Çocuk Hastalıkları Bebeği süt alerjisi olan anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bir aylikken bu belirtileri soyluyordum doktorumuza iki ay gecti uzerinden. Açıkçası gittiğim doktorlara güvenemiyorum çünkü biri badem ceviz ye dedi bire yeme dedi bire portakal ye dedi diğeri narenciye tüketme dedi. Şuan hiçbirini yemiyorum bugün fışkırır tarzda kusma olmadı arada çökelekli kustu. Geçen gün aşırı huysuzlandı kızım doğduğundan beri hiç o kadar ağlamamıştı kulağını sildim dışını acaba ondan mi dedim doktora hemen kbb ye gidin baksınlar bir deyip başka bölümlere yönlendiriyor gitmedim tabiki enfeksiyon bir günde bir anda oluşup ertesi gün geçmez heralde. Özel hastanede olunca. Dediginiz gibi anne olarak az çok anlaşılıyor dememe yanılma yoluyla artık ilerleme yapıyım. Teşekkür ederim yönlendirmek değilde insan aynı şeyleri yaşamış birilerinden yaptıklarıyla ilgili bilgi almayı istiyor araştırırken doktordan daha iyi olabiliyoruz çocuklarımıza nette bu tarz şikayetleri yaşamış insanları gördükçe onlardan daha etkili olduğumuzu düşünüyorum

Alerjiniz ne durumda bitti mi acaba

Alerjiniz ne durumda bitti mi acaba
Merhaba hem size hem diğer alerjik bebekli annelere bir bilgi olsun . Her bebeğin alerjik süreci farklı vs farklı yöntemler izlenebiliyor. Ama alerjinin seyrinin genelde 1 yaş 2 yaş veya 3 yaş gibi dönemlerde düzelme gösterebileceği söyleniyor.Bizim de aslında alerjimiz 1 yaşına doğru bıçak gibi kesilmişti çoğu besini tüketiyordum. Pandemi araya girince doktora gidemedik ve biraz kafamıza göre ilerledik. Yanlış yapmışız birkaç ay sonra alerji geri döndü. Bu eylülde tekrar doktora gittim ve diyete geri döndüm. Şu anda yavaş ilerliyoruz keçi sütü ve keçi ürünlerini geçtik keçi yoğurdu vs verebiliyorum haftaya doktor kontrolümüz var yeni bir gıda denemeye başlayacağız. Ben de tabii diyet açma, katı diyete uygun alternatif yiyecekler üretme vs konusunda epey geliştirdim kendimi .Bu sürece alışmak gerekiyor şu anda alıştım diyebilirim bebeğimin bunların dışında çok şükür sağlığı yerinde diyorum. İlk zamanlar çok zordu benim için hiç bilmiyordum çünkü. Başlangıçta İyi bir uzman bulmak, ona güvenebilmek çok önemli ve onunla takip etmek gerekiyor.

Merhaba Nilay hanım tam olarak neler tüketiniz.Ben açlıktan ölücem, sütüm kesildi kesilecek bitik durumdayım.Tabi bizim bebekte ekstralar var.Henuz teşhis ve test yapılmadı.Sadece 10 günlük diyet.

Bebeğim 7 aydır aglıyor
Bizde de şüphelenildi ama diyet yaptığım zamanda huzurlu bir bebek olmadı
Yapısı bu deyip kabullendim
Sadece kucakta susuyor bizimki
O da ayakta gezmek şartı ile
Merhaba ben8m bebegim de aynı. Surekli agliyor ve kucakta gezdirirsem ancak susuyor. Ne zaman huzurlu bir bebek oldu sizinki? Cevaplarsaniz cok sevinirim. Artik cok üzülüyoruz ve bunaldik surekli agladigi icin.

Merhaba oldukça uzun bir zmaan olmuş 2 ay 25 günlük oğlum var aynı dediğiniz şikayetler var doğdu doğalı kakası mukuslu hep mutsuz hep ağlıyor öyle üzülüyorum kii kakasında nokta nokta kanlar vardı süt ürünlerini kestik 4 gün oldu hala aynı hiçbir düzelme yok siz nasıl bir yol izlediniz keske mesajımı görseniz

Merhaba. Benim bebeğime de bugün sut alerjisi olduğu söylendi.su an 5 aylik.geceleri hep huzursuz gazlı geçerdi.bende hep gaz sancısı zannederdim.ama iki gündür kakasindan kan geldi.surekli pisik oluyor.gozlerini kaşiyor. Doktor şimdilik sadece sut ürünlerini kesti ama ve yumurta yemeye de korkuyorum.Sizin alerjiniz ne kadar sürdü? Hangi besinlere alerji vardı bebeğinizde?

Merhaba benim bebegim 5 aylik .hep gazı var sandık bu zamana kadar ama alerjiymis.kakadan gelen kan ve sürekli pisik olması şüpheyi arttırdı.doktor sut diyeti verdi bana henüz 3 gün oldu ama kanli kaka devam ediyor.gece uykuları sıfır.ne yapacağımı şaşırdım.doktora dedim yumurtayı da keseyim mi diye .hayir sadece sut ürünleri dedi. Epey zaman geçmiş ama ne yaptınız. Netice ne oldu. Alerji sebebi netleşti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…