• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim 4.5 aylık ve hamileyim

Gseg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
7
3
1
36
Merhaba arkadaşlar 4,5 aylık bir oglum var ve dün test yaparak hamile olduğumu öğrendim. Maallesef istemeden oldu. Ve ben ikinci bebek istemeyen birisiydim. Herşey allahtan elbet ama bebeğim daha çok küçük ve ben kendimi hiç mi hic hazır hissetmiyorum dünden beri ruh gibiyim kabullenemiyorum ve sanırım kabullenemiycem de. Benim gibi olup kürtaj olan varmı acaba aranızda :(

Merhaba arkadaşlar 4,5 aylık bir oglum var ve dün test yaparak hamile olduğumu öğrendim. Maallesef istemeden oldu. Ve ben ikinci bebek istemeyen birisiydim. Herşey allahtan elbet ama bebeğim daha çok küçük ve ben kendimi hiç mi hic hazır hissetmiyorum dünden beri ruh gibiyim kabullenemiyorum ve sanırım kabullenemiycem de. Benim gibi olup kürtaj olan varmı acaba aranızda :KK43:
Korunmadin mi cnm kurtaj cok agir bisey degilmi sence yine tabikide senn kararin ama Rabbim vermisse vardr bi hayir kimsenn kararina yada olayina yorum yapip karisamam ama sana tavsiyem olumsuzluklari kadar olumlusunu da dusun arkadasmda 6 aylikti bebegi ve hamile kaldi ama dogurdu Allah'in layik gordugunu bn yok sayamam dedi eside istemyrdu ama suan cok rahat karar senn Rabbim yardmcn olsn ne dym

Çok zor bir karar evet çokta günah canilik biliyorum fakat hiçbir anlamda hazir hissetmiyorum kendimi ne hamililigim guzel gecicektir ne de doğum lohusalik vs. Benim için oğlum sağlıklı olsun ona guzel bir hayat sunayım bana yeter. Karnıma dahi dokunamiyorum dünden beri bebeğimi kucağıma dahi alamıyorum. Maalesef zor bir evliligimde var bu evliliğe ikinci bir bebek getirmek daha acımasizca bile olabilir Nisaberatim Nisaberatim

Cnm hayatini bilemyrm ama cok iyi dusun lutfn olur mu Allahima emanet kalin sende yavrularnda

Naptın canm malsf senle aynıyız eşimle ortak karar aldırcaz 4 haftalık yeni

Bende çok korkuyorum ama bu bebeğim de günah deilmi zaten prematüre doğdu çok şey atlattk düne kadar netim bugün hiç iyi deilim ya

Canım evet zor bir durum ama aldırma lütfen belki bu 1. Den daha hayırlı ve iyi bir insan olacak bunu bilemezsin Allah in vardır bir bildiği gülüm ben de isterim 2 yıl ara vermek bebegimi doyasıya emzirmek ama bazen Allah in verdiklerine boyun egdigimizde bunun faydalarını çok çok sonra görebiliriz sabret ve o masum cana kiyma

Bende çok korkuyorum ama bu bebeğim de günah deilmi zaten prematüre doğdu çok şey atlattk düne kadar netim bugün hiç iyi deilim ya
gülüm bak diyosun 1. Prematüre doğdu 2. Belki onun ileride onun koruyucusu olacak abilik ya da ablalik yapıcak belki çok hayırlı bir evlat olacak gülüm

Pskolojim kaldırır mı kendime hiç güvenmyrm ama küçük olmasına rağmen hergün Özür diliyorum anne seni seviyor ama şartlar diyorum arkadaşımda 3 aylık doğdu çok zor geçti iki çocukla birde anne kaynana bakmasın a rağmen ben nasıl yaparm

Canım veren Allah yardımını gondermez mi Allah korusun diyelim ki aldirdin normalde düşen bebekler nasıl ki cennet kapısında bekliyor olacak aldirilan bebekler de cennet kapısında bekliyor olacakmış sana dese ki sen beni sen beni dünyana almadin ben de seni cennete almayacagim dese hem bu dünyanı hem ahiretini tehlikeye atma gülüm bu sayfayı karşıma belki Allah çıkardı lütfen sonradan pişman olacağın şeyleri bugün yapma

Ben 4 yıl bebek hasretiyle yanmış bir insanım Allah im bekletti biraz geçen yıl 6 aylık bebegimin kaybını yaşadım vardır bi Hayır dedim sustum bazen planlar kurarız hesaplar yaparız ama En büyük plan sahibini unuturuz O na uymayan planlarimiz olur bazen , ve bu yıl dedim ki yine zor olacak bebeğim sanırım bu ay da olmazsa diğer ay tedaviye giderim dedim gezdik tozduk kafmdan bebek düşüncesini çıkardım Güzel Rabbim çoktan aklına koymuş o ay hamile kaldım dedim ki Rabbim sen ne istersen o oluyor bundan sonra ben sustum en güzel hayat plansız hayatmis bunu çok geç anladım

Biliyorum içinden uzaktan demesi kolay diyosundur söyle bir gözünü kapa aradan yıllar geçmiş ve ikisi de büyümüş birbirlrini arkadaş gibi seven iki kardeş var ikisi el ele okula gidiyor kendini sen onları okula yollarken çok iyi hissediyosun çünkü 2 kişiler ve daha güvenli hissediyorsun istemez misin tabi bunlar tatlı bi hayal ve gerceklesmesi sana bağlı çok iyi düşün gülüm her zorluğun arkasında bir kolaylık var insirah süresine sarıl benden bu kadar seni Allah a emanet ediyorum inşallah kararın seni mutlu edecek bir karar olur hoşçakal

Teşekkür ederim eşimle bir daha oturup konuşacam sonuç ne olursa sölerim allah evladını sana bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin

Merhaba arkadaşlar 4,5 aylık bir oglum var ve dün test yaparak hamile olduğumu öğrendim. Maallesef istemeden oldu. Ve ben ikinci bebek istemeyen birisiydim. Herşey allahtan elbet ama bebeğim daha çok küçük ve ben kendimi hiç mi hic hazır hissetmiyorum dünden beri ruh gibiyim kabullenemiyorum ve sanırım kabullenemiycem de. Benim gibi olup kürtaj olan varmı acaba aranızda :KK43:
Pardon nasıl istemeden oldu ?o bebek size davetiye mi yolladı? Korunmak aklınıza gelemedi mi yada evlat hasretiyle yanıp tutuşan bunca insan varken siz şunu yazarken nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz yada şöyle sorayım ben iki bebeğimi kaybettim ve Rabbim aldığı halde vicdan azabından uyuyamadım. Nasıl vicdanınız rahat olacak ?mahşerde de pardon istemeden oldu dersiniz. Ayrıca katil olmak yasak artık suç bunu yapan doktor da sizde suçlusunuz keyfinizi düşüneceğinize sonuçlarını düşünseydiniz acınacak üzülecek hiçbirşeyiniz yok sorumsuzlugunuzun bedelini minicik bir can mi ödeyecek acımasız bir Annesiniz evladınızi nasıl aldirabileceksiniz?yapmayın günahtır Rabbim keşke evladı olmayan insanlara evlat verse .ama takdirinden sual olunmaz sizde etmeyin kiymayin evladiniza.

Ha doğmus bebegine kiymak ha o karnindaki bebege kiymak ayni şey bence.
Ortada olusmus bir canli var sadece hucre yigini gibi dusunup durumu hafifletemezsiniz. Madem korundugunuz halde hamile kaldiniz ve cok iyi korundugunuzu dusunursek o bebek ne şartlar altinda olusmus bir mucize sizin icin. Suan bir bebeginiz var ikiz de olabilirdi ve ikinci hamileliginiz olabilirdi. Hayatta hersey kolay degil. Yavrunuzu bile bile yok etmek oldurmek sizin elinizde evet ama ileride bu aciyla vicdan azabi ile yasayabileceginizi dusunuyor musunuz.?
Evlilik disi bir bebek degil annesi babasi belli yani sonucta ve o bebek dunyaya gelse yine de ona bakabileceginiz gucunuz olacak cunku siz annesiniz. Benim kuzenim iki kizi kucuk diye ucuncuye istemeyerek hamile kaldi ve aldirdi yillar gecti daha unutamadi ve pişman. Yani cok ama cok iyi dusunun ve siz annesiniz anne yüreğine sahipsiniz.

Lütfen çok üzerine gitmeyin o şu an kafası karışmış durumda 1. Bebegiyle yeterince ilgilenemeyecegini düşünüyor ama bu şeytanın ona sağdan yaklaşması iyi gibi gosteriyor durumu ama o da farkında değil bir yanlıştan olduğunu en azından buraya yazması bile bir cikmazda olduğunu gösteriyor ben ona inanıyorum o masum bebeğe kiymayacak belki de yıllar sonra onunla çok gurur duyacak . Ben inanıyorum şeytanın by oyununa gelmeyecek ve öyle bir anne olacak ki 2 evladını da misler gibi buyutecek ve dışardan bakanlar helal olsun diyecek kiskananlar kötü şeyler soyleyebilir o aldanmayacak ben inanıyorum ki o masum bebeğin katili olmayacak :dua:

Lütfen çok üzerine gitmeyin o şu an kafası karışmış durumda 1. Bebegiyle yeterince ilgilenemeyecegini düşünüyor ama bu şeytanın ona sağdan yaklaşması iyi gibi gosteriyor durumu ama o da farkında değil bir yanlıştan olduğunu en azından buraya yazması bile bir cikmazda olduğunu gösteriyor ben ona inanıyorum o masum bebeğe kiymayacak belki de yıllar sonra onunla çok gurur duyacak . Ben inanıyorum şeytanın by oyununa gelmeyecek ve öyle bir anne olacak ki 2 evladını da misler gibi buyutecek ve dışardan bakanlar helal olsun diyecek kiskananlar kötü şeyler soyleyebilir o aldanmayacak ben inanıyorum ki o masum bebeğin katili olmayacak :dua:
Helal olsun sana Rabbim seni sağlığınla sevdiklerinle sınamasın inşaAllah güzel yürekli güzel anne ağlattın beni MaşaAllah sana bebeğini hayırla sağlıkla al kucağına inşaAllah

Back