Premature Bebekler Bebegim 30 haftalık dünyaya geldi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bende bu yoldan geçenlerdenim hala geçmekteyim 31. haftada doğum yaptım 1.580 gram 1.760 ile hasteneden taburcu olduk 28 gün küvezde kaldıktan sonra şu an evdeyiz ama benim sütüm yetersiz bu durum canımı çok sıkıyo (

Allahim yardimciniz olsun,senin de bebeginin de,insallah carcabuk buyuyup evine ve annesinin kollarina gelecek.

benim de sütüm az geliyor galiba stres den kaynaklanıyor bende ne yapcagımı bilemiyorum

çok geçmiş olsun, allah yardımcınız olsun, bu günleriniz çabuk geçsin. Bebeğin sana sımsıkı tutunacaktır merak etme, beraber atlatacaksınız.

geçmiş olsun canım, umarım yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın. çok zor bir süreç biliyorum benim de bebeğim 29 haftalık 980 gram olarak doğdu. biz de ne badireler atlattık, elden birşey gelmeden beklemek çok zor. ama sabır insallah tüm bekleyen anneler minişlerinizi en yakın zaman da doya doya koklarsınız...

mafoldumbenMELEGİM CANIM OĞLUM SENDEN AYRI GEÇİRDİM 30.GÜN VE SENİ ÇOK ÖZLEDİM SENİ GÖREMEMEK ÇOK ZOR GELİYOR

mafoldumbenMELEGİM CANIM OĞLUM SENDEN AYRI GEÇİRDİM 30.GÜN VE SENİ ÇOK ÖZLEDİM SENİ GÖREMEMEK ÇOK ZOR GELİYOR

bir an önce kavuşursun inşallah oğluna lore biraz daha sabır, merak ettim bebeğini göremiyormusun ??

haftata 2 gün görüyorum yanında olallamak zor geliyor inşallah bayramda yanıma gelir

gecmis olsun canim,,,insallah bebgin bayramda yaninda olur..okurken cok duygulandim..yasadiklarimi hatirladim bi an.benim bebegim 24 haftalik dogdu 730 grdi ve 160 gün hastanede kaldi 1 kalp ameliyati 2tanede bagirsak ameliyati oldu.uzun uzun yazipta canini sikmak istemiyorum zaten sen anliyosun su an ne kadar zor bi sürec oldugunu..ama bitécek ve bebegin yaninda olacak buna inan...20 gündür benim melegim yanimda insallah ibrahim bebekte annesinin kollarinda olacak...

bugün bebegimi gördüm çok ii gözüküyordu bide emzik vermişler çok güzel gözüküyordu.anne sütü almaya başlamış 4 cc ama olsun ii görünüyordu.

bugün bebegimi gördüm çok ii gözüküyordu bide emzik vermişler çok güzel gözüküyordu.anne sütü almaya başlamış 4 cc ama olsun ii görünüyordu.

gözünaydın canım bak ne güzel bir haber.iyileşiyor ve büyüyor annesi inşallah yakında yanında olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…