Premature Bebekler Bebegim 30 haftalık dünyaya geldi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım inşallah bebğin kısa sürede toparlanır ve güzel haberlerini alırız.allah tüm bebeklerimizi korusun,herkesin evladına sağlık versin.

35 günde 1760 gr olmuşum ama anne sütü alamıyor çıkartıyormuş antibyotik tedavisi devam ediyor bu gün solunum durması yaşamış inşallah iyi ye gideris dualarım senin le oglum

rabbim yavrunu kucagına çabucak almanı nasip etsen benim yavrumda 32 haftalık dünya ya geldi şimdi 5 yaşında kocaman kız oldu küçük doğuyolar ama çabuk büyüyolar sabırlı ol güzelim bizi haberdar et yavrundan

salı nasıl gelecek onu görmedn

offfffffff nasil üzüldüm canim ya...bende ayni senin durumundaydim ama allaha sükür hergün yanina gittim ve istedigim kadar kalabiliyordum... bugünler bitecek ve güzel yavrun yaninda olcak inan ,,, dualarimiz onunla ,,,, sen güclü olki o senden güc alsin ,,, allaha emanet olun ... güzel haberlerini bekliyoruz insallah...:Saruboceq:

amin canım saglıklarına kavuşup gelsinler yavrularımız dualarımız onlarla :Saruboceq:

güzel temenniz için tşkr inşallah yanımıza geleçek allahın izniyle

senin kızın nasıl gölçen durumu iyidir inşallah

yrın oglumu görçem çok mutluyum inşallah iyidir. SENİ SEVİYORUM BENİM MELEGİM

nasıl heyecanlısındır sen şimdi... bende hiç unutmuyorum o salı perşembeleri gelmek bilmezdi, bigün öncesinden uyku tutmazdı. bende ne zamandır burayı çok sıkı takip edemiyordum, insallah seninde bebiş en kısa zamanda kucağına gelir. bu arada merak ettim miniş tepecik yenidoğanda mı? izmir ve salı-perşembeyi görünce sormadan edemedim.

evet uyku tutmuyor ege ünivertisesinde yeni dogan servisinde yatıyorlar.

ilk haftalar besleniyordu 14 cc kadar gelmiştik ama enfeksiyon kapmış ve solunum durmaları başaldı atladı derken tekrar beslende 4 cc kadar safranlı su çıkarmış belinden su alındı menejitten şüphendiler tahlil sonuçlarımız temiz çıktı . antibiyotik tedavisi devam ediyor. bu hafta inşallah başlamıştır beslenmeye allahım tüm bebeklerimizi korusun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…