Premature Bebekler Bebeğim 28 Haftalık Doğdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Mecbue o elma çorbasını yaptım günde kaç bardak içeceğim ve
aç mı tokmu içeceğim ????

ben yemeklerden sonra içiyorum 2 yada 3 kere içiyorum tok karnına yemeklerden sonra için yazıyodu bende öyle yapıyorum ay alırsanda gelince bi daha verirsin tatildede diyet yapılmazki ben yozgata gidince salacam vallahi annem hamur işlerinde mükemmledircokacimcoook

yuvarlanarak gitmesini engellemek için sadece oturacağı alanı açık tutarak tren yolu gibi bi yap.bde o şekilde dene canım..

yuvarlanarak gitmesini engellemek için sadece oturacağı alanı açık tutarak tren yolu gibi bi yap.bde o şekilde dene canım..

önüne kırlent yastık ne koyarsan koy kaldırıp atıyo hepsini vallahi geri geri çok güzel emekliyo ama ileriye gitmiyo yuvarlanmıyo zaten göbeyinin etrafında dönüyo sonra geri geri gidiyo

Mecbue bende peynir manyağıyım
ordada bir güzel peynirler varki sorma çeşit çeşit :)))))
bu gidişle orda boşlayacağım gibime geliyor..

Aynen Arzucum etrafındaki yastıkları itekliyor bizimkide :))

İnşallah canım. Zamanı gelince herşeyi yapacaklar inşallah.
Mehtap ve Mecbue nasılsınız ??
Teşekkürler canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar?

Evet kaydırağı çok sevdi. Salıncakta tek başına sallandı çok hoştu onu öyle görmek.

Ayyyy Mecbue korkuyorum walla ordayken verdiğim kiloları geri alacam diye haa
Hiç meraklanma eğer evde olursanız halalar bizim yemekleri biliyor yersin ama dışarda pek az yerde bişeyler yiyebileceksin. Bana Almanya'da Hot Dog görmekten gınaa gelmişti. Bir Meksika lokantası bulduk hep orada yemek yedik.
Bir de Tunus'a gittiğimizde karşı taraf İtalya orada pizza, lazanya ile karnımızı doyuruyorduk. İtalya'da daha alışık olduğumuz lezzetler bulabilirsin ama Almanya'da kilo bile verebilirsin.

ayy pizza falan dedin mehtap vallahi canım çekti markette dondurulmaş pizzalara bakıp iç geçirip çıktım dedim kendine gel bu ay zaten çok yedim hamur işi

Mehtap canım doğru Almanyada ben et yemiyorum (domuz olursa diye)
ama bir peynirleri varki sorma hele birde bizim simidimize benzeyen bir şeyleri var ona bayılıyorum
çok da kilo yapıyor..
Ya ıtalya , pizzaya bayılıyorum ;makarnaya bayılıyorum ..
napalım orda dur demek (hakkını vermek lazım )
olmaz gelince halledeceğiz artık kiloları :))

aman tatildede yapılmaz zaten diyet nınım sal gitsin zaten çok aşırı bi kilon yok senin ben senin kadar olsam ohooooooo zil takıp oynarım:))))

ayy pizza falan dedin mehtap vallahi canım çekti markette dondurulmaş pizzalara bakıp iç geçirip çıktım dedim kendine gel bu ay zaten çok yedim hamur işi
Canım sen bu ay güzel kilo verdiğin için ödül olarak 1 dilim pizza yeseydin.

Evet canım diyeti oralarda bırak. Evde oturmayacaksın ki zaten bol bol gezersen zaten kilo falan almazsın.

Walla Erol da dalga geçiyor benle 70 kilo olursun diye..
moralimi bozdu ..orda da akşam 6 dan sonra yememeye özen göstereceğim..

Walla Erol da dalga geçiyor benle 70 kilo olursun diye..
moralimi bozdu ..orda da akşam 6 dan sonra yememeye özen göstereceğim..

Bozma moralini canım. Bence kilo almayacaksın tam tersine vereceksin. Ben tatillerde hep kilo veririm bak göreceksin sana da öyle olacak. Almanyada hangi şehre gideceksiniz?

Canım Münih ve Heilbronn diye bir köye gideceğiz..
Canım almayayım da vermesemde olur...
senin bünye zaten zayıf..
bide sigaraya devam etseydim çok önce zayıflamıştım..
gerçi arada bir kahveyle keyif yapıyorum...

mehtapcım pazar gününe saklıyorum kendimi:)o gün ne istersem yiyorum

eşin zayıfmı nınım boşver onlar öyle konuşurlar arada takmamak lazım:)

Oh çok güzel gözlerin yeşile doyacak demektir. İnşallah hava yağmurlu olmaz ve bol bol gezebilirsin.

mehtapcım pazar gününe saklıyorum kendimi:)o gün ne istersem yiyorum
Çok güzel haftada bir gün ödüllendiriyorsun kendini. Hem böylece diyet psikolojisine daha da dayanıklı olursun.

canim almanyaya tatile geliyomussun bende almanyada yasiyorum..benim oturdugum sehire uzak münih ama mehtepin dedigi gibi yesile doyarsin gercekten...sana ufak bi tavsiyem olcak burda havalar soguk gidiyo biz hala kazak giyiyoruz haberin olsun istedim ...ata bebek hasta olmasin annesi....iyi tatiller...

evet canım ilgine teşekkür ederim..
bugün oğlumun halasıyla konuştum 10 dereceymiş..
off ya keşke biz oradayken sıcak olsa biraz daha..
burada 20 derece hava sıcaklığı canım..

Almanyadan ümitli değilim..
inşallah İtalya da hava güzel olur...

Evet mMecbue çokk Fit bir kocam var..
boyu kilosu orantılı üstelik uzun...
Adam beni incecik aldı ya ..
şimdide öyle olmamı istiyor Çok üzgünüm çoook

bende evlenince 58 kiloydum ama şimdi 69 guclubacismileama napalım onlar doğursa çocuk vücutları şekilden şekle girse bebek besleseler hormonları bizimkiler gibi tavan yapsa ne olurdu acaba bizde istiyoruz eski halimize dönelim ama zamanla gerçi benim ümidim yok 58 kiloyu görmeye ama 65 kiloya düşsem bayram edecemdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…