• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeği çökelik gibi kusan varmı aranızda

startuba

bir varmışş bir yokmuşş
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
126
0
96
Erzincan
:teytey:Selam kızlar oğlum emdikden bi süre sonra bazen çökelik gibi kusuyor su ile karışık doğduğundan belli böyle ama kilo alması normal ayda 1 kilo alıyor sizce normalmi?

canım her bebek öyle kusar bunda endişelenecek bir durum yok.. eğer süt şeklinde kusarsa bu fazla gelmiş olduğunu, böyle çökelik gibi kesik kesik kusarsada verdiğin anne sütü yada mamanın yaradığını gösterir.. bazen kusuyor demişin yani süreklide kusmadığı için bir sorun yok bence..

benim oğluşum gazını çıkartırken balgamlı gibi kusuyor bazen su gibi bazen kesik kesik

benim oğluşum gazını çıkartırken balgamlı gibi kusuyor bazen su gibi bazen kesik kesik

benimki de sedanınki gibi gazını çıkarırken bazen balgamlı gibi,bazen peynir gibi,bazende su veya süt gibi kusuyor.fazlalığını çıkarıyor işte.bunda korkacak bişey yok.eğer ağız dolusu ve sürekli kuısarsa sorun var demektir

Benim kızım da böyle kusuyor genellikle de gaz çıkartırken yapıyor beni. Eşim omuzumu görğnce yine mi rütbe aldın diyor :)) Kayınvalidem ve annem kusan bebek daha çok kilo alır der. Ben onların yalacısıyım :))

Ama kızların dediği gibi günde 3 ten fazla ağız dolusu kusarsa bu hastalık belirtisiymiş.

Bn ne zaman çok kussa kısa süre sonra yeniden emziriyorm. Dr. da öyle demişti.

Neden miden bulandı gülsu???? Miden bulanıyorsa okumayabilirsin. Biz çocuklarımızın hastalığını böyle takip ediyoruz.

benimde annem dedi kesik kesik kusarsa yaradığını gösterirmiş..fazlasını öyle kusarmışş..bakalım biz daha görmedik az kaldı ama :))))

canım beni rahatlattın diğer arkadaşlarda aydınlattı benim bebeğimde gazını çıkarınca balgam gibi sıvı geliyor ama diğer arkadaşların bebeklerindede varmış insan evladı olunca işte en ufak şeye dayanamıyormuş doğrusu Allah herkese bu duyguyu yaşatsın...

Valla öyle. bütün kız ve kadınlara ana olma duygusunu vermesini dilerim rabbimden. o zaman kusmuktan yada b.kundan mide bulanmasını göreyim ben . Yerim ben onun....:)

valla sevgileri öyle büyük ki yoksa bakılırmı .ben onlara kurban olurum.kızım sürekli kusuyor reflu varmış .olsun ben de günde 5-6 kere üstünü değiştiriyorum.yeni doğan bebeklerde oluyormuş.korkma::)

Bugn ilk defa agız dolusu aynı öle kustı araştırırken sizi gördm bnmde içim rahatladı yarıyorsa sütüm ondn kusuyorsa ekşimek gibi ne ala sevinirim bile :) yeni üyeyim ama iyikide girmişim bu grıba bilmedklerini ögrenyr içi rahatlıyor insanın :)

Benim bebeğimde bu aralar balgamlı içinde kesik kesik paröakat var öyle kusuyo normalmi

Back
X