• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeği benimki gibi olan var mi

seni o kadar iyi anlıyorum ki canim.evin koridorunda ağlayarak kaç tur arttığını,aspiratör başında dakikaları saydığımi ,gece yarıları uyku uyku diye ağladığımi buna rağmen hep bir memnuniyetsiz bebek 🙁tek sebebi bunun gaz canım .ne zamanki o gaz problemi bitiyor o zaman kucaktan iniyor.bu seferde ayrı problemler başlıyor 27 aylık olacağız şimdide bebek arabasına oturmak istemiyor deli gibi ağlıyor hala oh be rahatladim diyemiyorum.derlerdi bi kere anne olduktan sonra rahatlık yok diye gerçekten öyleymiş🙄

Evet GaZdan nefret ettim resmen
Bizimki de oto koltuğunu sevmiyor
Kaç kere arabayı durdurup kucağıma aldım
Bazı bebekler çok uslu ama :((

Evet GaZdan nefret ettim resmen
Bizimki de oto koltuğunu sevmiyor
Kaç kere arabayı durdurup kucağıma aldım
Bazı bebekler çok uslu ama :KK43:(
Bizimki de sevmiyordu .O yüzden hic alışmadı .doğru değil ama şuan kullanamıyoruz bile 🙁evet öyle valla uslu bebekler var.Çok rahat dışarda yemek yiyebilen ebeveynler,dışarda rahat rahat dolasanlar var elbet ben hala bunları yapamıyorum.davet etiklerinde ama çocuk diyorum

Oğlum aynı tarif ettiğin gibiydi. Herkesin dilinde, sen alıştırdın lafları..Nezamanki kendi kendine oynayacak hale geldi,oyuncakları keşfetti yavaş yavaş düzene girdi hayatımız. Şimdi 15 aylık tamamen düzelmese de iyiyiz.

Bizimki de sevmiyordu .O yüzden hic alışmadı .doğru değil ama şuan kullanamıyoruz bile 🙁evet öyle valla uslu bebekler var.Çok rahat dışarda yemek yiyebilen ebeveynler,dışarda rahat rahat dolasanlar var elbet ben hala bunları yapamıyorum.davet etiklerinde ama çocuk diyorum
Benim 2 yasında yeğenim öyle idi
Bir de bizimki de böyleydi diyorlar sinir oluyorum
2 aylık çocukla kaçkerr tatile gittiler
Ben dışarı çıkamıyorum

Valla arkadasim icini karartmiyim ama bazi cocuklarda degismiyor hic.
Benim arkadasimin oglu 1 bucuk yasindaydi annesi koltuga oturmaya hasretti. Yemek bile cok zor yapiyordu cocuk kucakta. Surekli kucakta evde gezmek istiyordu. Cani cikiyordu. Sonra iste yurumeye baslayip sokagi parki keşfedince duzeldi

Benim 2 yasında yeğenim öyle idi
Bir de bizimki de böyleydi diyorlar sinir oluyorum
2 aylık çocukla kaçkerr tatile gittiler
Ben dışarı çıkamıyorum
bizde tatile bu sene gittik ama tatile mi gıttım dayak mı yedim belli değil .

70 günlük oğlumla yapışık geziyoruz. bazen kanguruda koyuyorum.
bebekler kucağa alışmaz.
bebekler kucakta buyur.
inanın hepsi öyle.
sadece kimisinin annesi ağlayınca almıyor kucağına kucak istemiyor bir sure sonra.
ama bebekle olna güvenli bağlamayı da mahvediyorlar. .
6 7 ay civari duzelecek insallah.
size tavsiyem duruyor ise kanguru alın giyin bebeğinizi evde oyle dolanın.
gazlı bebek kucak ister.
sancısını ancak o şekilde hafifletiyor

Ahh benımkı de 4.5aylık ve aynısı hala memede yapısık emmese bıle orda oynamayı sevıyor. Sankı meme huzur verıyor ona. Kokumu mu almak ıstıyor dıye dusunuyorum. Bıraktıgın an morarırcasına aglıyor kımse de durmuyor ve kolık bır bebek. Sureklı gaz sureklo mıkır mıkır huzursuz. Uykuları hala bölüp pörçük. Yarım saat 40dk da bır sebepsızce gozunu acıp aglamaya baslıyor. Yemegı onume baglayıp yapıyorum evı oyle supurup sılıyorum.

Valla arkadasim icini karartmiyim ama bazi cocuklarda degismiyor hic.
Benim arkadasimin oglu 1 bucuk yasindaydi annesi koltuga oturmaya hasretti. Yemek bile cok zor yapiyordu cocuk kucakta. Surekli kucakta evde gezmek istiyordu. Cani cikiyordu. Sonra iste yurumeye baslayip sokagi parki keşfedince duzeldi

Allah korusun

70 günlük oğlumla yapışık geziyoruz. bazen kanguruda koyuyorum.
bebekler kucağa alışmaz.
bebekler kucakta buyur.
inanın hepsi öyle.
sadece kimisinin annesi ağlayınca almıyor kucağına kucak istemiyor bir sure sonra.
ama bebekle olna güvenli bağlamayı da mahvediyorlar. .
6 7 ay civari duzelecek insallah.
size tavsiyem duruyor ise kanguru alın giyin bebeğinizi evde oyle dolanın.
gazlı bebek kucak ister.
sancısını ancak o şekilde hafifletiyor

Kanguru aldım pek sevmedi
Onunla da bir iş yapılmıyor ki bebek tam önümde

Ahh benımkı de 4.5aylık ve aynısı hala memede yapısık emmese bıle orda oynamayı sevıyor. Sankı meme huzur verıyor ona. Kokumu mu almak ıstıyor dıye dusunuyorum. Bıraktıgın an morarırcasına aglıyor kımse de durmuyor ve kolık bır bebek. Sureklı gaz sureklo mıkır mıkır huzursuz. Uykuları hala bölüp pörçük. Yarım saat 40dk da bır sebepsızce gozunu acıp aglamaya baslıyor. Yemegı onume baglayıp yapıyorum evı oyle supurup sılıyorum.

Ben ev işi hiçççç yapamıyorum
Kanguru İle denedim çok zor
Benimki de memede uyumayı seviyor
İnş biran önce değişirler

Ayni ben 😐😐😐
Ben bazen başka bir derdi mi var acaba diyorum
Bir yere gidemiyorum ki
Bize gelen olunca öyle aynen kucak devam
Size çok düşkün mü hala peki
Benim kızımın gaz sıkıntısı 50 günlükken bitmesine rağmen böyleydi zaten 6 aylik olana kadar her saat başında emerdi mutlaka dakika sasmazdi sizin bebisin birde gaz sıkıntısı varmış huzuru sizde buluyordur gezmeden geri kalmadık ama biz dısarıda bebek arabasında gezmek kaydıyla duruyordu arkadaşlarımıza da hep gittik oturamasam bile havam değişiyordu 😄özgür ruhlu bı kız biz olmasakta yanında babaannesiyle falan gezer yeterki gezme olsun ona hala bana daha düşkündür babasıyla uzun zaman geçirdiği tek yer baba kız starbuck gezmeleridir biraz babacı olsun diye uğraştım ama yemedi babasından beni kıskanıyor bu hafta sonu avmde gezerken eşimin elini tuttum arkamızdan geliyordu gelip hemen benim elime yapıştı hadi babanın elinden tut babanın iki yanında iki kız olsun dedim oylelikle babasının elini tuttu gecende sen benimle hiç ilgilenmiyorsun hep babamla ilgileniyorsun diyordu koca gün birlikteyiz oysa eşim gece 10'da eve geliyor yanına oturup sohbet etmeye kalksak ortamizda bitiyor yada gelip kucagima oturuyor 😅

Kanguru aldım pek sevmedi
Onunla da bir iş yapılmıyor ki bebek tam önümde

evet yapılmıyor ama en azindan kolu ağrımıyor insanin.
dursa iyi olurmuş.
benim bebegimde hep kucakta.
kolların kopuyor bazen.
kanguruda koyuyorum biraz uyuyor falan rahat ediyorum.
ama bazı günler hep dolanıyoruz evde.
gün içinde 6 saat yürüdüğüm oluyor uyusun diye.
hep diyorum geçecek geçecek...

Ne zaman emekleyecek ya da yurumeye baslayacak yani bagimsiz bi sekilde gezebilecek ancak o zaman biraz rahatlarsin. Cok.kolay gelsin

Benim kızımın gaz sıkıntısı 50 günlükken bitmesine rağmen böyleydi zaten 6 aylik olana kadar her saat başında emerdi mutlaka dakika sasmazdi sizin bebisin birde gaz sıkıntısı varmış huzuru sizde buluyordur gezmeden geri kalmadık ama biz dısarıda bebek arabasında gezmek kaydıyla duruyordu arkadaşlarımıza da hep gittik oturamasam bile havam değişiyordu 😄özgür ruhlu bı kız biz olmasakta yanında babaannesiyle falan gezer yeterki gezme olsun ona hala bana daha düşkündür babasıyla uzun zaman geçirdiği tek yer baba kız starbuck gezmeleridir biraz babacı olsun diye uğraştım ama yemedi babasından beni kıskanıyor bu hafta sonu avmde gezerken eşimin elini tuttum arkamızdan geliyordu gelip hemen benim elime yapıştı hadi babanın elinden tut babanın iki yanında iki kız olsun dedim oylelikle babasının elini tuttu gecende sen benimle hiç ilgilenmiyorsun hep babamla ilgileniyorsun diyordu koca gün birlikteyiz oysa eşim gece 10'da eve geliyor yanına oturup sohbet etmeye kalksak ortamizda bitiyor yada gelip kucagima oturuyor 😅
Eyvah eyvah 😁😁kıyamam ya
Allah sizi hiç ayırmasın

Kızlar selam
4 ayını dolduran acayip gazlı bir kızım var
İlk 2 ay gece gündüz memede yaşadı

2 Aydan sonra sadece emmek için meme aldı acıktığı zaman

Ve doğduğu günden beri kucakcı kendisi
Sakin alıştırmışsın demeyin
Hastaneden eve geldik
Yatağına koyduğum anda morarırcasına ağladı
Sakinleştirmek için aldım hep geri koydum yine ağladı yine yine derken 4 ayı geride bıraktık
Sadece mıkırdansa ya da az ağlasa belki sabreder beklerdim ama çok canından parça kopuyor gibi ağlıyordu

Bebeği Benim bebeğim gibi olanlar
Bu durum ne zaman sona eriyor
Sürekli kucakta olmak ve evi gezmek istiyor
Kucakta oturarak da durmuyor
Abartmıyorum yatağında ya da koltukta bir dakika bile durmuyor
Eşimle sürekli evi geziniyoruz
Eşim yokken canım çıkıyor
Bir WC gitsem ağlamaktan helak oluyor
Kanguru sling al demeyin onları da sevmedi

Ne zaman kendi kendine durur hale gelecek
İki tane oyun halısı var sevmiyor
Müzikli yatağı var sevmiyor
Müzikli salıncağı var durmuyor
Benim oğlumda aynıydı. Hatta kilo aldıkça kollarım tutmaz olmuştu artık. O günler çok zordu yemek bile yapamazdım. Ta ki emekleyip evi keşfedene kadar. Gerçekten artık oh be demiştim. :) bir de yürümeye başlayınca rahatlıyorsun. En zorunu zaten atlatmışsın ilk 4 ay zor olur azıcık daha sabret.

Aynı benim kızı anlatıyorsun benimki de öyle çok gazı var hiç durmuyor belli bir saatten sonra basıyor çığlığı susmuyor da kaskatı kesiliyor bazen korkuyorum valla. Bizimkinde kucağı seviyor Allah yardımcımız olsun

Back