Bebegim 7 haftalik olacakti :(

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
841
838
103
34
5 haftalikken kaybettim yeniydi evet ama 5 yıl sonra 2.bebegimi düşünmüştük kaybettim çok mutlu olmuştum hemen bağlanmıştım böyle bir uygulamaya kaydolmustum mesaj geldi 7 haftalık oldum diye biraz kötü oldum :(((

Eklentiler

• 1000130029.webp
    1000130029.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 58
Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşayarak düşük yaptım, 15 martta kaybettim… sizi en iyi ben anlarım 😞

5 haftalikken kaybettim yeniydi evet ama 5 yıl sonra 2.bebegimi düşünmüştük kaybettim çok mutlu olmuştum hemen bağlanmıştım böyle bir uygulamaya kaydolmustum mesaj geldi 7 haftalık oldum diye biraz kötü oldum :(((
İnşallah Allah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir bebek nasip eder 7 haftasını da görürsün 7 yaşını da 💖

Geçmiş olsun. Yeniden olur inşallah. Uygulamayı da şimdilik silin. Çünkü bu uygulamalar her hafta mesaj yolluyor bu sizi üzer

Benm de 7 buçuk olacaktı. Hiç bir şey yoktu bir anda düştü. 2 saat önce kabini duyduk sonra düştü 6 haftalıkken

Malesef o kadar zor ki bu yaşadıklarımız dışarıdan bakanlar düşük yapmis deyip konuyu basitleşiriyorlar. Oysa ki canımızın içinden bir can gitti.. bende 13 haftalik bebegimi kaybettim Kasım ayında.. su an kaybetmeseydim doğması icin son 1 ay falan diye gün sayiyor olacaktim.. hamile iken gittigim hastane de bana mesaj atiyor 28. Haftaniz 30.haftaniz kontrolleri ihmal etmeyin falan diye.. o kadar acı veriyor ki o mesajlar..
1 saat önce saglikli kalbi atan bebegim 1 saat sonra beni terketti.. hala acısı gecmedi.. yeniden hamile kalmak bebegime kavusmak icin sabırsızlanıyorum.. inşallah Allahım hepimize saglikla kolaylikla hamile kalmayi ve sağlıkla dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin 🙏

Back
X