Çocuk Hastalıkları Bebeği süt alerjisi olan anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Canım merhaba bizde aynı sorunu yaşıyoruz 7. Aya giricez nasipse yavaş yavaş geçmeye başladı aynı seninki gibi oldu bizimde doktoru süt alerjisi olduğunu tüm süt ürünlerini ve baharat türlerini kesmem gerektiğini söyledi hepsini kestim ve İnan rahat bi nefes aldım bazen aynı şekilde biranda hastalanırdı gazlanırdı hemen doktora götürürdük doktor sen bi kek parçası bi çubuk parçası yesen bile anında hastalanır çok dikkat ediceksin dedi mesela paketli yiyeceklerde süt içeren aroma verici içeren şeylerden uzak dur ben 6 ay marketten bişey yemedim İnan zulüm gibiydi yumurtada yok ayrıca 6 ay sadece çay ev yapımı reçel içerisinde yumurta olmayan makarna meyve ve sebze bu şekilde beslendim ve şükür geçti o zamandan beri hastalanmıyo şuan yavaş yavaş açmaya başladık deniyoruz doktorum eğer hastalanıcak olursa bu kez 1 yaşına kadar keseriz dedi şimdilik bişey yok bakalım deride döküntü dışında 1 hafta bunların hepsini kes gör bak çok rahatlıycaksın canım

Bizimde süt alerjisi ve susam alerjisi var. Tahin pekmez,dana eti,tüm süt ürünleri yasak. Çok dikkatli davran tum aldıklarının içeriğini oku, mukus bizdede hala geçmedi biz 4 aylık olduk.2 aydır diyetteyiz.

Deride döküntü mü oldu sizinde ilk belirti

Bizimde süt alerjisi ve susam alerjisi var. Tahin pekmez,dana eti,tüm süt ürünleri yasak. Çok dikkatli davran tum aldıklarının içeriğini oku, mukus bizdede hala geçmedi biz 4 aylık olduk.2 aydır diyetteyiz.
Mukus uzun süre geçmiyormuş sanırım 1ay kadar sürüyormuş tamamen iyileştikten sonra

Hııı bizde de deride döküntü mukuslu kakayla başladı ben kaçırmadan yapıyorum diyeti yüzü geçti kaka aynı

Bülent şekerel i duydunuz mu Ankara'da prof özel muayenehanesi var. 23 ocağa randevu aldım katı diyet yapmadan tedavi ettiği söyleniyor fakat muayenesi oldukça pahalı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…