- 3 Ağustos 2021
- 22
- 78
- 8
- 34
- Konu Sahibi songulkemal16
-
Çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte iyileştirsin kucağında olsunGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Sağolun Allah razı olsun inşallahÇok geçmiş olsun rabbim tez vakitte iyileştirsin kucağında olsun
Çok teşekkür ederim amin inşallahKonu ile ilgili bilgim yok , konunuz yukarida ciksin diye yaziyorum. Cok gecmis olsun Allahim minige sifa versin
Rabbim şifa versin tez zamanda sağlıcakla kucağına alasın inşallahGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Sağolun Allah razı olsunBir tanidigin ikizleri 1er kilo dogdu isi dengesi icin strec filme sarılı fotolarini gordum yavrular oyle minik oyle güçlüydü ki şimdi 5 yaşında koca koca cocuk oldular sizin yavrunuz cok cok daha çabuk toparlanacaktir eminim allah sifa versin minik kuzuya
Rabbim şifa nasip eylesinGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah minik yavruyaGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Okadar zorlanıyorum ki okadar özlüyorum ki anlatamam inşallah sağlıkla kucağıma alırım biran önce bendeÇok geçmiş olsun. Benim oğlum da 32 haftalık doğdu ve hemen hemen aynı süreçlerden geçtik. Hortumlar, solunum cihazları, sarılık serüveni… Hamileliğimde ciğer geliştirici iğne yaptırmama rağmen bu süreci yaşamak zorunda kaldık. 23 gün sonra çıktı yoğun bakımdan. Kuvözdeyken kakasında enfeksiyon da çıkmıştı. Zamanla alıştı beslenmeye. Her gün öğle ve akşam saatlerinde 30 dakika görmeye gittim. Sen güçlü olmaya çalış, emin ol o seni hissediyor. Hiç üzülme, sandığından daha dirençli onlar. Ve prematüre bebekler daha çabuk büyüyorlar.
Gecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah dualarım sizinleGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?