Mecbue o elma çorbasını yaptım günde kaç bardak içeceğim ve
aç mı tokmu içeceğim ????
yuvarlanarak gitmesini engellemek için sadece oturacağı alanı açık tutarak tren yolu gibi bi yap.bde o şekilde dene canım..
İnşallah canım. Zamanı gelince herşeyi yapacaklar inşallah.maşallah berkayabüyümüşde parklarda mı oynarmış!:))evet canım 14 aylıkken emekledi..biraz sabır canım..yakında birden bire emekleyip annesini şaşırtacak..emeklemeye başladımı ardından tırmanmalar başlıyo..sonrası dahada zorlaşıyo..hareketleri arttıkça risklerde artıyo..herşey bi tehlike halini alıyo..yazda geliyo mecbue da kızının peşinde kilo verir artık:))))
Teşekkürler canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar?Mehtap ve Mecbue nasılsınız ??
Evet kaydırağı çok sevdi. Salıncakta tek başına sallandı çok hoştu onu öyle görmek.maşallah mehtap çok tatlı görünüyo evet penye hırka yeter çıkarkende ince montunu alırsın yanına ben akşam üstüde çıkarıyorum o yüzden montla çıkarıyorum yada yanıma alıyorum ohh kayıyoda berkay:)
Hiç meraklanma eğer evde olursanız halalar bizim yemekleri biliyor yersin ama dışarda pek az yerde bişeyler yiyebileceksin. Bana Almanya'da Hot Dog görmekten gınaa gelmişti. Bir Meksika lokantası bulduk hep orada yemek yedik.Ayyyy Mecbue korkuyorum walla ordayken verdiğim kiloları geri alacam diye haa
Canım sen bu ay güzel kilo verdiğin için ödül olarak 1 dilim pizza yeseydin.ayy pizza falan dedin mehtap vallahi canım çekti markette dondurulmaş pizzalara bakıp iç geçirip çıktım dedim kendine gel bu ay zaten çok yedim hamur işi
Mehtap canım doğru Almanyada ben et yemiyorum (domuz olursa diye)
ama bir peynirleri varki sorma hele birde bizim simidimize benzeyen bir şeyleri var ona bayılıyorum
çok da kilo yapıyor..
Ya İtalya , pizzaya bayılıyorum ;makarnaya bayılıyorum ..
napalım orda dur demek (hakkını vermek lazım )
olmaz gelince halledeceğiz artık kiloları :))
Walla Erol da dalga geçiyor benle 70 kilo olursun diye..
moralimi bozdu ..orda da akşam 6 dan sonra yememeye özen göstereceğim..
Oh çok güzel gözlerin yeşile doyacak demektir. İnşallah hava yağmurlu olmaz ve bol bol gezebilirsin.Canım Münih ve Heilbronn diye bir köye gideceğiz..
Canım almayayım da vermesemde olur...
senin bünye zaten zayıf..
bide sigaraya devam etseydim çok önce zayıflamıştım..
gerçi arada bir kahveyle keyif yapıyorum...
Çok güzel haftada bir gün ödüllendiriyorsun kendini. Hem böylece diyet psikolojisine daha da dayanıklı olursun.mehtapcım pazar gününe saklıyorum kendimi:)o gün ne istersem yiyorum
Canım Münih ve Heilbronn diye bir köye gideceğiz..
Canım almayayım da vermesemde olur...
senin bünye zaten zayıf..
bide sigaraya devam etseydim çok önce zayıflamıştım..
gerçi arada bir kahveyle keyif yapıyorum...
canim almanyaya tatile geliyomussun bende almanyada yasiyorum..benim oturdugum sehire uzak münih ama mehtepin dedigi gibi yesile doyarsin gercekten...sana ufak bi tavsiyem olcak burda havalar soguk gidiyo biz hala kazak giyiyoruz haberin olsun istedim ...ata bebek hasta olmasin annesi....iyi tatiller...
eşin zayıfmı nınım boşver onlar öyle konuşurlar arada takmamak lazım:)
Oh çok güzel gözlerin yeşile doyacak demektir. İnşallah hava yağmurlu olmaz ve bol bol gezebilirsin.
Çok güzel haftada bir gün ödüllendiriyorsun kendini. Hem böylece diyet psikolojisine daha da dayanıklı olursun.
Evet mMecbue çokk Fit bir kocam var..
boyu kilosu orantılı üstelik uzun...
Adam beni incecik aldı ya ..
şimdide öyle olmamı istiyor Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?