Bebeğim 6 aylık gece 3 defa besleniyor

Panoa

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
29
-14
25
Merhaba bebeğim 6 aylık gece 3 defa besleniyor sizde nasıl acaba? Hep belirli saatlerde uyanıyor ağlama krizine giriyor biberonu verince sanki hiç beslememişim gibi içiyor. Siz kaç defa besliyorsunuz? Nasıl aza indirebilirim

Merhaba bebeğim 6 aylık gece 3 defa besleniyor sizde nasıl acaba? Hep belirli saatlerde uyanıyor ağlama krizine giriyor biberonu verince sanki hiç beslememişim gibi içiyor. Siz kaç defa besliyorsunuz? Nasıl aza indirebilirim
Ay hayır tabıkı de niye ındırıyorsun bebek daha o ne guzel yesın işte bırak dokunma bırak yesin ne zararı var belırlı kapısetısı var yanı onlarında tok olsa ztn içmez acıkıyor işte mıgdesını nıye küçültmek ıstıyorsun ınsanlar çocuğunu iştahlı olsun dıye dualar edıyorlar ablacım ne güzel nazar etme cocuga saglıklı olsun gerisi boş vallah

Şu an geceler çok uzun. Yani 4 saatte 1 gibi bir beslenme mi yoksa 1,5-2 saatte bir mi ?
Acıkıyorsa yapabileceğiniz çok bir şey yok mama veriyorsanız kendi yatacağınız saatte biraz fazla miktar verebilirsiniz belki

Benim bebeğim de 6,5 aylık. 2 saatte bir ağlama kriziyle uyanıyor. Biberonu alana kadar susmuyor. Gündüz zaten hiç uyumayan ve zor bir bebek olduğu için dinlenmeye vaktim olmuyor. Gece uykuya geçmekte zorlanıyor, canından can alınıyormuş gibi davranıyor. Uyuduğunda da her 2 saatte bir yemek için uyanıyor. Ben neredeyse hiç uyuyamıyorum.
"bırak içsin işte, nolucak ki, ne istiyorsun ki" gibi yorumlar yapmadan önce zor karşınızda zor günler geçiren anneler olduğunu unutmayın lütfen. Çözüm sunmayacaksanız hiç yazmayın. Herkesin çocuğu farklı, herkesin yaşadıkları farklı.

6 aylık bebeğim bazen yarım saatte bir bazen 2 saatte bir bile uyanır saatlerce emer, memede uyur.
Bazen de 3 saatte bir uyanıp emer. Diş sancıları ile gece uykuları zıvana dan çıktı bizde

Kaç saatte Kaç ml içiyor. Acaba doymuyor olabilir mi

benimkiler 1.5 yasinda 7:30 da uyuyorlar. 11 gibi ve gece 2-3 gibi besleniyorlar hala. Kime sorsam yok ya olmaz diyor ama cok acikiyorlar. Sahsen ben kesmeyi denedim ama 1 hafta dayandim olmadi. Ben de biraktim. Biberonla besliyorsaniz birakin icsin mamasini.
Gecen arkadasla konustum onun kizi 2.5 yasinda gece hala uyanip anneyi emmeyi istiyormus. Bunlari duydukca da icim urperiyor resmen.
Ben laftan anlamaya baslayip azicik iletisim kurmaya baslayana kadar devam etmeyi dusunuyorum.

X