Çocuk Hastalıkları Bebeği epilepsi olan anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Tam

bir para hastası siz canım yavrum diye gidiyorsunuz o yavrunuza para diye bakıyor.bakın yıllardır farklı il ve dr gezdim cocugunuza bu bir can ve bunu nasıl iyilestire bilirim dîye bakmayıpta ona para gozuyle balan doktorlar asla umut olmuyor. Bu konuda deneyimliyim emin olun. Eger burak tatlının derdi bir cocuga hayatını kazandırmak olsa bursada cektirdigim eeg yi benim burda cektirmiceksen gelme demez. Biz baska sehirden binbir zorlukla gidiyorduk. Bir dr gidersin tahlil ister o ay içinde tahlil sonucunu goturursun bizim tahlilimiz ankaradan 40 gunde geldi gittik bir tahlil bakmak îçin de muayene parası istediler. Bir muayene 600 tl dusunun. Sorun burda cocugumu kasasına girecek para olarak gormesi ve ben buna musade etmem etmedim 3 gorusmemizden sonra birdaha gitmedim. Cocuga insan olarak baksın tedavisi önceligi olsun diil 600. Varımı yogumu önüne dokeyim. Ama malesef :KK43:
Anladım. Ben de arayıp sormuştum geçen ay muayenesi 800tl idi. Çok fazla gelmişti.

Merhaba hanımlar. Öncelikle geçmiş olsun, Allah evlatlarımıza şifa, bizlere sabır ve güç versin inşallah. Benim oğlumun da epilepsi şüphesi var. 3 aylıkken fark ettiğimiz irkilmeleri oldu. Videoya çekmiştik, 2 prof.a gösterdik istanbulda. Pek nöbete benzemiyor dediler. 2 eegmiz de temiz çıkınca Şanlıurfa'ya geri döndüm. Burada yaşıyoruz. Istanbul'da annemler var. Orada kaldım yaklaşık 3 ay kadar bu şüphelerden. Evime geldim ama içim hiç rahat etmiyordu. Nöbet değilse neydi o hareketler diye içim içimi yedi hep. En son pazartesi günü sabah uyandıktan yarım saat sonra bu sefer kasılmaları oldu ve her kasılmada değişik bir yüz ifadesi ve ardından ağlamaklı oldu. Yaklaşık 6dk sürdü. Videoya çektim. Tekrar istanbula gideceğiz görüntüleri göstermek istiyorum. Internette nöbet geçiren bebek videolarını çok izledim ve benzetiyorum. Neredeyse aynı hareketler. Istanbul'da doktor ismi verir misiniz? Ben bezmialemde akın işcana ve medipolde kürşad aydına götürmüştüm. Bezmialem eeg için çok sıkıntı. Yoğunluk var. Haftalar sonraya randevu veriliyor. Serap uysal var internette biraz takip ettim ona da gösterebilirim.
merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. biz bezmialem de akın hoca ya gidiyoruz. kesinlikle tavsiye ederim eeg için bize 10 günde sıra gelmişti istanbul şartlarında iyi sayılır gerçekten. sekreteriyle görüşürseniz belki yardımcı olur yada mesai dışı sıra varsa şansınızı deneyin. ama tavsiyem bezmialem den vazgecmeyin

Anladım. Ben de arayıp sormuştum geçen ay muayenesi 800tl idi. Çok fazla gelmişti.
bize de burak bey için aynı şeyleri söylemişlerdi. ne yazk ki bütün özeller neredeyse böyle uçuk fiyatlı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Ve nobetiniz cok siddetli olmuyor bu cok iyi organik zeytin yagı her ogune 1 tatlı kasıgı ilace edin. Ve sabah kahfaltıdan sonrada 1 tatlı kasıgı hindistan cevizi yagı.. Arkadaslar biz bu beslenme tedavisinde bunları uygulamaya basladıgımızdan sonra kızım daha iyiye gitti .tabi bizde bu kadarla bitmiyo . Sormak istediginiz bir sey varsa cekinmeden sorabilirsin
canım merhaba yazalı çok zaman olmuş ama yine de bir umut yazıyorum size beim oğlum 9 yaşında 2 yıldır istifra ediyordu doktorlar hep mideden şüphelendi kan idrar tahlilleri temiz hiç birşey bulunamadı en son istifra ettikten sonra bilinç kaybı yaşamaya ve kusmaları artmaya başlayınca özel doktora götürdüm bakar bakmaz çocuğa abdominal epilepsi teşhisi koydu bursa da bir doktor önerdi gittik eeg ile teşhis kesinleşti ama şimdiye kadar 4 ilaç denedik sürekli dozlarıyla oynandı ama her seferinde 15. gün nöbet geçirdi hep en son kullandığı ilaca ek bir ialç verdi yine nöbet geçirince araştırdım hindistan cevizi yağını buldum günde 2 çay kaşığı sabah akşam verdim ilk defa 27 gün nöbetsiz geçti ama dün akşam yine nöbet geçirdi sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum yardımcı olabilir seniz çok sevinirim başka yapabileceğim ne olabilir doktorumuz çok tavsiye edildi hiç değiştirmeyi düşünmedim ama bursa da doktor tavsiyesi verebilir misiniz

Orkide Güzel'i araştırın hanimlar.
Bursa da yaşıyoruz çalışıyorum canım o yüzden başka şehir düşünmedim Meltem Uzun adında bir doktor buldum oğlumdan çok fazla tetkik istedi kalp genetik metabolizma hepsine baktırıyoruz şimdi üniversite hastanesinde metabolizma sonuçlarımız güzel çıkar ve profesör onay verirse ketojenik diyete başlayacağız inşallah hayırlısı olur şifa bulsun tüm kuzular

Merhaba biraz aradim ama bulamadım. Bebeği epilepsi olan anneler var mi aramızda nasil başladı nobetleri nasil sıklığı nedir? Bu tür konulari kimse konuşmak istemiyor sanırım çevremde de bunu gördüm. Utanip sıkılacak bir konu degil halbuki Allah tan gelen..
Benim bebeğim 5 kez nobet tarzı kasılma yaşadığı için bize artik teşhis koyup ilac başladılar eeg ve mr lar temiz.. Bu arada oglum 20 aylik. Ilk kez 10 aylikken oldu. Allah bütün yavrularimiza saglik versin diyorum bebeği epilepsi olan anneleri sohbet etmeye davet ediyorum :)

Slm arkadaslar.ben yavrumla nerdeyse 9 yıldır bu hastalıkla mucadele ediyoruz.nerdeyse bu hastalıgın uzmanı oldum. Arkadaslar epilepsininde bir cok turu var soguk ve atesli olarak once iki guruba sonrada nobet turkerine gore tanışarı var. Nobetin de cesitli sekilleri simdi burada yazmam dogru olmaz yoksa bir cok anne supheye dusebilir. En belirgini gozlerin bir yere odaklanması vucutta kasılmalar bilinc kaybı.. Size tepki vermez veremez sadece o durumda panik olmadan cocugu yan yatırın.tekrarlayan nobetse dktorunuz muhtemel diyazem vermiştir. Onu uygulayıp en yakın hastaneye goturun.
mer

Benimde bebeğime epilepsi teşhisi koyuldu arkadaşlar birbirimizle burdan irtibat kuralım ilk nöbeti 7 aylikken 6. Ay aşısını yaptirmistim o zaman geçirdi doktorlariniz kim hangi ilacı kullanıyorsunuz?

Aşılarda civa ve aliminyum var(hayvan dna larıbı saymıyorum) ,direk beyine giderse kasılmalar olur ,aşı yapmaya devam ederseniz de daha ileri seviyeye geçer ,aynı zamanda ateş çıktı diye ateş düşürücü verirseniz epilepsi olmasını garantilersiniz .
İsterseniz şimdiye kadar yaptırdığınız tüm aşıların prospektüsünü ebeden isteyin vermeyecek çünkü içerisinde maddeler ve yan etileri yazıyor.
Bakmak isterseniz googldan aşı adını yazıp prospektüslerini incelemenizi öneririm.
Çok geçmiş olsun .

Biz de ailece kan pıhtısı var,çocuğuma bana sormadan kvit yaptılar (pıhtılaşma vitaminiymiş ama pıhtı sorunu olanda ölümle sonuçlanır ) ölümden döndü 5 ay sarılığı sürdü ve bağışıklığı kötü ,özel dr götürdüm ve kvit ve aşı zararlarını anlattı , prospektüsleri okumamı istedi araştırdım ekstra bir hastanenin üminoloji bölüm başkanı prof. Dr. a mail attım, gelen cevaptan sonra aşı yaptırmama kararı aldım .Çok şükür yavaş yavaş düzeliyor ama bazen dalıp gidiyor seslensen de cevap vermiyor dr zamanla düzelir dedi.

Araştırmadan sorgulamadan beğenmemek komik de ...
Neyse ,umarım aşıdan dolayı çocuğunuz zarar görmez ve acı çekmezsiniz .
İyi günler ...
Bu safsatalarla anca kendini kandırırsın beni değil bütün aşılarını yaptırdım devlet özel yaptırmaya da devam edeceğim hadi iyi forumlar daha da alıntılamayın beni .

Meraba benimde 5 aylik bebegim 2 oldu nöbet geçirmesi yarın ilaç başlanacak sizinle nasil iletişime geçebilirim?

Meraba nasil iletişime geçebilirim 5 aylik bebegim 2. Nöbetini geçirdi yarin ilaca baslanacak sizin süreç nasil oldu

Meraba nasil iletişime geçebilirim 5 aylik bebegim 2. Nöbetini geçirdi bütün tahliller eeg temiz cikti yarin ilaca baslanacak benimle aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşmaya ihtiyacım var

Merhaba benim kizim da 5 yasinda ve epilepsi tanisi konuldu.Belirtiler sizin yavrunuzda oldugu gibiydi.Biz trileptal kullanmaya basladik.Sizin 4 yil gecmis mesaj 2007 de yazilmis.Su an nasil gidiyor tedaviniz ne durumda merak ettim.Gecmis olsun .

Merhaba konu eski ama cevaplayacak birisi var mıdır acaba sorularımı çok endişeliyim 50 günlük kızımda irkilme uykuda sıçrama eeg cekilecek yazısacagim birileri var mı Konu hakkinda

X