Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bebeğim 6 aylık gece 3 defa besleniyor sizde nasıl acaba? Hep belirli saatlerde uyanıyor ağlama krizine giriyor biberonu verince sanki hiç beslememişim gibi içiyor. Siz kaç defa besliyorsunuz? Nasıl aza indirebilirim
Ay hayır tabıkı de niye ındırıyorsun bebek daha o ne guzel yesın işte bırak dokunma bırak yesin ne zararı var belırlı kapısetısı var yanı onlarında tok olsa ztn içmez acıkıyor işte mıgdesını nıye küçültmek ıstıyorsun ınsanlar çocuğunu iştahlı olsun dıye dualar edıyorlar ablacım ne güzel nazar etme cocuga saglıklı olsun gerisi boş vallahMerhaba bebeğim 6 aylık gece 3 defa besleniyor sizde nasıl acaba? Hep belirli saatlerde uyanıyor ağlama krizine giriyor biberonu verince sanki hiç beslememişim gibi içiyor. Siz kaç defa besliyorsunuz? Nasıl aza indirebilirim
benimkiler 1.5 yasinda 7:30 da uyuyorlar. 11 gibi ve gece 2-3 gibi besleniyorlar hala. Kime sorsam yok ya olmaz diyor ama cok acikiyorlar. Sahsen ben kesmeyi denedim ama 1 hafta dayandim olmadi. Ben de biraktim. Biberonla besliyorsaniz birakin icsin mamasini.Merhaba bebeğim 6 aylık gece 3 defa besleniyor sizde nasıl acaba? Hep belirli saatlerde uyanıyor ağlama krizine giriyor biberonu verince sanki hiç beslememişim gibi içiyor. Siz kaç defa besliyorsunuz? Nasıl aza indirebilirim
Merhaba biz de ayni durumdayiz bir care bulabildiniz miMerhaba bebeğim 6 aylık gece 3 defa besleniyor sizde nasıl acaba? Hep belirli saatlerde uyanıyor ağlama krizine giriyor biberonu verince sanki hiç beslememişim gibi içiyor. Siz kaç defa besliyorsunuz? Nasıl aza indirebilirim