- 8 Temmuz 2021
- 8
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Luckylover
-
Merhabalar bakin her dalma epilepsi degildir ama olmiycak anlaminada gelmez bence psikiyatri yerine norolojiye goturun olanlari anlatin o size eeg vericek onUn sonucuna gore teshis koyar gecmis olsunİlaçlarla geçebilecek mi faydası oluyor mu çok kaygılıyım günlerdir kafamda sürekli kimseylede paslasamiyirum herkes bir şey diyor. Tabiki nöroloji ye kesinlikle goturecegiz
Bu arada ilaclar ise yariyor 15 senelik epilepsi hastasiyim kac kere ilacim degisti pek ise yaramadi son ilacim cok sukur ise yaradi 1 senedir nöbetim yokİlaçlarla geçebilecek mi faydası oluyor mu çok kaygılıyım günlerdir kafamda sürekli kimseylede paslasamiyirum herkes bir şey diyor. Tabiki nöroloji ye kesinlikle goturecegiz
Çok da bilmiyorum aslında ne olabilir le çıktım. Normal değil ama gözlerini irice açıyor artık hem gözünü hem kafasını çeviriyor. Her ikisine götürelim dedik .çok teşekkür ederim.Merhabalar bakin her dalma epilepsi degildir ama olmiycak anlaminada gelmez bence psikiyatri yerine norolojiye goturun olanlari anlatin o size eeg vericek onUn sonucuna gore teshis koyar gecmis olsun
Sizede çok geçmiş rabbim şifa versin kızım da iyi olur inşallah.Bu arada ilaclar ise yariyor 15 senelik epilepsi hastasiyim kac kere ilacim degisti pek ise yaramadi son ilacim cok sukur ise yaradi 1 senedir nöbetim yok
Nasıl farkettiniz 5 aylikkenBizde 5 aylıkken basladı.. İnanın cok zor bir durum ama anneler guclu olmak zorunda ki cocuklarımızın buna cok ihtiyacı var.. Öncelikle sunu belirteyim ! Hastalık evet cok onemli ama asıl dogru doktoru bulmak cok daha onemli.. Ben cok gezdim dr hakkındada acı tecrubelerim oldu. Sormak istediginiz ne varsa buyrun elimden geldigince size yardım ederim. Ümitsiz olmayın dr karsı teslimiyetci olmayın sorun inceleyin takip edin tedaviyi ilacları arastırın. . Yan etkilerini gozlemleyin. Dr ne derse desin siz asla umidinizi kesmeyin pes etmeyin. Gayret,sabır,mucadele bizden taktir allahtan.....
Amin inşallah 1 senedir nobetim yok cok sukur ama 15 yildir var bende ne ilac kullandiysam olmadi son ilacimla nobetler bitti benimde olduhum yerde dalip gitmeyle bilinc kaybi ve donuyodum hic bisey hatirlamiyordum nobetten sonra basimin agrimasindan anliyodum Rabbim herkeze sifa versinSizede çok geçmiş rabbim şifa versin kızım da iyi olur inşallah.
Amin canm.senin ne zaman çıktı çocukken mi. Okuduğumda göre 7 , 8 yaşlarda çıkıyormuş. Birde benim kızda sürekli bir başağrısı var bağlantı li olabilir mi bilmiyorumAmin inşallah 1 senedir nobetim yok cok sukur ama 15 yildir var bende ne ilac kullandiysam olmadi son ilacimla nobetler bitti benimde olduhum yerde dalip gitmeyle bilinc kaybi ve donuyodum hic bisey hatirlamiyordum nobetten sonra basimin agrimasindan anliyodum Rabbim herkeze sifa versin
21 yasindayken kafama aldigim darbeden ve tranva sonrasi ciktiAmin canm.senin ne zaman çıktı çocukken mi. Okuduğumda göre 7 , 8 yaşlarda çıkıyormuş. Birde benim kızda sürekli bir başağrısı var bağlantı li olabilir mi bilmiyorum
Merhaba olunuz kaç aylık benim kızımda ateşli havale sonrası soguk nöbet gröirdiMerhaba forumda yazınızı gördüm nasıl oldu çocuğunuz merak ettim nöbetleri durdurabildiler mi benim oglumdada kasılma nöbetleri oluyor
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah21 yasindayken kafama aldigim darbeden ve tranva sonrasi cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?