• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bebegim 30 haftalık dünyaya geldi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
gözünüz aydin....cok sevindim bir bebek daha annesinin kollarinda sükürler olsun...rabbim bir daha ayirmasin ...

gozun aydin cok sevindim rabbim ayirmasin
darisi benim basima insallah bende kizlarimi saglikla eve getiririm

herkese tşkr ederim rabbim tüm küvezde olan bebeklere şifa versin ailelerede sabır çok zor bir süreç ama sonunda kavuşmak var.dualrım tüm küvezdeki bebekler için allah tez zamanda ailerine kavuşturur.

$Görüntü0109.jpg canım oglum ibrahim

çok tatlı olmuş maşallah canım :)ben de 32+ 4 de doğum yaptım 6 kilo oldular bile..çok çabuk büyüyorlar :)

Ben de 29+3 de 30. haftanın içinde 3 aralıkta doğum yaptım. Oğlum 1440 gram doğdu , hala küvezde...1800 lere çıkmıştı kilosu beni emmeye başlamıştı ama kabızlık sorunu başladı , beslenmesini 5 cc ye kadar indirdiler...Bağırsak tembelliği için ilaç başladılar.Şu an 1750 ye tekrar indi. Yaşadıklarınızı okudum , şu an bebişiniz nasıl , bize de Rabbim bebişimizi eve getirmeyi nasip eder inşalah...Sevgiler...

Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallah,tez vakitte bebişinize kavuştursun sizi

Ben de 29+3 de 30. haftanın içinde 3 aralıkta doğum yaptım. Oğlum 1440 gram doğdu , hala küvezde...1800 lere çıkmıştı kilosu beni emmeye başlamıştı ama kabızlık sorunu başladı , beslenmesini 5 cc ye kadar indirdiler...Bağırsak tembelliği için ilaç başladılar.Şu an 1750 ye tekrar indi. Yaşadıklarınızı okudum , şu an bebişiniz nasıl , bize de Rabbim bebişimizi eve getirmeyi nasip eder inşalah...Sevgiler...

çok geçmiş olsun dualarım sizinle ve tüm bebişlerle

allah hepinizin yardimcisi olsun bende 34+4 haftalik dogum yaptim zorgunler yasadim ama cok sukur gecti allahim kimseyi evlat acisiyla sinamasin

benim kızımda 30 haftalık 1 kilo 37 cm doğdu suan 16 aylık 9 kilo 78 cm boyu var.
37 gün küvezde yattı doktorlar yaşamaz dedi ama şükür rabbimeki yaşıyor.

Back