Çocuk Hastalıkları Bebeği epilepsi olan anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Hepinize geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavrulariniza
Dun benim kizima da epilepsi teşhisi konuldu eegmiz normal cikiyor ama videoya cekmistik o ani oyle teshis konuldu ne yapmam gerekiyor dikkat etmem konular var mi bilmiyorum onerilerinizi bekloyorum suan surup tedavisine başladik

Hepinize geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavrulariniza
Dun benim kizima da epilepsi teşhisi konuldu eegmiz normal cikiyor ama videoya cekmistik o ani oyle teshis konuldu ne yapmam gerekiyor dikkat etmem konular var mi bilmiyorum onerilerinizi bekloyorum suan surup tedavisine başladik
Gecmiş olsun arkadasım. Önerim once guvenilir bir doktor! Para önceligi olmayan. Yası kac cocugunuzun? Onceki yazılarımda yazdım ama tavsiyem organik zeytin yagı her ogununde yiyeceklere kogun. Soguk algınlıgı öksurek ilaclarını asla kullanmayın ? Uyku aclık yorgunluk heycan bunlara dilkat edin. Ve korku. Yasını ve ne sekil nobet geciriyor soylermisiniz ?

Gecmiş olsun arkadasım. Önerim once guvenilir bir doktor! Para önceligi olmayan. Yası kac cocugunuzun? Onceki yazılarımda yazdım ama tavsiyem organik zeytin yagı her ogununde yiyeceklere kogun. Soguk algınlıgı öksurek ilaclarını asla kullanmayın ? Uyku aclık yorgunluk heycan bunlara dilkat edin. Ve korku. Yasını ve ne sekil nobet geciriyor soylermisiniz ?

Ankara egitim arastirma hastanesinde kontrol altındayız biz kizim 2 yasinda eegmiz temiz cikti ama 2 hafta sonra tekrarlayınca videoya cektik oyle teshis konuldu nobetimiz gozlerinde saga sola kayma oluyor bi 30 saniye kadar baska kasilma morarma falan olmuyor bilincid3 açik o anda suan ilac tedavisine baslandi emar cekildi bide sonuc bekliyoruz

Ankara egitim arastirma hastanesinde kontrol altındayız biz kizim 2 yasinda eegmiz temiz cikti ama 2 hafta sonra tekrarlayınca videoya cektik oyle teshis konuldu nobetimiz gozlerinde saga sola kayma oluyor bi 30 saniye kadar baska kasilma morarma falan olmuyor bilincid3 açik o anda suan ilac tedavisine baslandi emar cekildi bide sonuc bekliyoruz
Canım ya inan o an yasadıgın hisleri cok iyi anlıyorum. Dr diyazem yazmıstır mutlaka nobet anında nobeti durdurmak için kullanılır. Onu nobet gecirirse inş gecirmez hemen kullan yan yatır. Rahat nefes alması cok onemli. Sakin olmalısın.diyorum ama ben oanik atak oldum bunu basarmak cok zor. İnş. İlacınızı aksatmayın beslenmesi cok onemli bakın her nobet hasar bırakmıyo inş. Yavrun atlatır ve sunuda soyleyim bir cok nobet turu var ama bunların bir cogu 5 yasından sonra atlatıyor. İnanın insanlar gizliyor bu hastalık cok yaygın basıma gelince goredum ne kadar cok nobet geciren bebekler oldugunu.

Ve nobetiniz cok siddetli olmuyor bu cok iyi organik zeytin yagı her ogune 1 tatlı kasıgı ilace edin. Ve sabah kahfaltıdan sonrada 1 tatlı kasıgı hindistan cevizi yagı.. Arkadaslar biz bu beslenme tedavisinde bunları uygulamaya basladıgımızdan sonra kızım daha iyiye gitti .tabi bizde bu kadarla bitmiyo . Sormak istediginiz bir sey varsa cekinmeden sorabilirsin

Ve nobetiniz cok siddetli olmuyor bu cok iyi organik zeytin yagı her ogune 1 tatlı kasıgı ilace edin. Ve sabah kahfaltıdan sonrada 1 tatlı kasıgı hindistan cevizi yagı.. Arkadaslar biz bu beslenme tedavisinde bunları uygulamaya basladıgımızdan sonra kızım daha iyiye gitti .tabi bizde bu kadarla bitmiyo . Sormak istediginiz bir sey varsa cekinmeden sorabilirsin
Ya cnm bizim nobet sadece gozlerde kayma oluyor kendine zarar vermek yada nefes alamama gibi bir durumu olmuyor sukur epixx diye bir surup.kullaniyoruz suan doktor korkulacak bisey yok dedi ama emarimiz cekildi onun sonucunu bekliyorum o beni korkutuyor Allah korusun bisey cikar diye sizde de emar cekimi oldu mu

Ya cnm bizim nobet sadece gozlerde kayma oluyor kendine zarar vermek yada nefes alamama gibi bir durumu olmuyor sukur epixx diye bir surup.kullaniyoruz suan doktor korkulacak bisey yok dedi ama emarimiz cekildi onun sonucunu bekliyorum o beni korkutuyor Allah korusun bisey cikar diye sizde de emar cekimi oldu mu
gecmiş olsun öncelikle biz istanbuldayız ama ankara da çok iyi bi doktor ismi vermişlerdi isterseniz tekrar bakıp size yazarım. biz de mr çektirdik beynin sag tarafında ak madde denilen bişeyler dediler ama gecen ay kontrolde doktorumuz mr istemedi muhtemelen cihazın kalitesiyle alakalı bir sorun olabilirmis çünkü biz normalde mr cekecektik gerek duymadı nöbet olmayınca. sizin çocugunuz kac yasında ? sakin olun panik yapmayın. benim oğlum 27 aylık 5 kez nöbet geçirdi en son nöbeti nisandaydı ve çok şükür bir daha olmadı. Allah bütün hastalara şifa versin

gecmiş olsun öncelikle biz istanbuldayız ama ankara da çok iyi bi doktor ismi vermişlerdi isterseniz tekrar bakıp size yazarım. biz de mr çektirdik beynin sag tarafında ak madde denilen bişeyler dediler ama gecen ay kontrolde doktorumuz mr istemedi muhtemelen cihazın kalitesiyle alakalı bir sorun olabilirmis çünkü biz normalde mr cekecektik gerek duymadı nöbet olmayınca. sizin çocugunuz kac yasında ? sakin olun panik yapmayın. benim oğlum 27 aylık 5 kez nöbet geçirdi en son nöbeti nisandaydı ve çok şükür bir daha olmadı. Allah bütün hastalara şifa versin
Benim kizim 25 aylik doktor ismini soylerseniz sevinirim hangi ilaci kullaniyorsunuz bide nobetleriniz nasil oluyor sizde

biz Ayşe Serdaroğlu na gidecektik. çok güzel yorumlar var kendisiyle ilgili araştırın tavsiye ederim birçok kişiden bu ismi aldık. tegretol kullanıyoruz kasılma şeklinde bikaç dakikalık nöbetler oldu. ama dediğim gibi sürekli nöbet geçiren bi çoçuk değil çok şükür. bir de ilaçlarınızı mutlakaa ama mutlaka aynı saatte verin

Benim kızım ilaca direncli nobet hastası olmasına ragmen emarlarımız temiz cıktı korkma inş senin yavrunun kide temiz cıkar. Enteresandır 9 yıldır eeg cektiririz farklı hastane dr larda 100/50 normal cıkar. Dua edin sabredin guclu olun. Dr. Benim kızıma drawet sendromu tanısı koydular buda bir epilepsi turu ve bu nobet cok sık tekrar eden bir tur. Ve tehlikeli.dr soyledigine gore kızım cok kotuye gidecekti. Dr kızın patlamaya hazır bir bomba dediginde sen allahmısın o dilemezse hic bişi olmaz dedim. Ve inandım mucadelemi verdim. Bugun kızım cok sukur wc sine kendi giden kendini ifade eden gunde. Gunede acılan ilerleyen bir cadı :) nobetlerimizde yılda 1 -2 ye dustu. Ve inanıyorum dahada iyi olucak. Ümidinizi yitirmeyin guzel özel anneler ..

Benim kızım ilaca direncli nobet hastası olmasına ragmen emarlarımız temiz cıktı korkma inş senin yavrunun kide temiz cıkar. Enteresandır 9 yıldır eeg cektiririz farklı hastane dr larda 100/50 normal cıkar. Dua edin sabredin guclu olun. Dr. Benim kızıma drawet sendromu tanısı koydular buda bir epilepsi turu ve bu nobet cok sık tekrar eden bir tur. Ve tehlikeli.dr soyledigine gore kızım cok kotuye gidecekti. Dr kızın patlamaya hazır bir bomba dediginde sen allahmısın o dilemezse hic bişi olmaz dedim. Ve inandım mucadelemi verdim. Bugun kızım cok sukur wc sine kendi giden kendini ifade eden gunde. Gunede acılan ilerleyen bir cadı :) nobetlerimizde yılda 1 -2 ye dustu. Ve inanıyorum dahada iyi olucak. Ümidinizi yitirmeyin guzel özel anneler ..

Sukur cnm cok sevindim sizin adiniza
Bizimde emar ve eeglerimiz temiz cikti sukur sadece komtrolde olucaz Allahim herkesin yavrusunu korusun

Merhaba hanımlar. Öncelikle geçmiş olsun, Allah evlatlarımıza şifa, bizlere sabır ve güç versin inşallah. Benim oğlumun da epilepsi şüphesi var. 3 aylıkken fark ettiğimiz irkilmeleri oldu. Videoya çekmiştik, 2 prof.a gösterdik istanbulda. Pek nöbete benzemiyor dediler. 2 eegmiz de temiz çıkınca Şanlıurfa'ya geri döndüm. Burada yaşıyoruz. Istanbul'da annemler var. Orada kaldım yaklaşık 3 ay kadar bu şüphelerden. Evime geldim ama içim hiç rahat etmiyordu. Nöbet değilse neydi o hareketler diye içim içimi yedi hep. En son pazartesi günü sabah uyandıktan yarım saat sonra bu sefer kasılmaları oldu ve her kasılmada değişik bir yüz ifadesi ve ardından ağlamaklı oldu. Yaklaşık 6dk sürdü. Videoya çektim. Tekrar istanbula gideceğiz görüntüleri göstermek istiyorum. Internette nöbet geçiren bebek videolarını çok izledim ve benzetiyorum. Neredeyse aynı hareketler. Istanbul'da doktor ismi verir misiniz? Ben bezmialemde akın işcana ve medipolde kürşad aydına götürmüştüm. Bezmialem eeg için çok sıkıntı. Yoğunluk var. Haftalar sonraya randevu veriliyor. Serap uysal var internette biraz takip ettim ona da gösterebilirim.

Benim bebeğimin başına iki talihsiz olay geldi öncesinde. Doğumdan 2 saat sonra kusup tıkandı. Sezaryen olduğumdan mama vermişlerdi.Morardı ve kuveze aldılar. 4 gün sonra çıkardık her şey normaldi. 2.5 aylıkken de yataktan düştü malesef. Yani ben bunların neden olabileceğini düşünüyorum.

Benim bebeğimin başına iki talihsiz olay geldi öncesinde. Doğumdan 2 saat sonra kusup tıkandı. Sezaryen olduğumdan mama vermişlerdi.Morardı ve kuveze aldılar. 4 gün sonra çıkardık her şey normaldi. 2.5 aylıkken de yataktan düştü malesef. Yani ben bunların neden olabileceğini düşünüyorum.
Cok gecmiş olsun arkadasım burada bu bolum cok aktif diil faceb varsa epilepsi gurupları var oraya katıl orada herkez yardımcı olmaya calısıyor cunkü her ilden insan var bu hastalıktan muzdarip. İst. Eminim dr onerisinde bulunurlar.

Cok gecmiş olsun arkadasım burada bu bolum cok aktif diil faceb varsa epilepsi gurupları var oraya katıl orada herkez yardımcı olmaya calısıyor cunkü her ilden insan var bu hastalıktan muzdarip. İst. Eminim dr onerisinde bulunurlar.
Teşekkür ederim. Evet var. Hangi gruplar, isim verebiliyor musunuz?

Tam
Burak Tatlı'yı tavsiye etmişti hastanede karşılaştığım bir anne. Siz neden öyle dediniz acaba?
bir para hastası siz canım yavrum diye gidiyorsunuz o yavrunuza para diye bakıyor.bakın yıllardır farklı il ve dr gezdim cocugunuza bu bir can ve bunu nasıl iyilestire bilirim dîye bakmayıpta ona para gozuyle balan doktorlar asla umut olmuyor. Bu konuda deneyimliyim emin olun. Eger burak tatlının derdi bir cocuga hayatını kazandırmak olsa bursada cektirdigim eeg yi benim burda cektirmiceksen gelme demez. Biz baska sehirden binbir zorlukla gidiyorduk. Bir dr gidersin tahlil ister o ay içinde tahlil sonucunu goturursun bizim tahlilimiz ankaradan 40 gunde geldi gittik bir tahlil bakmak îçin de muayene parası istediler. Bir muayene 600 tl dusunun. Sorun burda cocugumu kasasına girecek para olarak gormesi ve ben buna musade etmem etmedim 3 gorusmemizden sonra birdaha gitmedim. Cocuga insan olarak baksın tedavisi önceligi olsun diil 600. Varımı yogumu önüne dokeyim. Ama malesef :KK43:

X