Bebeğim arabada ağlıyor

smtekece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
137
37
28
Merhabalar...kızım 4 aylık oldu fakat başından beri ne araba ana kucağında durmak istiyor ne de bebek arabasinda. Benim bildiğim bebekler arabaya binince mutlu olur ya da uyur kalır ama kızım ağlıyor kendini kaldırmak istiyor. Napıcam bilmiyorum gezmeyi çok seviyoruz eşimle ama artık bir yere gitmeye cesaretim kalmadı mecbur olursam da çok geriliyorum. Acaba zamanla düzelecek bir durum mu bu yoksa hep mi böyle olacak var mı benim gibi bir durum yaşayan anne

Malesef binmeyen bebek binmiyor
Benim oğlum da 6aylık oldu atıyor kendini arabadan hep

Bizde de aynı sorun kızım suan 10 yaşında bebek arabaşı dahil normal araç ta bile kıyameti koparirdi. Şimdi oğluma aynısı araba tutuyor migdes bulanıyor bebek arabasi vs 28 aylık hiç binmedi uyursa nadir yatırdim oda uyandığı an kıyameti koparmaya başlardı. Artık denemiyoruz yürüyor ama elini tutturmuyor canı nereye isterse oraya geçecek ama ne zaman bilemiyorum

Benim oglumda oyleydi .arka camin oraya yatiyodu ,yere yatıyodu ,iki tarafin askılıklarina tutunup sallaniyodu maymun gibi ,deli gibi ağliyodu .
Arabayi durdurup çarşafta salliyoduk uyusun diye yine de hep gezdik.
Arkaya bineni dovüyodu .elide ağır .
Şimdi on yaşinda laftan anlayinca gećiyo

Çok akıllandı .
Yeni oyuncak alıp arabada verin ,oyalanır.

Neden bilmiyorum benim çocuklarım tuhaf geliyor oyuncak kavramı hiç yok alır bakar atar Oyuncakçıya gidiyoruz ben alip veriyorum eline o ittiriyor geri bırakmam için Mandal tencere kapağı alakasız birsürü şey ilgisini cekiyor oda bir süreliğine inşallah geÇiçek az kaldı hissediyorum yada öyle umuyorum

Köp Benim oğlum var 5 aylık aynı durum arabaya binince ağlıyor. Ne yapmalıyım? Yardım edin lütfen!!!

Köp
Benim oğlum var 5 aylık aynı durum arabaya binince ağlıyor. Ne yapmalıyım? Yardım edin lütfen!!!
Benim kizimda 3 4 aylikken oyleydi su an 6 aylik ama yinede tedirginim bende kucagimda goturuyorum arabada yoksa kiyameti kopariyor.hala daha duzelmedi yani tam.mecbur gecmesini bekliycez.ben diyordum heralde gazlari hareketleniyor arabada daha cok rahatsizlik veriyor ondandir diye dusundum baska aciklamasi yok cunku.

Köp
Benim oğlum var 5 aylık aynı durum arabaya binince ağlıyor. Ne yapmalıyım? Yardım edin lütfen!!!
Evde arabanın içinde oyuncaklar fakan oynatın. En keyifli anında bindirin evde sğrğrn eğlendirin içinde benim oğlumda pek sevmedi arabayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…