Merhaba hanımlar. Öncelikle geçmiş olsun, Allah evlatlarımıza şifa, bizlere sabır ve güç versin inşallah. Benim oğlumun da epilepsi şüphesi var. 3 aylıkken fark ettiğimiz irkilmeleri oldu. Videoya çekmiştik, 2 prof.a gösterdik istanbulda. Pek nöbete benzemiyor dediler. 2 eegmiz de temiz çıkınca Şanlıurfa'ya geri döndüm. Burada yaşıyoruz. Istanbul'da annemler var. Orada kaldım yaklaşık 3 ay kadar bu şüphelerden. Evime geldim ama içim hiç rahat etmiyordu. Nöbet değilse neydi o hareketler diye içim içimi yedi hep. En son pazartesi günü sabah uyandıktan yarım saat sonra bu sefer kasılmaları oldu ve her kasılmada değişik bir yüz ifadesi ve ardından ağlamaklı oldu. Yaklaşık 6dk sürdü. Videoya çektim. Tekrar istanbula gideceğiz görüntüleri göstermek istiyorum. Internette nöbet geçiren bebek videolarını çok izledim ve benzetiyorum. Neredeyse aynı hareketler. Istanbul'da doktor ismi verir misiniz? Ben bezmialemde akın işcana ve medipolde kürşad aydına götürmüştüm. Bezmialem eeg için çok sıkıntı. Yoğunluk var. Haftalar sonraya randevu veriliyor. Serap uysal var internette biraz takip ettim ona da gösterebilirim.