• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim ameliyat olacak :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba ameliyat oldunuz mu olduysanız geçmiş olsun ne kadar sürede düzeldi oğlunuz biz de yeni olduk ama arada az çiş yapıyor arada gürce geliyor bunlar normal mi
Merhaba geçmiş olsun ameliyat olalı 4 ay oldu sondası 1 hafta takılı kaldı sonda çıktığı gece çişini yapamadı tektar acile gittik ince bi boru gibi bişey soktu deliğine o şekilde yaptı çişini sonra düzeldi. Nası çiş yapabildiğini görmedim bezli olduğun için. Dikişleri 10-15 gün içinde düştü. Çok morarmıştı ve pipisi çok şişmişti o da 1 ay olmadan geçti valla 2 hafta da filan sanırım.

Merhaba geçmiş olsun ameliyat olalı 4 ay oldu sondası 1 hafta takılı kaldı sonda çıktığı gece çişini yapamadı tektar acile gittik ince bi boru gibi bişey soktu deliğine o şekilde yaptı çişini sonra düzeldi. Nası çiş yapabildiğini görmedim bezli olduğun için. Dikişleri 10-15 gün içinde düştü. Çok morarmıştı ve pipisi çok şişmişti o da 1 ay olmadan geçti valla 2 hafta da filan sanırım.
Çok teşekkür ederim ☺️ 🙏🏻

Kızlar
14 aylık bebeğim ameliyat olacak. Çok emdişeliyim çok korkuyorm basit küçük bir ameliyat göz kanal tıkanıklığı var. Maalesef olması gerekiyor açılmıyor göz kanalı. Yanımdan alıp götürecekler :KK43: bensiz ağlar korkar diye aklımdan çıkaramıyorum bi türlü. Bide açlık var 6 saat meme yok yemek yok. Covid testi var. Nası dayanıcaz bilmyorum sizler naptınz 😪😪😪 Bebeği ameliyat olan var mı daha önce? Ameliyathane de çok bekletiyolar mı bebekleri?
Korkmayın bebekler bizlerden daha güçlü. Benim oğlumda 9 aylıktı ameliyat olduğunda, hem de çok daha ciddi bir ameliyat. Hepsi geçiyor sonra anı olarak hatırlayıp üzülüyorsunuz 😊

Benim oğlum da 18aylık olunca hipospadias ameliyatı olacak. O kadar çok korkuyorum ki. Nasıl alıp götürecekler, nasıl çıkacak, canı yanacak mı.. Allah dermansız dert vermesin şükür çaresi var ama adı ameliyat işte korkmaz mı insan
Merhaba oğlunuz ameliyat oldu mu süreç nasıldı? :/

Back