Bebeğim 9aylık burnu tıkalı ne yapmalıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dilk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
194
121
53
37
Soğanı ikiye bölüp üzerine karanfil sapladın sarımsak iyi gelir diyerek bir diş de onu koysun bölüp petek üstüne su koydum başka ne yapabilirim uykuya geçişte öksürme geliyor

Serumla temizleyip aspire Etmeniz lazım gün içinde 4-5 kez bile yapabilirsiniz

Serumla temizleyip aspire Etmeniz lazım gün içinde 4-5 kez bile yapabilirsiniz
Deniz suyu aldık aspiratör ile temizlliyoruz günde bir kez ama onu da önermmiş eşime birileri zararlı olabilir diye bilemedim bende

Deniz suyu aldık aspiratör ile temizlliyoruz günde bir kez ama onu da önermmiş eşime birileri zararlı olabilir diye bilemedim bende
Deniz suyu daha tuzlu olduğu için burun mukozasını etkileyebilir. Serum fizyolojik alın 3ml bir deliğe 3ml bir deliğe şırınga ile hafif hızlı verin yüz üstü tutun verirken. Sonra aspiratör ile temizleyin. Burun tıkanıklığın oluştuktan sonra soğan sarımsak işe çok yaramaz. Çocuk nefes alamaz oksijen seviyesi düşer günde 4-5 kez yapın temizlemeyi günde 1 yeterli gelmez hastalım dönemlerinde. Buhar makineniz varsa ya da nebulizatör onu da serumla kullanabilirsiniz

Hava makinam yok arkadaşından isterim aynı o serumu direk makinaya koyup da verebilirim dimi

Hava makinam yok arkadaşından isterim aynı o serumu direk makinaya koyup da verebilirim dimi
Evet videoları var yine de yanlış olmasın bir bakın öyle yaparsınız çok geçmiş olsun

Soğanı ikiye bölüp üzerine karanfil sapladın sarımsak iyi gelir diyerek bir diş de onu koysun bölüp petek üstüne su koydum başka ne yapabilirim uykuya geçişte öksürme geliyor
Serum fizyolojik serum ve iki şırınga. İnternette nasıl temizlenecegine dair videolar var.
Doyunca hemen yatirmayin. 30 dk kadar dik kalsın, bu da hırıltı yapabilir.
Papatya çayı - ıhlamur içebilir. ( Bunu bazı doktorlar 1 yaş sonrası öneriyor. Bizim doktorumuz 6 ay sonrası sorun yok demişti. Lütfen doktorunuza danışın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…