Merhaba anneler 7 ay 5 günluk kız bebeğim var bugün sağlık ocağına gttim geçen ayda 200 gram almıştı geçen ay 6800 Du bugün gttim boyu 3 aydır aynı boyda 68 cm kilosu 7300 dedi az almış ne veriyorsun dedi anlattım ise başladım yeni izne çıkmıştım döndüm yeni işe anneme bırakıyorum annem ben yokken mama ve ek gıda veriyor ama kızım geçen ay 200 gram almıştı bu ayda 400 gram almış sağlık ocağındaki bayan az almış dedi dedi 3 aydır boyu aynı sık sık besle dedi iştahsızlık yaşıyorum yoğurt peynir yumurta çok sever di şimdi sadece beni emmek istiyor formül mama da verdim önceden yerdi onuda yemiyor pekmez koydum az önce 1 ss içti sadece normalde ben yokken 7 8 ölçek içerdi sağlık ocağındaki doktor muane etti sağlığı yerinde dedi alerjik olmuş dedi ilaç verdi bu aralar burnu çok tıkanıklık sürekli açmaya çalışıyoruz 2 tane dişi var ilk bebemiz ne yapicagimi bilmiyorum herkes çok zayıf diyo şimdi ise başladım psikolojik olarak yetmiyormuş gibi hissediyorum çalışmak zorundayım bir yandan lütfen Bi akıl verin ne verebilirim iştahı için şimdiden teşekkür ederim