• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeği benimki gibi olan var mi

Kimi bebek huysuz oluyor,kucakci oluyor,aglak oluyor.
Demeyin dediginiz seyleri denemissiniz zaten ise yaramadigini gormussunuz demek ki biraz zor bi bebek.
Bence 9 aydan sonra kismen rahatlayabilirsiniz fakat mizmizligi 2 yasa kadar surebiliyo.
3 yaşına girecek hala ayda bi hafta normal çocuk gibi 3 hafta ağlak😞
Bizdeki düzelmedi be bacım ya.
Bazen diyorum bu evlenince karısına kök söktürür bu kaprisle diye🤪😂😂

Daha önceki konunuzda da söylemiştim zaten yine söyleyeyim birebir aynı özellikleri taşıyan bebegim için her yolu denedim çözüm bulamadım en son milupa iyi geceler çayını aldım. Hem gaza iyi geldi hem uyuttu bebikimi. Uygulama indirin hergün aynı saatlerde uyutun aynı saatlerde emzirin aynı saatlerde mama verin ve aynı saatlerde altını degiştirin. İnanın bebeklerde saat kavramı yok ama hergün aynı saatlerde ihtiyaç eksikliği hissediyorlar. 11 aylık olana kadar kullandım gece çayını
O çayın içeriğini araştırdım pek de masum DEĞİL
Aynı saatlerde yapıyorum diğer seyleri ama ağlamasına etki etmiyor

Bizim 6.ayda ayrılık anksiyetesi başladı. Gözünün önünden ayrılırsam kıyamet kopuyor. Gece saatbaşı beni yokluyor yanında mıyım diye. Millet oda ayırıyor biz aynı yataga geciş yaptık. Demem o ki hepsi nornal. Demek ihtiyacı var kucağa,anneye... Sabır

Yürümeye başladıktan sonra kucak istemedi benimki. Ama kötü haber dengeyi sağlayana kadar kafa göz dalıyorlar, bu sefer de peşinde koşmaktan helak oluyorsun. Hele o yarı eğilip yürütmeler bel fıtığı sebebi resmen.
2,5u geçtik 3 e gireceğiz kucak istemiyor evet ama hala bağımsız oyun kuramıyod. Hala hep tepemde sürekli bir oyın etkinlik bulmak zorundayım. Ben de merak ediyorum ne zaman azıcık popom yer görecek diye

Bizim 6.ayda ayrılık anksiyetesi başladı. Gözünün önünden ayrılırsam kıyamet kopuyor. Gece saatbaşı beni yokluyor yanında mıyım diye. Millet oda ayırıyor biz aynı yataga geciş yaptık. Demem o ki hepsi nornal. Demek ihtiyacı var kucağa,anneye... Sabır
Bizde birlikte uyuyoruz
Sizinki sonradan başlamış :(

Yürümeye başladıktan sonra kucak istemedi benimki. Ama kötü haber dengeyi sağlayana kadar kafa göz dalıyorlar, bu sefer de peşinde koşmaktan helak oluyorsun. Hele o yarı eğilip yürütmeler bel fıtığı sebebi resmen.
2,5u geçtik 3 e gireceğiz kucak istemiyor evet ama hala bağımsız oyun kuramıyod. Hala hep tepemde sürekli bir oyın etkinlik bulmak zorundayım. Ben de merak ediyorum ne zaman azıcık popom yer görecek diye

Allah size de kolaylık versin

O çayın içeriğini araştırdım pek de masum DEĞİL
Aynı saatlerde yapıyorum diğer seyleri ama ağlamasına etki etmiyor
Bende içeriğine baktım rezene anason papatya melisa vb bitkiler vardı. Ben kullandım bi yan etkisini görmedim çok şükür ama her insanın bünyesi farklı size yan etkisi olabilir.

Herkesin bana dediğini bende size söyleyeyim geçecek... İnanın bana bebek biraz daha büyüyünce geçiyor bu sıkıntılar şimdinin tadını çıkarın. Benim oğluş 13 aylık nasıl özlüyorum o minnak hallerini 😍

Herkesin bana dediğini bende size söyleyeyim geçecek... İnanın bana bebek biraz daha büyüyünce geçiyor bu sıkıntılar şimdinin tadını çıkarın. Benim oğluş 13 aylık nasıl özlüyorum o minnak hallerini 😍
Bende bir yandan büyüsün istemiyorum
Çünkü çok sevimli kuzum

Ama resmen kök söktürüyor 😂😂😂minnacık hali ile

Yataga yatirdiginiz oyun kurmayi denedinizmi? Biz hep o sekilde minciklardik, yere yatmazsa dönmeyide ogrenemiyolar. Bizde usumesin diye hep kucakta koltukta yada ana kucağında tuttuk. En sonunda yere yorgan atip etrafinda cingirakli oyuncaklar koyduk oylelikle oyalaniyordu ve dönmeye baslamisti.
Gaz icin her bebek farklidir diyorum. Kizim 26 aylik gaz ve kabizlik sorunumuz devam ediyor.
Birde ne zaman oturmaya baslarsa ilgisi artmaya basladikca size olan ilgisi azalir

Bende bir yandan büyüsün istemiyorum
Çünkü çok sevimli kuzum

Ama resmen kök söktürüyor 😂😂😂minnacık hali ile
Bende kizimda cok bunaldigim zamanlar olurdu. Gece uyumaz otururduk oyle aglamazdi da kucakta evi gezerdik agucuk gugucuk konusurduk. Hep kendime telkin ederdim elbet bir gun uyuyacak. Simdi o uyuyor ben uyuyamıyorum huy olmuş. Tam o minnak hallerini ozlemeye basladim 2. Ye hamileyim sil baştan :D bana 3 sene daha uyku yoktur (:

Yataga yatirdiginiz oyun kurmayi denedinizmi? Biz hep o sekilde minciklardik, yere yatmazsa dönmeyide ogrenemiyolar. Bizde usumesin diye hep kucakta koltukta yada ana kucağında tuttuk. En sonunda yere yorgan atip etrafinda cingirakli oyuncaklar koyduk oylelikle oyalaniyordu ve dönmeye baslamisti.
Gaz icin her bebek farklidir diyorum. Kizim 26 aylik gaz ve kabizlik sorunumuz devam ediyor.
Birde ne zaman oturmaya baslarsa ilgisi artmaya basladikca size olan ilgisi azalir
Yerde buna koyuyorum sevmiyor

Eklentiler

• 54C92F73-80DD-4C59-8FAA-337CFF2119B5.jpeg
    54C92F73-80DD-4C59-8FAA-337CFF2119B5.jpeg
    340,5 KB · Görüntüleme: 15
Bende kizimda cok bunaldigim zamanlar olurdu. Gece uyumaz otururduk oyle aglamazdi da kucakta evi gezerdik agucuk gugucuk konusurduk. Hep kendime telkin ederdim elbet bir gun uyuyacak. Simdi o uyuyor ben uyuyamıyorum huy olmuş. Tam o minnak hallerini ozlemeye basladim 2. Ye hamileyim sil baştan :D bana 3 sene daha uyku yoktur (:

Masallah sağlıkla kucağınıza alın
Ben ikinciyi düşünmüyorum
Uslu bir bebeğim olsa idi 3 bile isterdim
Ame çok yoruldum daha şimdiden

Ah victoryvivi victoryvivi sana çözüm ararken ben de senin gibi oldum . Biliyorsun benim kız öyle değildi şimdi bu da böyle oldu . Bide meme reddi ile uğraşıyorum sadece birinden emiyor . Huysuz , sürekli söyleniyor . Hep kucak istiyor .
Yarın eve dönüyorum uçakta 2,5 saat nasıl oturacak hiç bir fikrim yok 🙄🙄

Ah victoryvivi victoryvivi sana çözüm ararken ben de senin gibi oldum . Biliyorsun benim kız öyle değildi şimdi bu da böyle oldu . Bide meme reddi ile uğraşıyorum sadece birinden emiyor . Huysuz , sürekli söyleniyor . Hep kucak istiyor .
Yarın eve dönüyorum uçakta 2,5 saat nasıl oturacak hiç bir fikrim yok 🙄🙄
Off çok zor yaaaa
Meme reddini ben de yaşadım biliyorsun
Hem de ikisini de istemedi bir buçuk ay yakın uğraştık dönsün diye
Ama bizimki doğduğundan beri zaten tek meme alıyor
Onun için üzülme

Yarın için iyi yolculuklar umarım uslu durur minnak 🥰🥰🥰

Kucak olayı çok zor
Bir yerime birseu olacak onunla ilgilenemeyeceğim diye korkuyorum valla
Dizlerim ayaklarım sırtım kolum berbat :((

Emeklemeye baslayinca rahatladik 8. Ayda yurutece binmeye basladiginda parti moduna gectik :)

Back