- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi songulkemal16
-
Ne güzel anlatmışsın arkadaşım.Rabbim şifanızı versin sizi sağlıkla kavuştursun inşallahsandığınızdan çok daha kuvvetli aslında bebekler, dört elle hayata tutunma çabaları ile Allah'a inancımı pekiştiriyorlar resmen.
Ben yaşamadım ama kalbim ve dualarım sen ve bebeginle arkadaşım, Rabbim biran önce kucağıma almayı nasip eylesin Şafi adi ile Şifa versin AMİNGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Allahım şifa versin hiç bir anne ağlamasın ..Gecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Vre enfeksiyonu mu? Kakada o cikiyo genelde rektalÇok geçmiş olsun. Benim oğlum da 32 haftalık doğdu ve hemen hemen aynı süreçlerden geçtik. Hortumlar, solunum cihazları, sarılık serüveni… Hamileliğimde ciğer geliştirici iğne yaptırmama rağmen bu süreci yaşamak zorunda kaldık. 23 gün sonra çıktı yoğun bakımdan. Kuvözdeyken kakasında enfeksiyon da çıkmıştı. Zamanla alıştı beslenmeye. Her gün öğle ve akşam saatlerinde 30 dakika görmeye gittim. Sen güçlü olmaya çalış, emin ol o seni hissediyor. Hiç üzülme, sandığından daha dirençli onlar. Ve prematüre bebekler daha çabuk büyüyorlar.
İnşallahRabbim şifasını versin sağlıkla kucağınıza almayı evinize götürmeyi nasip etsin
İnşallah biran önce geçer çünkü dayanması çok zorİkizlerim 33.hafta doğdular.
Oğlum 1400 kızım 1900’dü ..
Ekim ayında 1 yaşını bitirdiler.
Kötüyü düşünmeyin.
Ne güzel maşallah artmış mamaları
İnşallah kendi mamayı yendiği günleri göreceksiniz
Allah’ın izniyle geçer bu günler dua edin.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin,tez zamanda sağlıcakla kucağınızda evinizde olun inşallahGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?