Premature Bebekler Bebegim 30 haftalık dünyaya geldi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

amin, inşallah yarın iyi haberler okuruz senden. daha sıkıntı göstermesin rabbim...

:Saruboceq:bebegimi gördüm önceki günlere göre durumu ii 4cc süt alıyor antibiyotigide devam ediyor enfeksiyon halen varmış inşallah şunu atlatsın yarında göz muanesi varmış işallah oda ii geçer allah bebeklerimizi korusun dualarımız onlarla SENİ SEVİYORUM CANIM OGLUM:Saruboceq:

Canım merhaba,
daha önce sana yazma fırsatım olmadı. Net e son zamanlarda çok girmediğimden. Öncelikle Allah yardımcın olsun ve minik bebişimizede sağlık versin diliyorum.. Bende bu yollardan gecen prematüre annesiyim. Kızım 28 haftalık doğdu. Yaklaşık 5 aya yakında küvezde kaldı. Öyle badireler atlattık ki. Prematürelerde 2 ileri 1 geri diyorlardı bana ve bende simdi sana diyorum canım, sakın ümidini yitirme. Bazen öyle gerilemeler olabilir. Ama inancıını yitirme. "Dopler akım kaybı" ve "İdil bebek annesien kavuşmuş" diye 2 başlık var. Her ikisinde de Kızımla yaşadıklarımız ve müğcadelemiz yazıyor. Vaktin oldukça oku.. Ve sana ümit versin yaşadıklarımız...

Dualarım seninle ve minik İbrahimle canım...

çok geçmiş olsun canım rabbim meleğini sana bağışlasın.ay bende korkuyorum geçen hafta nst sonucumda doğum sancılarım çıktı halada sancım devam ediyo.inşallah bende erken doğum yapmam

bugün 40 gün oldu inşallah sıkıntılar geride kalacak allahım yavruma bütün bebeklere şifa ver allahım

ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM OGLUMU ALLAHIM SAGLIK ŞİFA VER OGLUMA. SENİ SEVİYORUM ANNEM.sen benim 10 yıl sonra gelen mucizemsin bırakma beni.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allahım sen bebegimi bütün bebeklere şifa ver yarabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ıyı olucak annesı.........ınşş rabbım ıyı etsın..........beklemek zor canım ama ıyı olsunda bekle onemlı olan bu ben seksen üç gun bekledım............ınşş canım azcık daha sabır ......sutun nasıl

senden AYRI YAVRUM 43 gün oldu saglıgına kavuş gel annem

sen böyle günleri saydıkça içimden birşeyler kopuyormuş gibi oluyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm: inşallah kavuşursun oğluna biraz daha sabırr,

Rabbim sen merhametlilerin en merhametlisisin o büyük kudretini şu küçcük bedenlerin üzerinden çekme Allah ım..( amin )

AMİN YARABBİM . insanların artık sorularından bıktım artık ne zaman gelçek ii deilmi bende istiyorum gelmesini sormasın artık kimse ne zaman gelçegini. böyle olunca beklemek çok zor geliyor

sütümüzde stresden az geliyor ne yapcagımı bilmiyorum

sütümüzde stresden az geliyor ne yapcagımı bilmiyorum

canim bol bol su ic ve pompa yapmayi birakma zamanla artar sütün insallah...benimde bebegim eve geldikten sonra sütüm azaldi özellikle öglenden sonralari nerdeyse hic gelmiyo .. kuzumu sormussun gökcem iyi teyzesi herzaman acamiyorum simdi gördüm yazdigini... bizde 150 günden fazla kaldik hastanede ama bitti allahin izniyle insallah sende en yakin zamanda kavusucaksin yavruna .... rabbim kimseye yavrusunun yolunu göstermesin ,,, ben hala o günlei düsünmek bile istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…