- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Hadi kitap okumaz, doktora sormazsın, evlenmeden önce 2 gün ayırıp en elzem şeyleri öğrenmezsin de, artık internet var ya, google a yazman bile gerekmiyor, sesli söyle araştırıp önüne çıkarıyor.Hem korunmadan bi habersiniz hemde düşse üzülmem diyebiliyorsunuz. Ya bazi insanlara seks yasaklanmalı. Zira ne yaptığınızı bilmiyorsunuz
Düşse üzülmem desem günah olur mu acaba bilmiyorum.tabi ki kendi isteğimle düşürmem asla.düşük zor bi şey miydi fiziksel acı olarak?
Hadi kitap okumaz, doktora sormazsın, evlenmeden önce 2 gün ayırıp en elzem şeyleri öğrenmezsin de, artık internet var ya, google a yazman bile gerekmiyor, sesli söyle araştırıp önüne çıkarıyor.
Bu devirde bilmiyordum diyen insana inanmak çok zor. Hiç mi merak yok hanımlarda?
Zor bir şey olmasa bebeği düşüreceksiniz anlaşılan ne cahilce bir durum bu böyle. İkinci kızıma hamile olduğumda ilk kızım 12 aylıktı. Çok şaşırdım çok korktum ama bir şey diyim mi hiç bu durumları düşünecek kadar sapıtmadım. Hatta o an kabullendim. Korkabilirsiniz, endişe duyabilirsiniz bu hiç bitmeyecek geçmeyecek fakat karnınızdaki canın düşmesini düşünmek iğrenç bir durum aşırı üzüldüm. Allah ıslah etsin.Düşse üzülmem desem günah olur mu acaba bilmiyorum.tabi ki kendi isteğimle düşürmem asla.düşük zor bi şey miydi fiziksel acı olarak?
Benim çocuklarım peşpeşe doğdu. Hepsini ara vermeden 2,5 yaşına kadar emzirdim.Selamun aleykum hanımlar kızım 2 yaşına girmeden kesinlikle hamile kalmayı istemiyordum sağlık ocağından korunmak için bi malzeme aldım eşim rahatsız oldu geri çekilme yöntemiyle korunmamizi istedi hemen hamile kaldım eşime çok kızıyorum içimden bebeğim 9 aylık aylardır ek gıda verdiğimde hep geri çıkarıyor doğru düzgün bi şey yemiyor emmeye çok düşkün gece de sık sık uyanıp emiyor bir de sezaryen oldum genel anestezi yaptılar çok acı çektim doğumdan da korkuyorum daha hiç hazır değildim yeni hamileligimi öğreneli 1ay oluyor o kadar isteksizim ki hastaneye bile gitmek içimden gelmedi çocuğumu sütten kesmemi söylüyor herkes sağlık ocağına gidip hemsireyle konuştum 4aya kadar emzirebilirsin dedi internete baktım emziren çok ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan tavsiye verebilecek olan varsa sevinirim
Anne değilim o yüzden emzirme konusunda bir fikrim yok.Selamun aleykum hanımlar kızım 2 yaşına girmeden kesinlikle hamile kalmayı istemiyordum sağlık ocağından korunmak için bi malzeme aldım eşim rahatsız oldu geri çekilme yöntemiyle korunmamizi istedi hemen hamile kaldım eşime çok kızıyorum içimden bebeğim 9 aylık aylardır ek gıda verdiğimde hep geri çıkarıyor doğru düzgün bi şey yemiyor emmeye çok düşkün gece de sık sık uyanıp emiyor bir de sezaryen oldum genel anestezi yaptılar çok acı çektim doğumdan da korkuyorum daha hiç hazır değildim yeni hamileligimi öğreneli 1ay oluyor o kadar isteksizim ki hastaneye bile gitmek içimden gelmedi çocuğumu sütten kesmemi söylüyor herkes sağlık ocağına gidip hemsireyle konuştum 4aya kadar emzirebilirsin dedi internete baktım emziren çok ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan tavsiye verebilecek olan varsa sevinirim
Emzirebilirsiniz, hiç bir sakıncası yok. Ben oğlum 14 aylıkken hamile kaldım, emzirmeye devam ettim. Oğlum 22 aylıkken kızımı kucağıma aldım. İkisini beraber emzirmeye devam ettim. Oğlum 30 aylıktı memeden kestim ve kızımı tek emzirdim. Malesef kızım 17 aylıkken ağır bir hastalık sonucu memeden kesmek zorunda kaldım. Aklınıza takılan birşey varsa sorun, seve seve destek olurum.Selamun aleykum hanımlar kızım 2 yaşına girmeden kesinlikle hamile kalmayı istemiyordum sağlık ocağından korunmak için bi malzeme aldım eşim rahatsız oldu geri çekilme yöntemiyle korunmamizi istedi hemen hamile kaldım eşime çok kızıyorum içimden bebeğim 9 aylık aylardır ek gıda verdiğimde hep geri çıkarıyor doğru düzgün bi şey yemiyor emmeye çok düşkün gece de sık sık uyanıp emiyor bir de sezaryen oldum genel anestezi yaptılar çok acı çektim doğumdan da korkuyorum daha hiç hazır değildim yeni hamileligimi öğreneli 1ay oluyor o kadar isteksizim ki hastaneye bile gitmek içimden gelmedi çocuğumu sütten kesmemi söylüyor herkes sağlık ocağına gidip hemsireyle konuştum 4aya kadar emzirebilirsin dedi internete baktım emziren çok ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan tavsiye verebilecek olan varsa sevinirim
Ben de sizinle aynı hissiyatı yaşadım. Oğlum 14 aylıktı.. Çift çizgiyi görünce ağzımdan ilk çıkan "ha.s..ktir" olmuştu hatta :)))) hala gülerim. Beklenmeyen gebeliklerde insan ister istemez dumur bir tepki veriyor. Ama onu kaybetmeyi hiç dilemedim. Şimdi iyi ki diyorum.. iyi ki bize rağmen gelmiş süpürgesiz cadım.Zor bir şey olmasa bebeği düşüreceksiniz anlaşılan ne cahilce bir durum bu böyle. İkinci kızıma hamile olduğumda ilk kızım 12 aylıktı. Çok şaşırdım çok korktum ama bir şey diyim mi hiç bu durumları düşünecek kadar sapıtmadım. Hatta o an kabullendim. Korkabilirsiniz, endişe duyabilirsiniz bu hiç bitmeyecek geçmeyecek fakat karnınızdaki canın düşmesini düşünmek iğrenç bir durum aşırı üzüldüm. Allah ıslah etsin.
Emzirin, kesmenize gerek yok. Facebook ta emzirme sanatı isimli gruba üye olun. Tandem diye grup içi arama yapın. Onlarca deneyim, bilgi, araştırma sonucu çıkacaktır.Selamun aleykum hanımlar kızım 2 yaşına girmeden kesinlikle hamile kalmayı istemiyordum sağlık ocağından korunmak için bi malzeme aldım eşim rahatsız oldu geri çekilme yöntemiyle korunmamizi istedi hemen hamile kaldım eşime çok kızıyorum içimden bebeğim 9 aylık aylardır ek gıda verdiğimde hep geri çıkarıyor doğru düzgün bi şey yemiyor emmeye çok düşkün gece de sık sık uyanıp emiyor bir de sezaryen oldum genel anestezi yaptılar çok acı çektim doğumdan da korkuyorum daha hiç hazır değildim yeni hamileligimi öğreneli 1ay oluyor o kadar isteksizim ki hastaneye bile gitmek içimden gelmedi çocuğumu sütten kesmemi söylüyor herkes sağlık ocağına gidip hemsireyle konuştum 4aya kadar emzirebilirsin dedi internete baktım emziren çok ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan tavsiye verebilecek olan varsa sevinirim
Aynı o şekilde bende bir ağrı hissi bir ağırlık olmuştu tam yemek zamanı eşim ve kızım halimden korktu hatta eşim var mı yokta mı bir kötü oldum anlayamadıBen de sizinle aynı hissiyatı yaşadım. Oğlum 14 aylıktı.. Çift çizgiyi görünce ağzımdan ilk çıkan "ha.s..ktir" olmuştu hatta :)))) hala gülerim. Beklenmeyen gebeliklerde insan ister istemez dumur bir tepki veriyor. Ama onu kaybetmeyi hiç dilemedim. Şimdi iyi ki diyorum.. iyi ki bize rağmen gelmiş süpürgesiz cadım.
E basimiza gelecegi biliyoruz, bir de beklemeyince insanin beyni karincalaniyor :) dediginiz gibi, evlattan otesi yok.. allah hepsine saglik huzur versin.Aynı o şekilde bende bir ağrı hissi bir ağırlık olmuştu tam yemek zamanı eşim ve kızım halimden korktu hatta eşim var mı yokta mı bir kötü oldum anlayamadıanne olmak bunu gerektirir aslında biraz endişe biraz korku zor oluyor hatta biraz ama evlattan ötesi var mı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?