Benim kizimin da 1 ay sonra sonra ben de cok tedirginim. Insallah sagliklarina kavusacaklar Allah sifa versin yavrunuza.Benim kızım 5 aylık 5 kilo 2 tane delik var 5mm asd 11 mm var 2 hafta sonra ameliyat olcak ankara başkent hastanesinde çok tedirginim
Benim oglum 11 aylikken oldu ocakta bizide murat bey ameliyat etti genis vsd ve aort damar darlığı vardi oldu bir sıkınti olmadi korkmayin cok guzel gececek Hemen de iyilesiyorlarBenim kızım 5 aylık 5 kilo 2 tane delik var 5mm asd 11 mm var 2 hafta sonra ameliyat olcak ankara başkent hastanesinde çok tedirginim
Merhabalar benim oğlumda da vsd ve aort darlığı var ağustos ayında ameliyat olacak şu an 6 aylık, biz de başkentte Birgül hocanın takibindeyiz ameliyat da orada olacak, nasıl geçti neler oldu bana biraz bahseder misiniz rica etsem ne kadar sürede iyileşti çocuğunuz, ne zaman normal yaşantısına döndü, Ameliyat izi kaldı mı, zahmet olmazsa yazar mısınız şimdiden teşekkür ederimMrh ocagin 11 nde çocuğum ameliyat oldu cok sukur guzel gecmis 2 gun yoğun bakimda kaldi 3 gun serviste yaninda kaldim cumartesi taburcu olduk Allah herkese sifa versin ins
Oncelikle gecmis olsun ayni sıkınti vardi çocuğumda bizde birgül hocanin hastasıyiz ameliyatı yaklasik 4 saat sürdü ameliyattan sonra yoğun bakima alinirken gorduk 2 gün yogun bakimda kaldi ilk gun yoğun bakimda girip gostermediler sadece ikinci günü belli saati vardi girip 5 dk falan gorduk 3.gun servise cikardilar yaninda kaldim soyle soyleyim pazartesi ameliyat oldu cumartesi oglen taburcu olduk eve geldik ve 2 gun sonra yavas yavas kalkti oynadi bizimki yuruyordu bir sıkınti olmadi Hemen iyilesiyorlar sasirdik kisa sürede korkmayin bir sıkınti olmuyor sukur atlattik sizde Allahin izniyle atlatirsiniz sormak istediğiniz birsey olursa yardımcı olmaya calisirimMerhabalar benim oğlumda da vsd ve aort darlığı var ağustos ayında ameliyat olacak şu an 6 aylık, biz de başkentte Birgül hocanın takibindeyiz ameliyat da orada olacak, nasıl geçti neler oldu bana biraz bahseder misiniz rica etsem ne kadar sürede iyileşti çocuğunuz, ne zaman normal yaşantısına döndü, Ameliyat izi kaldı mı, zahmet olmazsa yazar mısınız şimdiden teşekkür ederim
Ameliyat izi belli suan ama zamanla iyilsecek ozelden isterseniz fotosunu atabilrimMerhabalar benim oğlumda da vsd ve aort darlığı var ağustos ayında ameliyat olacak şu an 6 aylık, biz de başkentte Birgül hocanın takibindeyiz ameliyat da orada olacak, nasıl geçti neler oldu bana biraz bahseder misiniz rica etsem ne kadar sürede iyileşti çocuğunuz, ne zaman normal yaşantısına döndü, Ameliyat izi kaldı mı, zahmet olmazsa yazar mısınız şimdiden teşekkür ederim
Merhaba geçmiş olsun ameliyat oldunuz mu acaba?Merhaba benimde kizim 2 hafta sonra başkent hastanesinde murat hocaya ameliyat olcak 5 mm asd 11 mm vsdsi var 5 aylık 5 kilo sizin bebeginiz kac aylıktı ameliyat olduğunda kilosu ne kadardı ameliyat kaç saat sürdü yoğun bakımda gösterdiler mi
Çok tedirginim beni bilgilendirir mısınız
Merhabalar kızınız ameliyat oldu mu nasıl geçti durumu nasıl çok geçmiş olsunBenim kızım 5 aylık 5 kilo 2 tane delik var 5mm asd 11 mm var 2 hafta sonra ameliyat olcak ankara başkent hastanesinde çok tedirginim
Nuray hanım merhabalar ben Ela, Nisan ayında mesajlaşmıştık sizinle,o hesabıma giremedim yeni hesap açtım. Ameliyatımız geldi çattı 13 ünde anjio 16 sında ameliyat var İnşallah güzel haberler yazacağım buraya, sizin gibi her sorana moral vereceğim kaygısını alacağımGecmis olsun ortalama 1 hafta hastanede kaliniyor Hemen de iyilesiyorlar bir sıkınti olmuyor kesik cok oluyor ama onemli olan ameliyatın iyi geçip iyilesme leri soru sormak isterseniz cevaplarim iyi geceler
Dualarim sizinle olacak. Benim bebeğim de ameliyat oldu. Nuray hanimdan Allah razı olsun. Benim icimi o ferahlattı her konuda yardımcı oldu.Nuray hanım merhabalar ben Ela, Nisan ayında mesajlaşmıştık sizinle,o hesabıma giremedim yeni hesap açtım. Ameliyatımız geldi çattı 13 ünde anjio 16 sında ameliyat var İnşallah güzel haberler yazacağım buraya, sizin gibi her sorana moral vereceğim kaygısını alacağım
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun oğlumun ismi Mehmet Han ona ismen dua ederseniz çok sevinirimDualarim sizinle olacak. Benim bebeğim de ameliyat oldu. Nuray hanimdan Allah razı olsun. Benim icimi o ferahlattı her konuda yardımcı oldu.
Evet baskent univ oldu amaliyatı. 1 aydan da fazla görüşmedik. Hem enfeksiyon hem de salgından dolayi misafir kabul etmedik biz de çıkmadık kontrole kadarÇok teşekkür ediyorum Allah razı olsun oğlumun ismi Mehmet Han ona ismen dua ederseniz çok sevinirimsiz de mi başkentte oldunuz? bir de sanırım sonrasında 1 ay falan iletişimi kestik dışarıyla demişti Nuray hanım siz ne yaptınız ne kadar görüşmediniz
Çok geçmiş olsun size de, bizim anjio yarın yani 13 ünde. Ameliyat 16 sında Rabbim hepsine şifa versin InsallahMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun benımde 4 bucuk aylık kızım var 16 sında anjıo olacak ankara başkentte…
Gecmis olsun Allah sifa versin kizina insMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun benımde 4 bucuk aylık kızım var 16 sında anjıo olacak ankara başkentte…
Merhaba bebeğinizin durumu nedir acaba yazmamissnz merak ettim ameliyatı nasil gecti simdi durumu nasil acaba bilgi verirseniz sevinirimÇok geçmiş olsun size de, bizim anjio yarın yani 13 ünde. Ameliyat 16 sında Rabbim hepsine şifa versin Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?