Canım böyle farklı yerler bebeklere iyi gelirmiş. Candaşın blog yazısını okumuşsundur belki 18 ayına kadar yürümemiş. Sinop'a götürdüklerinde pıtır pıtır yürümeye başlamış.ayy keşke yürüselerde nerde olursa olsun farketmez hiç ama havaların açılmasını dört gözle bekliyorum haziran gelsin hemen bitsin ki bende gdeyim daraldım hemde çok
evet Ata çok az görüyor onları yapamaz zaten...
heö büyük halada bizle gelecek yani Ata'ya bakmaya gönüllü..
yine biz karı-koca başbaşa kalabiliriz..
sağolsun büyük halamız...
İnşallah bu yaz bebişlerimiz yürür...
walla ne yalan söylim bende yürümesini bekliyorum ve arzu ediyorum..
Mehtap çok çalışmlara yapıyorum ama emeklemek istemiyor...
sıkılıp dönüyor...ssürkeli ayakda kalmak istiyor..
Canım böyle farklı yerler bebeklere iyi gelirmiş. Candaşın blog yazısını okumuşsundur belki 18 ayına kadar yürümemiş. Sinop'a götürdüklerinde pıtır pıtır yürümeye başlamış.
Canım önce yürümek istiyorsa yürüsün tabi. Önemli olan sonra da olsa bir şekilde emeklemeyi de kavraması yani. Berkay daha yeni yeni çok kısa day durmaya başladı bizim yürümemiz bayağı gecikir. Ama Ata ve Ecrin erken yürüyecekler.
Maşallah berkay'a
day day durmaya başlamış...
canım day daya başlaması yürümeye hazırlık..
koltuk altından tuttuğunuzda atım atıyormu..
adım adtamsına yardımcı olun bak o zaman nasıl heveslenecek...
Canım böyle farklı yerler bebeklere iyi gelirmiş. Candaşın blog yazısını okumuşsundur belki 18 ayına kadar yürümemiş. Sinop'a götürdüklerinde pıtır pıtır yürümeye başlamış.
Canım önce yürümek istiyorsa yürüsün tabi. Önemli olan sonra da olsa bir şekilde emeklemeyi de kavraması yani. Berkay daha yeni yeni çok kısa day durmaya başladı bizim yürümemiz bayağı gecikir. Ama Ata ve Ecrin erken yürüyecekler.
Vallahi düşünmeyelim takmayalım diyoruz ama bazen insanın elinde olmuyor. Berkay'ın kas gücü iyi olsaydı yürürdü canım ama kasları zayıf kuzucuumun. Yapmak istiyor ama gücü yok. Yani yerdeyken de ileri gitmek istiyor ama kollarıyla kendini kaldıramadığı için gidemiyor. Bakalım zamanla inşallah güçlenir ve hepsi olur.inş yürürler en yakın zamanda bazen çok takıyorum kafama bazende herşeyi zamanı gelince yapıyo onuda yapacak diyorum aman ne bileyim düşün düşün vallahi saçıma bi sürü beyaz düştü ecrin doğmadan önce tek bi tel beyaz yoktu saçımda eşimde bende beyazlattık saçları :kedi:hiç belli olmaz mehtap bakarsın berkay bizimkilerden önce yürür hangisi yürürse yürüsün inanın ecrin yürümüş gibi sevinecem ben hepsi yürüyecekler zamanı gelince bak tay tay duruyomuş ecrin daha durmuyo kendi başına
geçen doktor dinledim bebeklerinizi ve çocuklarını zıplatın diyo ilerde oluşabilcek kas ve kemik sorunları için çok önemli diyo günde 5 dk kadar 20 yaşına kadar yapılabilir diyo bizde yapabiliriz daha 18 den yeni gün aldık nasılsakaydirigubbakcemile5ecrinde çok zıplıyodu bu aralar bıraktı küçük hanım hatta kolbastı müziyini duyunca başlıyodu hemen
Vallahi düşünmeyelim takmayalım diyoruz ama bazen insanın elinde olmuyor. Berkay'ın kas gücü iyi olsaydı yürürdü canım ama kasları zayıf kuzucuumun. Yapmak istiyor ama gücü yok. Yani yerdeyken de ileri gitmek istiyor ama kollarıyla kendini kaldıramadığı için gidemiyor. Bakalım zamanla inşallah güçlenir ve hepsi olur.
Berkay'ın ayak bilekleri zarar görebilir diye fazla zıplatamıyoruz biz. Ama kas gücü iyi olan bebekler için çok faydalı zıplatma.
Canımmmm okurken gözlerim doldu ve tüylerim diken diken oldu...
çokkkkkkk güzel bir yazı...
yani biz seçilmiş anne oluyoruz değil mi :)
çok teşekkür ederim çok iyi gelid bu yazı şimdi bana.....
cnmçok güzel hareketlenmiş berkay maşallah sıralaamya yavaş yavaş geçicek sabır gerekir bu arda yukardaki yazın mükemmel ötesi birey çok etkilendim vallahiBerkay yatarken ellerinden tuttuğumda oturur pozisyona geçip ayaklarına dayanarak kendini kaldırıp ayaklarının üzerinde dik pozisyona geçebiliyor artık. Kanepeye dayandığında da duruyor ama sıralamıyor henüz.
Evet canım sabır. İnşallah herşeyi sırayla yapar.cnmçok güzel hareketlenmiş berkay maşallah sıralaamya yavaş yavaş geçicek sabır gerekir bu arda yukardaki yazın mükemmel ötesi birey çok etkilendim vallahi
Elinden tuttuğunda kalkma işini Ecrin çoktan yapıyordur zaten. Bizimki yeni başladı o yüzden yazdım:))maşallah berkaya galiba bizimkilerden erken yürüyecek o:)
Evet canım sabır. İnşallah herşeyi sırayla yapar.
Elinden tuttuğunda kalkma işini Ecrin çoktan yapıyordur zaten. Bizimki yeni başladı o yüzden yazdım:))
Önce bir emeklesin de. Yürüme için daha çooook zamanımız var gibi görünüyor mecbue.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?