Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de varım gazlı Arın Yiğit in annesi olarak çok dertliyim:)) galiba depresyona giriyorum dedim az önce eşime galiba mı? dedi.. şimdi babasının kucağında pışpışlanıyor paşa, uyumamak için direniyor sanki...2 3 saatlik uykularla geçiyo günler ama ne kadar daha dayanır bünye bilemiyorum..
Bizde varızzzzzz
çokda gazlıyız , sabsimplex kullanıyoruz ama yinede gazımız çok, doğru düzgün birşey yiyemiyorum bebeğe gaz yapacak sütümden diye, 3 aya kadar böyle gaz problemi devam edicek sanırım, inşallah 3 aydan sonra düzelir..
insallah duzelirr..bebekler icin meger gaz sorunu ne kadar önemliymis ..benim kizim pat pat gazini ckariyor, kizimin oldgu yerden surekli sesi gelyior :))sütünü icer hemen gaz cikarir böggkk diye ama yeterli degil heralde..ikinmasi kivranmasi beni cok üzüyor sanki patlayacak bomba gibi..cani aciyor diye endise ediyorum .
bizde varız kızımla 26 günlük olduk bugün çok üzgünüm bikaç gün önce sütüm kesildi stresli bir ortamda gerildim bir anda istem dışı oldu ve ertesi gün sütüm gitmiş ben bunu geç farkettim bebeğim sürekli ağlıyordu 2 gün boyunca 10 dkkada bir emzirmeme rağmen uykudan bile ağlayarak uyanıp sürekli yalanıyordu emmek istiyorduo ağladıkça içim parçalandı eşim birde mama deneyelim dedi mamayı vermemle mini yavrum derin bir uykuya dalıp uyudu 2 saat uyanmadı okadar içim acıdıki resmen aç bırakmışım yavrumu ve bunu nasıl olmuşta farkedememişim süt yapsın diye komposto humananın bitki çayını aldırdım hemen eşime inşallah işe yarar şimdilik sadece gece süt verebiliyorum gündüzleri mama desteği yapıyoruz daha çok küçük süt vermek istiyorum ama olmuyor offff
selam bende samp simplex kullaniyorum gunde bir kere ama bide bitkisel bir ilac var biogalia diye ondanda iki kere 5 damla kullaniyorum ve inanin okadar rahatladikki anlatamam oglum once kafayi yedi aglaya aglaya simdi hem kakasini yapiyor hemde gazini cikartiyor birde dr brown un anti kolik biberonunu kullan eger mama veriyorsan cok iyi bir biberon gaz yapmiyor.Bizde varızzzzzz
çokda gazlıyız , sabsimplex kullanıyoruz ama yinede gazımız çok, doğru düzgün birşey yiyemiyorum bebeğe gaz yapacak sütümden diye, 3 aya kadar böyle gaz problemi devam edicek sanırım, inşallah 3 aydan sonra düzelir..