- 11 Aralık 2019
- 182
- 547
- 29
-
- Konu Sahibi Kucuk bayan
Merhaba, öncelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıklı uzun ömürler diliyorumMerhaba herkese,
Başlıkta belirttiğim üzere bebeği süt alerjisi olan 53günlük bir anneyim. Yüzündeki kızarıklıklar artık iyice artınca oğlumun hastaneye gittik ve doktor süt alerjisi olabilir süt ürünlerini keselim dedi ben 3 haftadır süt ve süt ürünleri ve yumurta yemiyorum fakat çocuğumda ki hırıltılı nefes mukuslu kaka huzursuzluk geçmiyor kızarıklıklar tabiki farkedilecek şekilde geçti ama çoklu besin alerjisinde şüpheleniyorum bir kaç gün hatta patates haşlaması ve pirinç yedim eşim bu şekilde yaptığımı doktora söyledi ve doktor hayır sen çocuk emziriyorsun ye sadece süt ve yumurtayı ve şüphelendiğin domates gibi gıdalar varsa onları kes dedi ama çocuğumun ağlaması huzursuzlukları geçmiyor doğduğundan beri gazdan mı ağlamalar diyorum alerjiden mi acaba birlikte ağlar hale geldik rabbim tabiki daha büyük hastalık vermesin ama bir anne olarak ve ilk çocuğum tecrübesizliğimden dolayı oldukça endişeli ve üzgünüm hiç bi yere çıkamıyoruz ağlıyor sürekli içinizde bu durumu yaşayan yada yaşamış insanlar varsa lütfen fikirlerini ve yaşadıklarını yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden. Rabbim tüm bebeklere şifa versin.
Ne kadar diyet yaptınızBebeğim 7 aydır aglıyor
Bizde de şüphelenildi ama diyet yaptığım zamanda huzurlu bir bebek olmadı
Yapısı bu deyip kabullendim
Sadece kucakta susuyor bizimki
O da ayakta gezmek şartı ile
Allah yardımcın olsun inşallahBenim bebeğim de 2 buçuk aylık aynı supheden dolayı diyetteyim maalesef şu an bizimki de uyanık olduğu her dakika agliyor
Aynen o her agladiginda acaba yediğim bir şey mi dokundu diye sorguluyorum eşim hayır şu an uykusu var ondan hayır bence aç ondan diyor ama bana artık her ağlaması karın agrisindanmis gibi gelmeye başladı. Bizim henuz kesin teşhisimiz yok.Allah yardımcın olsun inşallahbizde de aynı durum güçlü olmaya çalışıyorum ama stresten karnıma ağrılar giriyor
Aynıyız aynı bizde de durum böyleAynen o her agladiginda acaba yediğim bir şey mi dokundu diye sorguluyorum eşim hayır şu an uykusu var ondan hayır bence aç ondan diyor ama bana artık her ağlaması karın agrisindanmis gibi gelmeye başladı. Bizim henuz kesin teşhisimiz yok.
Ne kadar sıklıkla yapıyor peki?Böyle kakanın içinde balgam gibi uzayan şeyler var ve yeşil
Koynunuzdada size sürtünüyordur sürekli4 aydır mücadele ediyoruz yaklaşık.
Kaşıntıdan helak oldu çocuk.
Şu an uyutuyorum
Tam dalıyor kaşıntı tutuyor.
Koynumda uyutuyorum mecbur
Maalesef.Koynunuzdada size sürtünüyordur sürekli
Keşke.. bizim bir ay oldu ve bebeğim daha 2aylıkMaalesef.
Çok illet bir şey bu alerji olayı
Çocuk gece çırpınarak uyanıyor kaşıntıdan bazen.
Hemen geçse de bitse...
Bizim de 40ından sonra çıkmıştı.Keşke.. bizim bir ay oldu ve bebeğim daha 2aylık