Bebeğim 1 yaşında ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim. Napacağımı şaşırdım. Nolur fikir verin yardıma ihtiyacım var

Sacmalama kotu insanlara ve yorumlara kulaklarini tikaaaa olsn demekki kismetinde varms bak burda ne kadr istypde sahip olamayan insanlar var aldrmak nedr sacmalama dertlenmek yerine olumlu dusun hersyn hayrlisi

Hayir cok badit bisey smir alir gibi aciyor vajinayi iceriye takiyor
Süpermiş. Düşünüyrum bem de taktrmayı. İki tane yeter inşallah bana allah yokluklarını göstermesinyavrularımıza sağlık sıhhat versin

Sacmalama kotu insanlara ve yorumlara kulaklarini tikaaaa olsn demekki kismetinde varms bak burda ne kadr istypde sahip olamayan insanlar var aldrmak nedr sacmalama dertlenmek yerine olumlu dusun hersyn hayrlisi
Artık 20 haftalık oldu canm bebeğim çok şükir aldırma fikri zaten bana ait değldi. Yarısına geldim bile gebeliğinaz kaldı geliyo kuzum inşallah

Artık 20 haftalık oldu canm bebeğim çok şükir aldırma fikri zaten bana ait değldi. Yarısına geldim bile gebeliğinaz kaldı geliyo kuzum inşallah
Ohhhh masallah saglikla kavus ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…