• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim ameliyat olacak :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Oglumu iki ayliķken sunnet ettik. Yanimda 6 aylik bir bebek annesi vardi ameliyathane kapisinda beraber bekledik. Oglu ameliyattan cikana kadar hungur hungur agladi. Aklima o geldi. Alt tarafi bir sunnet yani bu kadar paralanmaya ne gerek var. Annelik bambaska birsey dogru ama boyle basit operasyonlarida bu kadar dramatize etmeyin. Adini anmaya bile korktugumuz hastaliklarla mucadele eden melek anneleri ne yapsin 😔

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bugn anestezi onayı için gittik. Maalesef benim yanımda gitmiyormuş ameliyathaneye. Öncesindr alıp götüreceklermiş. Çok ağlarsa vs sakinleştirici veriliyormuş ama buna doktor karar vericekmiş. Yazılarınız sonrası biraz rahatladım evet anestezi uzmanıyla endişelerimi paylaştım sağolsun çok yardımcı oldu o da.

Bu arada hasta ve engelli çocukları yazmışsınz. Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız. Benim kardeşim de engelli kalp yetmezliği skolyoz solunum güçlüğü ne ararsanız var. Kaç kere ölümlerden döndü. Biliyorum yaşıyorum sıkıntıları bizzat. Ama anne olarak yavrum için de endişeleniyorum doğal olarak. Evhamlısınz diyenler olmuş hayret 🤷‍♀️ güle oynaya gidecek halimiz yok sonuçta 🤷‍♀️ endişemi paylaşmak istedim sadece sağolun yinr de 🙏

Endiselenmenizi gerektirecek bir durum yok.kızım 3 defa oldu ve ancak 3. De açıldı.ameliyat demeyelimde küçük bir operasyon.zaten çok sürmüyor. .aynı gün taburcu oldu..2 saat birşey yemedi..size neden 6 saat dediler anlamadım...yarım saat kalmıştı ameliyathanede galiba...telaş etmeyin
Sizin bebeğiniz kaç aylıktı operasyon geçirdiğinizde? Bize ayına göre söyledi sanırm. Katı gıda için 6 sa emme için 4 5 saat dedi uzman. Hacettepe de olucak kızım ameliyatı

Benim oğlum da 18aylık olunca hipospadias ameliyatı olacak. O kadar çok korkuyorum ki. Nasıl alıp götürecekler, nasıl çıkacak, canı yanacak mı.. Allah dermansız dert vermesin şükür çaresi var ama adı ameliyat işte korkmaz mı insan

Kızlar
14 aylık bebeğim ameliyat olacak. Çok emdişeliyim çok korkuyorm basit küçük bir ameliyat göz kanal tıkanıklığı var. Maalesef olması gerekiyor açılmıyor göz kanalı. Yanımdan alıp götürecekler :KK43: bensiz ağlar korkar diye aklımdan çıkaramıyorum bi türlü. Bide açlık var 6 saat meme yok yemek yok. Covid testi var. Nası dayanıcaz bilmyorum sizler naptınz 😪😪😪 Bebeği ameliyat olan var mı daha önce? Ameliyathane de çok bekletiyolar mı bebekleri?
Çocugum guzelce amalıatını olsun .Çocugum yok Ama babam oldu daha gecen gun damar tıkanıklıgı vardı .Bızde çok korktuk .İnsallah bu sınavınızdan rabbım basarıyla çıkmanızı nasıp eder

Geçmiş olsun 1 yaşındayken kızım bu ameliyata girdi. Ben de çok tedirgin olmuştum o dönem çok arastirmistim ama çok şükür geçip gitti. Çok uzun sürmüyor ve bize ameliyattan sonra 2 saat aç kalmasi gerektiğini söylemişlerdi diye hatırlıyorum. Cikista o ac kalmasi biraz sikinti oldu evet cok aglamisti sakinlemedi uzun sure ama yapacak bisey yoktu. Sonrasında gözlerindeki problem bittiği için iyiki yaptirmisiz diyorum tabi şu an. Araştırıp guveneceginiz doktorlarla girecektir muhakkak ameliyata. Sizinki de sıkıntısız geçer gider inşallah.

Geçmiş olsun 1 yaşındayken kızım bu ameliyata girdi. Ben de çok tedirgin olmuştum o dönem çok arastirmistim ama çok şükür geçip gitti. Çok uzun sürmüyor ve bize ameliyattan sonra 2 saat aç kalmasi gerektiğini söylemişlerdi diye hatırlıyorum. Cikista o ac kalmasi biraz sikinti oldu evet cok aglamisti sakinlemedi uzun sure ama yapacak bisey yoktu. Sonrasında gözlerindeki problem bittiği için iyiki yaptirmisiz diyorum tabi şu an. Araştırıp guveneceginiz doktorlarla girecektir muhakkak ameliyata. Sizinki de sıkıntısız geçer gider inşallah.
Çok teşekkür ederim. Bugn ameliyatımızı olduk. Anesteziden dolayı ameliyat sonrasında baya zorlandık. Kusmalar ağlamalar sakinleşememeler fln. Çok şükür bitti en azından diyoruz. İnşallah biz de kurtulmuşuzdur tek seferde. Doktorumuz açık şu an iyi geçti dedi ama Sizin hemen kesilmiş miydi göz akması?

Çok teşekkür ederim. Bugn ameliyatımızı olduk. Anesteziden dolayı ameliyat sonrasında baya zorlandık. Kusmalar ağlamalar sakinleşememeler fln. Çok şükür bitti en azından diyoruz. İnşallah biz de kurtulmuşuzdur tek seferde. Doktorumuz açık şu an iyi geçti dedi ama Sizin hemen kesilmiş miydi göz akması?
Ameliyat biter bitmez ben anladim kesilip kesillmediğini.ilk 2 sinde ameliyat sonrası hemen akması devam etti.anladım ise yaramamisti. 3.sunde de yine hemen ameliyat sonrası baktım ,akması yoktu.kesilmişti.doktor da kesildi dedi.ama ilk ikisinde doktor dememisti

Ameliyat biter bitmez ben anladim kesilip kesillmediğini.ilk 2 sinde ameliyat sonrası hemen akması devam etti.anladım ise yaramamisti. 3.sunde de yine hemen ameliyat sonrası baktım ,akması yoktu.kesilmişti.doktor da kesildi dedi.ama ilk ikisinde doktor dememisti
Ayy ciddi misiniz ya tüh çok üzüldüm şu an, takip ediyorum uyandığından beri akıyo gözü sulu hala 😔😔 10 gün snra çağırdı bizi kontrole 😪 ama bize bu işe yaramazsa tüp takıcam dedi size öyle bişey denmemiş miydi?

Ayy ciddi misiniz ya tüh çok üzüldüm şu an, takip ediyorum uyandığından beri akıyo gözü sulu hala 😔😔 10 gün snra çağırdı bizi kontrole 😪 ama bize bu işe yaramazsa tüp takıcam dedi size öyle bişey denmemiş miydi?
Hemen taktirmayin.birkaç defa daha deneyin.dediğim gibi biz 3 defa olduk.hatta 3.sunde 23 aylikti ve dedi ki artık 2 yaşında. Orası sertlesmistir, açılmaz.pek istekli değildi doktor.bende tüp taktirmaktansa bir daha deneyelim ne kaybederiz dedim.şükür açıldı.acilmazsa tüp takıyorlar ama dediğim gibi 2-3 defa daha deneyin.zaten ameliyattan çıktı kızım,ağladı ve gözyaşı aktı.anladım ,olmamıştı...ikincisi de öyle oldu.ama 3.sunde ameliyattan çıktı,ağladı,hiç gözyaşı akmadi. .o an anladım iyileşti.

Hemen taktirmayin.birkaç defa daha deneyin.dediğim gibi biz 3 defa olduk.hatta 3.sunde 23 aylikti ve dedi ki artık 2 yaşında. Orası sertlesmistir, açılmaz.pek istekli değildi doktor.bende tüp taktirmaktansa bir daha deneyelim ne kaybederiz dedim.şükür açıldı.acilmazsa tüp takıyorlar ama dediğim gibi 2-3 defa daha deneyin.zaten ameliyattan çıktı kızım,ağladı ve gözyaşı aktı.anladım ,olmamıştı...ikincisi de öyle oldu.ama 3.sunde ameliyattan çıktı,ağladı,hiç gözyaşı akmadi. .o an anladım iyileşti.
Bizim de dediğiniz gibi oldu, hatta eşim dedi ağlarken gözü niye akıyo diye 😪 muhtemelen açılmadı. Çok teşekkür ediyorum ilginize. Çok araştırıyorm ama ameliyat sonrasıyla ilgili internette hiç bilgi bulamıyorm. Doktorlar da malum zaten biliyorsunuz cımbızla laf alıyoruz. Olmadı bide gaziye kontrole götürürz. Son bir şey sormak istiyorum size. 2 ameliyat arası ne kadar bekliyorlar? Belli bir süre var mı

Bizim de dediğiniz gibi oldu, hatta eşim dedi ağlarken gözü niye akıyo diye 😪 muhtemelen açılmadı. Çok teşekkür ediyorum ilginize. Çok araştırıyorm ama ameliyat sonrasıyla ilgili internette hiç bilgi bulamıyorm. Doktorlar da malum zaten biliyorsunuz cımbızla laf alıyoruz. Olmadı bide gaziye kontrole götürürz. Son bir şey sormak istiyorum size. 2 ameliyat arası ne kadar bekliyorlar? Belli bir süre var mı
Bizim ameliyatlar arası hep 3 ay var.daha erken olur mu bilmiyorum

Benim oğlum da 18aylık olunca hipospadias ameliyatı olacak. O kadar çok korkuyorum ki. Nasıl alıp götürecekler, nasıl çıkacak, canı yanacak mı.. Allah dermansız dert vermesin şükür çaresi var ama adı ameliyat işte korkmaz mı insan
Merhaba ameliyat oldunuz mu olduysanız geçmiş olsun ne kadar sürede düzeldi oğlunuz biz de yeni olduk ama arada az çiş yapıyor arada gürce geliyor bunlar normal mi

Back