Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senağlama 30 haftalık bebegim dünyaya geldi 1.360 gr boy 38.5 ve şu an küvezde yatıyor ilk hafta solunum sıkıntısı çekti ve atlatmıştı anne sütü almaya başlamıştı ama şimdi tekrar solunum duraklamaları başladı anne sütü alamıyor oglum ibrahim ve tüm hasta bebeklere dua edelim inşallah iileşib yanımızda olurlar tüm prematüre bebeklere açil şifa versin allahım dualarımız hep ollara SİZİ SEVİYORUZ BEBİŞLERİMİZ
salı nasıl gelecek onu görmedn
salı nasıl gelecek onu görmedn
gelecek bir şekilde
bende ikizlerimi görebilmek için salıyı bekliyorum oda 5 dakika ya gösteriyorlar ya göstermiyorlar,perşembede aynı
Allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin:Saruboceq:
offfffffff nasil üzüldüm canim ya...bende ayni senin durumundaydim ama allaha sükür hergün yanina gittim ve istedigim kadar kalabiliyordum... bugünler bitecek ve güzel yavrun yaninda olcak inan ,,, dualarimiz onunla ,,,, sen güclü olki o senden güc alsin ,,, allaha emanet olun ... güzel haberlerini bekliyoruz insallah...:Saruboceq:
offfffffff nasil üzüldüm canim ya...bende ayni senin durumundaydim ama allaha sükür hergün yanina gittim ve istedigim kadar kalabiliyordum... bugünler bitecek ve güzel yavrun yaninda olcak inan ,,, dualarimiz onunla ,,,, sen güclü olki o senden güc alsin ,,, allaha emanet olun ... güzel haberlerini bekliyoruz insallah...:Saruboceq:
yrın oglumu görçem çok mutluyum inşallah iyidir. SENİ SEVİYORUM BENİM MELEGİM
nasıl heyecanlısındır sen şimdi... bende hiç unutmuyorum o salı perşembeleri gelmek bilmezdi, bigün öncesinden uyku tutmazdı. bende ne zamandır burayı çok sıkı takip edemiyordum, insallah seninde bebiş en kısa zamanda kucağına gelir. bu arada merak ettim miniş tepecik yenidoğanda mı? izmir ve salı-perşembeyi görünce sormadan edemedim.
evet uyku tutmuyor ege ünivertisesinde yeni dogan servisinde yatıyorlar.
allah yardımcınız olsun, insallah sana yarın süpriz hareketler yaparlar:) eh tadını çıkar annesi:)
tşkredrim inşallah ii haberler alırım oglum ii dir 2 haftadır beslenemiyordu