12. hafta doktor kontrolünde bebeğimde bir sorun yokken 14. haftada ultrason kontrolünde bebeğimin
ensesinde ödem ve böbrek kanallarında genişleme olmuş 5 ayrı doktora gittim hepside gebeliğin
sonlandırılması gerektiğini söyledi. 9 gün hastanede bebeğimi doğrumak için bekledim. 9. gün
sabaha karşı 5'de doğdu bebeğim. ve doğduğu gibi de melek oldu. Küçük oğlum artık karnımda değil.
o kadar boşluktayım ki anlatamam... bazen bebeğim hala karnımda sanıyorum ama melek oğlum artık
benimle değil...
allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın.
Tubacım, 1 sene evvel ben de bir benzerini yşadım, üstelik 21. haftasında gebeliğimin.
Çok çok iyi anlıyorum seni. Sabır diliyorum sana. Hiç kolay değil biliyorum.
Herhalde yapılmıştır ama muhakkak kromozomal inceleme yaptırmanı tavsiye ederim bebeğe..
"Herşey unutuluyor" dersem doğru olmaz, sonuçta insanın içinden bir şeyler kopuyor, ve orası hep eksik kalacak ama o eksikle yaşamaya alışıyorsun...
Ben şimdi yeniden hamileyim, endişeli olmakla beraber umutlu ve heyecanlıyım da... Birkaç ay içinde senin de hamile kalacağını düşünüyorum.
İnşallah herşey, hepimiz için iyi olur...
Sevgiler
12. hafta doktor kontrolünde bebeğimde bir sorun yokken 14. haftada ultrason kontrolünde bebeğimin
ensesinde ödem ve böbrek kanallarında genişleme olmuş 5 ayrı doktora gittim hepside gebeliğin
sonlandırılması gerektiğini söyledi. 9 gün hastanede bebeğimi doğrumak için bekledim. 9. gün
sabaha karşı 5'de doğdu bebeğim. ve doğduğu gibi de melek oldu. Küçük oğlum artık karnımda değil.
o kadar boşluktayım ki anlatamam... bazen bebeğim hala karnımda sanıyorum ama melek oğlum artık
benimle değil...
allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın.
basin sagolsun arkadasim benimde dünyaya geldikden 4 ay sonra tam ona öyle alisdigimda kokusuna gülüsüne sesine varligina o kadaralisdigimda oda melek oldu ucdu gitti onun cansiz bedenini kucagima aldim basini oksadim buz gibi olmus ellerini tutup isitmaya calisdim son kez onun cennet kokusunu icime cekdim okadar zorki evlat acisi senin yazdiklarini okurken hungur hungur agliyorum suan seni cok iyi anliyorum canim ALLAH hepimize sabirlar ihsan eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?