• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim ameliyat olacak :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Eskilerdivanii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2021
311
375
53
Kızlar
14 aylık bebeğim ameliyat olacak. Çok emdişeliyim çok korkuyorm basit küçük bir ameliyat göz kanal tıkanıklığı var. Maalesef olması gerekiyor açılmıyor göz kanalı. Yanımdan alıp götürecekler :( bensiz ağlar korkar diye aklımdan çıkaramıyorum bi türlü. Bide açlık var 6 saat meme yok yemek yok. Covid testi var. Nası dayanıcaz bilmyorum sizler naptınz 😪😪😪 Bebeği ameliyat olan var mı daha önce? Ameliyathane de çok bekletiyolar mı bebekleri?

Kızlar
14 aylık bebeğim ameliyat olacak. Çok emdişeliyim çok korkuyorm basit küçük bir ameliyat göz kanal tıkanıklığı var. Maalesef olması gerekiyor açılmıyor göz kanalı. Yanımdan alıp götürecekler :KK43: bensiz ağlar korkar diye aklımdan çıkaramıyorum bi türlü. Bide açlık var 6 saat meme yok yemek yok. Covid testi var. Nası dayanıcaz bilmyorum sizler naptınz 😪😪😪 Bebeği ameliyat olan var mı daha önce? Ameliyathane de çok bekletiyolar mı bebekleri?
çok geçmiş olsun, Rabbim sifa versin kuzucuga. belki ameliyat sayılmaz ama 18 aylıkken sünnet olmuştu oglum. açlık, emme yok kısımları aynıydı. yanımdan alıp goturmediler, ameliyathane nin ilk kısmına kadar beraber gittik hatta steril olmayan alanda benimle bekledi. sırası gelince kucagimdan alıp seve seve götürdüler. kimseyi yabancılamadigi için ağlamadı. çıkışta da kapıda bekliyorduk. beraber odasina çıktık.

o süreçte oglum ve bizim için en zor olan damar yolu açma kismiydi. sarışın bir bebek çok zor buldular damar yolunu. yanımıza oyuncak arabasını almıştım, elinden bırakmadı hiç. hatta ameliyathane girişinde beklerken herkese önce arabasını sonra damar yolu açılan ayağını gösteriyordu. ekip de çok sevecendi. gelip geçip sevdiler. götürürken de öyleydi. siz de sevdiği bir oyuncağı goturebilirsiniz. insallah çok rahat geçer. tekrardan geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.
Sabah çok erken saatlerde ameliyat ederlerse açlık konusunu çözersiniz.
Muhtemelen onu sakinleştirecek bir şeyler verirler. Merak etmeyin. Olması gerekiyorsa olacak ve geçecek. Elbette çok zor ama Allah tedavisi olan şeylerle imtihan etmiş hiç değilse. Böyle bakmak lazım. Yoksa insanın yüreği dayanmıyor.

Endiselenmenizi gerektirecek bir durum yok.kızım 3 defa oldu ve ancak 3. De açıldı.ameliyat demeyelimde küçük bir operasyon.zaten çok sürmüyor. .aynı gün taburcu oldu..2 saat birşey yemedi..size neden 6 saat dediler anlamadım...yarım saat kalmıştı ameliyathanede galiba...telaş etmeyin

Kızlar
14 aylık bebeğim ameliyat olacak. Çok emdişeliyim çok korkuyorm basit küçük bir ameliyat göz kanal tıkanıklığı var. Maalesef olması gerekiyor açılmıyor göz kanalı. Yanımdan alıp götürecekler :KK43: bensiz ağlar korkar diye aklımdan çıkaramıyorum bi türlü. Bide açlık var 6 saat meme yok yemek yok. Covid testi var. Nası dayanıcaz bilmyorum sizler naptınz 😪😪😪 Bebeği ameliyat olan var mı daha önce? Ameliyathane de çok bekletiyolar mı bebekleri?
Oncelikle Allah sifa versin bunlar kisa ayriliklar hangi yasta olursa olsun insan endise ediyor. en azindan sonrasinda uygulayacagin bir diyet olmayacak emzirirsiniz
. bademcik ve genizeti ameliyati oldu kizim sonrasinda yemek yiyemedi yavrum cok agladi bogazi kuru kalmamasi icin dondurma verdik bir zaman sonra surekli sutlu dondurmadan da sikilmisti cok sukur 7 gunde tamamrn gecti.

Kızlar
Sabrediceksiniz mecbur sağlık bu ..çok zor biliyorum.

çok geçmiş olsun, Rabbim sifa versin kuzucuga. belki ameliyat sayılmaz ama 18 aylıkken sünnet olmuştu oglum. açlık, emme yok kısımları aynıydı. yanımdan alıp goturmediler, ameliyathane nin ilk kısmına kadar beraber gittik hatta steril olmayan alanda benimle bekledi. sırası gelince kucagimdan alıp seve seve götürdüler. kimseyi yabancılamadigi için ağlamadı. çıkışta da kapıda bekliyorduk. beraber odasina çıktık.

o süreçte oglum ve bizim için en zor olan damar yolu açma kismiydi. sarışın bir bebek çok zor buldular damar yolunu. yanımıza oyuncak arabasını almıştım, elinden bırakmadı hiç. hatta ameliyathane girişinde beklerken herkese önce arabasını sonra damar yolu açılan ayağını gösteriyordu. ekip de çok sevecendi. gelip geçip sevdiler. götürürken de öyleydi. siz de sevdiği bir oyuncağı goturebilirsiniz. insallah çok rahat geçer. tekrardan geçmiş olsun.
Bebekler sünnet olurken, ailesinden biri de ameliyathaneye yanında giriyor diye biliyorum. Ben girmiştim oğlum 7 aylık sünnet olurken, kollarını vs tutmak için. Bebeğimin ağlamaları hala kulağım da. Sizden böyle bir şey istenmedi mi?

Allah şifa versin küçük bir operasyon sonunda bebeginizin sağlığına kavuşacak olmasını düşünün.

Kızlar
Çok geçmiş olsun ama abartmayın bu kadar biraz güçlü durun , Allah dermansız ya da ağır dert vermesin kendinizi ucurumlardan atarsınız. Anneler normalden daha soğuk kanlı ve bilinçli olmalı

Kızlar
Basit bir ameliyatsa, bu kadar endişelenme annesi. Demek ki çabucak bitip, kavusacaksiniz bebeginize.

Bebeği ameliyat olan var mı demişsiniz ya, ben ekşi sözlükte yazarım. Orada evladını kaybetmiş bir anne tanıdım, bebeğin adı asil Miran. Google ye asil miran yazınca hemen annesinin onun için açtığı blog çıkıyor. Asıl Miran bir buçuk yaşında var yok, beyninde ölmeden önceki son ayında tümör gelişiyor. Bir ayda bir tümör çıkıyor ortaya. Belirti kusma. O bir ayın sonunda aile acile goturuyor minik mirani, acilde ilaç verip yolluyorlar. Eve geliyorlar, sabah onu hareketsiz buluyorlar ve rahmetli oluyor minik yavru.

Ne ameliyat ne bir şey... bir ayda bir tümör geliştiğini beyinde ve Mira'nın çabucak ölümüne neden olduğunu aile sonradan öğreniyor.

Ne acı, ne büyük felaket değil mi? O çocuğun ameliyat olma şansı bile olmadı. Hala ara ara girerim annesinin bloguna ve hala ağlarım o minik Melek için. Ne acılar var. Ben asıl mirandan sonra, bebeklerine ilgili en ufak şeyi büyütmemeye, dert etmemeye basladim. allah çaresiz dert vermesin.

Minik meleğiniz; acısız, korkusuz, kolaylıkla sağlığına kavuşsun inşallah. ❤🙏🏻 Sizi çok iyi anlıyorum, bebeklerimiz aynı yaşta. Ben böyle durumlarda, Allah beterinden esirgesin diye sakinleştiriyorum kendimi. Allah kalbinize ferahlık versin.🙏🏻

Oğlum kasık fıtığı ameliyatı olmuştu bebekken. O da basit bir ameliyat ama ömrümden ömür gitmişti anlıyorum sizi.
Çocuklari ameliyata sokana kadar anneden ayirmiyorlar merak etmeyin. Ameliyat öncesi alıp uyutmuslardi hemen.
Sonrasında da sizi yanında görecek. Kuzucuk anlamaz bile neler olduğunu. Siz güçlü durun. Çol geçmiş olsun.

çok daha ciddi durumu olup çok tehlikeli ameliyatlar olmak zorunda olan ayalarca hastanelerde yatan bebekler var. müzisyenannenin çocuğu kartal ı hatırlar mısınız. çocuğun hayatı hastanede geçti. sizinki ufacık bişey hemen olup çıkacak, içinizi ferah tutun en azından çözümü var ve çok kolay bir operasyon. hiçbir bebek 3-4 saat yemek yemedi diye bişey olmaz böyle şeylere üzülmeyin lütfen

Kızlar
Canım üzülme lütfen Allah beterinden korusun öyle düşün. Bugünler de geçecek inşallah

Kızlar
Merhaba cok gecmis olsun benim bebegimde henüz bir aylıkken kasik fitigindan ameliyat olmak zorunda kalmisti gece 12 den sabah 9 a kadar ac kalmisti cok kucuk olduğu için açlık suresi bizi zorlamisti ama ameliyathanede cok beklemedi hemen aldılar pandemi dönemiydi ama bebeğime covid testi yapilmamisti
Umarim sizde en kolay şekilde cabucak atlatirsinjz

Cok gecmis olsun.
Ama sanki fazla evhamlısınız.
14 aylık bebege sak diye gözünden ameliyat yapmazlar sonucta.
Bensiz aglar korkar flaan sakin olmalısınız.
Sakinlestirici verirler uyuturlar.

Bebekler sünnet olurken, ailesinden biri de ameliyathaneye yanında giriyor diye biliyorum. Ben girmiştim oğlum 7 aylık sünnet olurken, kollarını vs tutmak için. Bebeğimin ağlamaları hala kulağım da. Sizden böyle bir şey istenmedi mi?
yok benim oğlum 18 aylikti, anestezi aldı, sünnet sırasında baygındi. lokal uyuşturma yapılmıştır sizin oğlunuza muhtemelen. ağlamasını hiç duymadım, sadece uyanırken ağladı ki o da çok değildi. asıl ağlamayı damar yolunda yaşadık. i el denendi, en son ayaktan açtılar. iç güdülerim al kaç dedi, mantığım sabret, mecbur mantığı dinledik. 😁

Back