Bebeğim 32 haftalık dogdu kuvezde entube

Ben yaşamadım ama kalbim ve dualarım sen ve bebeginle arkadaşım, Rabbim biran önce kucağıma almayı nasip eylesin Şafi adi ile Şifa versin AMİN

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda yavruna kavuşursun. Benim kızımda 32 haftalık doğdu. 15 gün kaldı hergün görmeye giderdim ağlaya ağlaya geri dönerdim. Zor bir süreç ama çok şükür hayatta ve iyi, öyle düşün. Çok fazla kalmaz kilosuda iyi. Benim 1800 gr doğmuştu 2 kilo olunca bir sıkıntısı kalmayınca taburcu etmişlerdi.

Kuzenim 26 haftalık doğum yaptı. Hamileyken annesi vefat etmişti onun etkisi oldu.

Bebeği 2 aydır yoğun bakımda. 1 kilo doğdu. Solunumunu düzenlemeye çalışıyorlar yani cihaz olmadan nefes almasını sağlamaya çalışıyorlar. Bazen yapıyormuş.

Anneyle kanguru yapıyolarmış. Haftada bir göz muaynesine gidiyolarmış. Ani bir şey olursa diye kontrol amaçlı.

Ama artık gözünü bile açıyormuş kıpır kıpırmış.

5 ml süt veriyolarmış sadece hazmedemiyormuş daha.

Yani o bile hala daha 34. Haftasında yanlış hatırlamıyorsam. Sizinki çok daha ileriki haftada doğmuş. Allahın izniyle zamanını doldurunca sağlıkla kavuşursunuz inşallah zor evet ama iyi olsun yeter ki şifalansın sağ salim sapasağlam gelsin yanınıza inşallah.

Rabbim tez zamanda şifalar versin çok zor tahmin ede biliyorum gönlünü ferah tut hepsi gelip gecicek Allah'ın izniyle bende 34 haftalıkken doğum yaptım 2 Ci bebeğimi ve dekolman yırtılmasıyla kanlar içinde götürüldüm hastaneye ilk doğumum normaldi 2cide öle düşünüldü herşey çok iyi gidiyor derken birden ve bişey geldi başıma hastaneye gittiğimizde bebeğin kalp atışları duzensizdi ve yavas yavaş dahada inmeye baslamisdi ben artık hiç hareket hissetmiyordum acil apartopar sezeryana alındım aksilik kendi doktorumda şehir dışındaydı ve ordaki nöbetçi bir doktorla girdik ameleyathaneye aç degildim epidural tutmadı 3 kere iğne yaptılar belimden olmadı o dakikarlar hiç aklımdan gitmiyor benimde saniyelerle yarışıyorlar di doktorun anneyide bebeğimde kaybedicez hemen bayiltin ben veriyorum onayı ben imzaların onamlarini dediğini hiç unutmuyorum sonrası yok bebeğimi yogunbakima almışlar kalp atımi yokmus doğduğunda entube etmişler ben kendime geldiğimde gördüm ayağa kalktığımda 3 gün öle kaldı sonra burundan oksijene bağlandı sonra kuvez içi derken 25 gün geçirdik bole hamd olsun sonunda çıktı sende gönlünü ferah tut canım herşey geçer Allah'ın izniyle üzme kendini. Dualarım seninle tez zamanda sağlıkla evinize yuvanıza gelsin inş

Konu ile ilgili bilgim yok inşallah yavrucağınıza en kısa zamanda kavuşursunuz

Allahım şifa versin hiç bir anne ağlamasın ..

Vre enfeksiyonu mu? Kakada o cikiyo genelde rektal

İnşallah biran önce geçer çünkü dayanması çok zor

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin,tez zamanda sağlıcakla kucağınızda evinizde olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…