Bebek Beslenmesi Bebeğim 4 Gündür Yemiyor ve Uyumuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zehramiray

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
10
2
6
45
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım, bana da yardımcı olursanız sevinirim.

Benim bebeğim 3 aylık ve kız. Sütüm sadece 1 ay geldi daha sonra kesildi. Kızıma mama yediriyordum. Ancak son 5 gün içinde sadece 2 defa 60 cc mama yedi. Uyku sorunu var, bir türlü uyumuyor. Sürekli kucakta ve dik pozisyonda kalmak istiyor. Bu sebeplerden ötürü doktora götürdüm. Ultrasonla baktılar, idrar ve kaka testi yaptılar. Hiç bir şey çıkmadı. Gazı olduğunu söylediler. İlaç vermediler. Ancak halen yemiyor ve uyuma sorunu var. Sadece su içiyor. Rezene kimyon vs de içmiyor. Mamasını değiştim 2 defa, yine de yemiyor. Zayıflayacak diye korkuyorum. Sizce sorun nedir, yemesi için ne yapmalıyım? Uykuya rahat geçmesi için ne yapmalıyım? Prakten kullansam sakıncası olur mu? Ben uyku sorunundan dolayı 2 hafta önce bir çay kaşığı prakten verdim. 2 gün rahat uyudu ama zarar verir diye vermek istemiyorum. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Lütfen yardım.. İMDAAAAAAAT!

Son düzenleme:
Canm surekli mama degisimi huzursuzluk ve gaza yapar asiri dercede once sen sakin ol birak aciktiginda oylede boylede emecek oyle deilmi ?
Tedirgin olma bebeginede belli etme bunu
Uykusu icinde sessiz sakin ortamda ol kundakla ve saalla muzik.ac ben ney dinletirdim faydasi.olur insaalah
Cok.sakin ol bebekler anneleri telasli oldugunda onlarda korkakmis once srn sakin ol yemegini ye sonra o acikirsa zatem yiyecektir endiselnme tahliller temiz ciktiysa kesinle rahat il gececek merak etme

Canm bide zinco nun gaz ilaci var onu wer faydasini gorrursun insaalah

Çok şükür bebeğim yemeye başladı. Mamasını değiştik. Sütüm yok, sadece mama veriyorum. Aptamil Sütlü Prinçli Ekonomik Paket. (4-36 ay) Sizce doğru mamayı mı veriyorum, beslenmesi ve bağışıklık sistemini güçlendirmesi için yeterli olur mu?

Canim o 4 aydan sonra verilir daha3 aylik deilmi kizin olmazki zaten 4 36 diye yazmis

Evet 3 aylık, başka birşey yemiyor. O gün o kadar çok mama alıp alıp denedim ki, sadece bunu içti. Biraz sulu yapıyorum; başka çarem yok. Zayıflayacak yoksa.

aslında şuanda bebeginin devam sütü içmesi lazım
illaki içer sütlü pirinçli için erken ama sen bilirsin

sma anne sütüne en yakın mama. Denedinmi? birde o pirinçli mama rahatsız edebilir miniği. Sindirim sistemi daha uygun olmayabilir buna.

3 ayını bitirdi, 4. ayın içinde. sma denemedim ama birçok mamayı denedim içmiyor. sütlü pirinçliyi biberonla veriyorum içiyor. bir de sma mı denesek acaba? bütün paramız mamaya gitti bu ay...

canım 3 aylıkken bebeklerin böle bir dönemi oluyor malesef meme bile istemiyorlar bir dönem.. özellikle gazı varsa her gün banyo yaptır, mutlaka temiz havaya çıkar, masaj yap, bol bol jimnastik yaptır.. mutlaka faydasını göreceksin. ve her dk ağzına biberon tıkma. bir de biberon delikleri de küçük geliyor olabilir artık belki ondan canı sıkılıyordur emerken.. ayına uygun biberon al, hatta toptan değiştirebilirsin biberonlarını..

formül süt alması gerekir bebeğinizin, ek gıda döneminde bahsettiğiniz şeyden verebilirsiniz sanırım, büyüme atağı döneminde, uyku sorunu mutlaka her bebekte olur, lütfen ilaç verip uyutmayın bebeğinizi, karaciğer ve diğer organlarına zarar verebilirsiniz. geçmiş olsun.

canım aptamil1 devam sütü vermelisin,bebeğinin gaz sancısı olabilir bunuda sab simplex gaz damlası ile geçirebilirsin.dene çok faydasını göreceksin.hatta doktoruna bile sorabilirsin.bebeğine verdiğin mama yetersiz gelebilir,aptamil1 devam sütü ver.çünkü verdiğin mama aslında kaşık maması ben onu kızım dört aylıkken muhallebi niyetine başladım.ister sulu kıvamda kullanırsın ister koyu kıvamda ama o devam sütü değildir.bağışıklık sistemi için devam sütü vermelisin .ben aptamil 1 devam sütü öneriyorum sana. sağlıcakla kalın bebeşinizle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…