• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bebegim 30 haftalık dünyaya geldi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canımmm.bende 33 haftalık doğum yaptım.küveze koymadan elime verdiler.sağlığı yerinde büyür de di doktor.çok şükür 10 aylık oldu.allah ım bu mübarek ayda dularını kabul edicek inşallah.dualarımızıda.rabbim yar ve yardımcın olsun....

bugün oglumu gördüm 2.180 gr olmuş şükürler olsun durumu ii gidiyormuş cuma günü göz muanesi varmış oda ii miş 2 hafta sonra göz kontorol varmış allahım şükürler olsun bebegim iyiye gidiyor.anne sütüde 14 cc alıyor.eve gelmeye az kaldı.ALLHIM BÜTÜN KÜVEZDE BEKLEYEN BEBEKLERİ SAGLIKLA EVLERİNE GİTMEYİ NASİP ETSİN.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bugün oglumu gördüm 2.180 gr olmuş şükürler olsun durumu ii gidiyormuş cuma günü göz muanesi varmış oda ii miş 2 hafta sonra göz kontorol varmış allahım şükürler olsun bebegim iyiye gidiyor.anne sütüde 14 cc alıyor.eve gelmeye az kaldı.ALLHIM BÜTÜN KÜVEZDE BEKLEYEN BEBEKLERİ SAGLIKLA EVLERİNE GİTMEYİ NASİP ETSİN.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

opuyorumnanaktan çokkkk sevindim sizin adınıza gözünüz aydınnnnn

ne zaman geliyor bebişiniz?

üzmez annesi üzmez inşallah, bu bebişler böyleler, ben de 7 aydır yatıyorum öncre kanamalar oldu, erken doğum riskim var şimdi de, inşallah hepimizin herşeyi iyi olacak...

gözün aydın canım sağlıkla büyümeyi nasip etsin rabbim...benimde kızım 30 haftalık dünyaya geldi 45 günlük zorlu mücadeleyi yendi ve hayata tutunda şimdi kronolojik olarak 9 aya girmek üzereyiz

canım çok sevindim bak ne güzel büyüyor Allah tez vakitte kavuştursun sizi
evde minik bebek bakmak zor haberin olsun çok koşturacak annesini bir gelsinde

gözün aydın canım sağlıkla büyümeyi nasip etsin rabbim...benimde kızım 30 haftalık dünyaya geldi 45 günlük zorlu mücadeleyi yendi ve hayata tutunda şimdi kronolojik olarak 9 aya girmek üzereyiz

aminnnnnnnnn canım inşallah

canım çok sevindim bak ne güzel büyüyor Allah tez vakitte kavuştursun sizi
evde minik bebek bakmak zor haberin olsun çok koşturacak annesini bir gelsinde

zor farkındayım olsun onlar için zorluklara katlanılır.ben biraz kalmasından yanayım çünkü bende nesle oldummmmmmmmmmm oglum iyi oldu anası hasta..:1shok:

bugün çok mutluyum hastaneden tlfn geldi yarın hastanede kalıyorum az kaldı çıkmamıza
canım oğluma kavuşuyoruz

ALLAH TÜM HASTANEDE YATAN BEBEKLERE SAGLIK SIHHAT VERSİN AİLERİNE KAVUŞSUN AMİN.:Saruboceq::Saruboceq:

en baştan beri okudum yaşadıklarınızı
gözünüz aydın olsun
Rabbim sizi bi daha ayırmasın inş.

Back