Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayım ne yapacağımı sasırdım ve çok zor oluyor hem bedenen hem zihnenBende aynı şeyi yaşıyorum 5 ay bitti 6 kilo 30 cc mama zor yediriyorum ne yapacağım bilmiyorum
Biz doktora da gittik cumaertesi günü tahlil de yapıldı ama böyle bir tanı konulmadı siz gittiniz mi pekiBebek reflüsü olabilir mi ben bunu düşünmeye başladım araştırdıklarımın üzerine
Öncelikle teşekkür ederim zamanınızı ayırıp cevap vermişsiniz ama benim bebeğim de bunları yapıyordu 1 haftadır bir sıkıntı var onu anlamaya çalışıyorum aynı durumu yaşayan annelerimiz var mı acaba diyeYere esiniz bebeginiz ve siz hep birlikte sofraya oturun ve sizi yemek yerken gorsun 1 2 kere daha sonradan oda sizi izleyerek ogrenecektir ve onada cay kasigin ucu ile tatirin domatesi ortadan ikiye bolun ve onun somurmasina izin verin mandalinanin cekirdegini cikarin ve elinizle tutup onun o sekilde emerek yemesine izin verin yemekleri tabitin havuc cok fazla ilglerini cekiyor renginden dolayi tutmasina izin verin disleri kasindigi icin agzina alacaktir korkmadan yapin ben ogluma bu sekilde yapıyorum benim ki 5 aylik ve bizim yemek yememizi izliyor oda istiyor bu sekilde daha iyi ogreniyorlar ve hevesleniyorlar artik hep ayni seyleri yemekten bikiyorlar ona yemekleri tanitarak yedirin o zaman hem sevecek hemde yemek yemegi ogrenecek
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için Allah evlatlarınızı size bağışlasın biberon almadığı dönemlerde ne yaptınız peki ne kadar sürdü bu süreç çok zorlanıyorum inanın kilo kaybetmesini de istemiyorum hareketli bir bebek de değilBen varım.
Atak döneminde beslenme reddi yaşanıyor.
Kaşıkla mama içirmeyi deneyin ya da fincan yöntemi ile verin.
Uyurken ağzına biberonu dayayın, gün içinde zorlamayın.
Bu bir süreç, inat ettirmeden geçecek.
İnat ederseniz ki ben hem meme reddi yaşadım, diğer oğlumda da biberon reddi, geri dönüşü olmuyor.
Amin, hepimizin inşallah.Çok teşekkür ediyorum cevabınız için Allah evlatlarınızı size bağışlasın biberon almadığı dönemlerde ne yaptınız peki ne kadar sürdü bu süreç çok zorlanıyorum inanın kilo kaybetmesini de istemiyorum hareketli bir bebek de değil
Hepsini deneyeceğim inşallah Allah razı olsun gece veriyorum ama onu da almıyor şimdilik ve dediğiniz gibi inatçı birazAmin, hepimizin inşallah.
Çay kaşığı ile içirebildiğimiz kadar içirdik, sonra biberon kaşık diye bir şey var, ondan edindim.
Oyun oynarken öylece ağzını açık bulduğu anda veriyordum.
Bir de benimkiler hep 4. Aydaki atakta yaptı bunu, yani ek gıda dönemi de değildi.
Fincan yöntemi ile çok kolay oluyor, bebişler kendiler gibi kendi içiyor ama benimkiler yapmadı.
Hatta bazen pipet batırırdım biberona, pipetin ucunu kapayıp, ardından ağzına verirdim şırınga gibi.
Ama gece uyurken hiç ihmal etmedim, 2 saatte bir uyanmadan hep verdim ve aldılar.
Bu maalesef zorlayıcı bir süreç ama kendinliğinden geçiyor.
Biraz inatçı yapılı bebekler bu sendroma tutuluyorlar.
Rica ederim ne demek, umarım faydası olur.Hepsini deneyeceğim inşallah Allah razı olsun gece veriyorum ama onu da almıyor şimdilik ve dediğiniz gibi inatçı birazfincan yöntemi nasıl bilmiyorum ama araştırıcam hemn çok teşekkür ederim
Aynen öyle çok teşekkür ediyorum içimi ferahlattınız geçecek inşallahRica ederim ne demek, umarım faydası olur.
Fincan yöntemi ile bebek beslenmesi yazın, videolar çıkacaktır.
Bence 6 aylık bir bebek bundan çok keyif alır, kendi bir şey yapabildiğinin ve yüzüne gözüne bulaştırmanın farkında olarak da yapacaktır:)
Meyve sebze fileleri de edinin, içlerne buharda pişirdiğiniz havuç, elma, armut falan koyarsanız beslenmeyle alakalı denemeye açık olacak ve biberon reddi hevese daha kolay dönecektir.
Allah yardımcınız olsun ya, hatırlıyorum valla çok zor bir dönemdi çocuklarım için.
Evet gittim doktor herşey normal bişey yok diyor ama araştırmalarım üzere buna vardım ben başka doktora götüreceğim birde başka doktor görsünBiz doktora da gittik cumaertesi günü tahlil de yapıldı ama böyle bir tanı konulmadı siz gittiniz mi peki