• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeği her öğün kaka yapan ve kilo alamayanlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim oğlum 4 aylık ve sadece anne sütüyle besleniyor gibi bişi. Bazen günde sadece 1 öğün aptamil 1 veriyorum. Ama neredeyse her öğün kaka yapmaktan kilo alamıyor. Akranları topala topalak olmaya başlamış. Bizimki halen yerinde sayıyor. :1no2::sm_confused:Tokluk yapıcı mama var mı?. Yani kabız yapmayan ama fazla kaka da yaptırmayan bir mama ne verebilirim acaba?:sm_confused:

Sevincim 1 gün sürdü sadecebenneyaptımki
Kızım yine aynı... Bugün 3 saat içinde 3 kez kaka yaptı, toplamda ise 5 kez...
Bazen sıvımsı bazen katı yapıyor.
Boyuda pek uzamamış sanki. 4 ayda 4,5 cm. Bana az geldi biraz.

Son düzenleme:
Sevincim 1 gün sürdü sadecebenneyaptımki
Kızım yine aynı... Bugün 3 saat içinde 3 kez kaka yaptı, toplamda ise 5 kez...
Bazen sıvımsı bazen katı yapıyor.
Boyuda pek uzamamış sanki. 4 ayda 4,5 cm. Bana az geldi biraz.
eskisi kadar fazla fazla uzamıyolar genelde zaten bizimkide çok uzuyodu sonra ayda 1 santim uzamaya başladı

Merhaba kızlar,
Geçmiş Bayramınız Kutlu Olsun.

Kızım 13 ayını doldurdu ve kaka sayısında hala pek bi azalma yok. Ama beni sevindiren şeylerde var...
Yaklaşık 3 hafta önce ARISÜTÜ-BAL-POLEN karışımı aldım. 2 günde bir 1 çay kaşığı aç karnına vermeye başladım. Biliyorsunuz kızım 4 ayda sadece 500 gr almıştı!!!benneyaptımki Ve bu karışımı vermeye başladıktan sonra iştahının biraz açıldığını farkettim. En başta komşum ve ardından sürekli "çok hafiflemiş" diyen yengem kızımın kilo alıp ağırlaştığını söylediler. Ve 4 gün önce tarttırdım.:nazar:Sadece bu ay 300 gr almış:nazar::nazar::nazar:
Bu benim için öylesine güzel duygu ki...
:nazar:İnşallah hep böyle devam eder.:nazar:

aynı dertten muzdaribiz canım.. benimki günde en az 4-5 kez kaka yapar.. valla bilemiyorum ama az kaka yaparsa kilo tutar derler..

Malesef bizde de aynı dert var. Oğlum her gün mutlaka 3-4 kere kaka yapar. Doktoru normalde günde 1 veya 2 kere kaka yapması gerektiğini söyledi.Oğlum bir ara idrar yolu enfeksyonu geçirmişti doktorumuz bu dönemde kullandığımız antibiyotikler yüzünden bağırsak florasının bozulmuş olabileceğini söyledi şimdi probiyotik verdi ama pek işe yaramayacak gibi, henüz düzelme olmadı.

kaka yapmasıyla kilo alımı arasında bağlantı var mı ben de merak
ediyorum.
kızım 2 aylık,1.ay 6-7 defa yapıyodu yenidoğan için normal bu.1 kg almıştı.ama 2.ay günde 1 sefere indi kakası ve 1.5 kilo aldı 6.5 kg oldu...
bazen günde 4 kez felan yaptığı oluyo o günlerde çocuk bana daha hafif ,kilosu pek değişmemiş gibi geliyo..

Back