• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeği açık kalp ameliyatı geçiren var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nlgnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim kızım 5 aylık 5 kilo 2 tane delik var 5mm asd 11 mm var 2 hafta sonra ameliyat olcak ankara başkent hastanesinde çok tedirginim
Benim kizimin da 1 ay sonra sonra ben de cok tedirginim. Insallah sagliklarina kavusacaklar Allah sifa versin yavrunuza.

Benim kızım 5 aylık 5 kilo 2 tane delik var 5mm asd 11 mm var 2 hafta sonra ameliyat olcak ankara başkent hastanesinde çok tedirginim
Benim oglum 11 aylikken oldu ocakta bizide murat bey ameliyat etti genis vsd ve aort damar darlığı vardi oldu bir sıkınti olmadi korkmayin cok guzel gececek Hemen de iyilesiyorlar

Mrh ocagin 11 nde çocuğum ameliyat oldu cok sukur guzel gecmis 2 gun yoğun bakimda kaldi 3 gun serviste yaninda kaldim cumartesi taburcu olduk Allah herkese sifa versin ins
Merhabalar benim oğlumda da vsd ve aort darlığı var ağustos ayında ameliyat olacak şu an 6 aylık, biz de başkentte Birgül hocanın takibindeyiz ameliyat da orada olacak, nasıl geçti neler oldu bana biraz bahseder misiniz rica etsem ne kadar sürede iyileşti çocuğunuz, ne zaman normal yaşantısına döndü, Ameliyat izi kaldı mı, zahmet olmazsa yazar mısınız şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar benim oğlumda da vsd ve aort darlığı var ağustos ayında ameliyat olacak şu an 6 aylık, biz de başkentte Birgül hocanın takibindeyiz ameliyat da orada olacak, nasıl geçti neler oldu bana biraz bahseder misiniz rica etsem ne kadar sürede iyileşti çocuğunuz, ne zaman normal yaşantısına döndü, Ameliyat izi kaldı mı, zahmet olmazsa yazar mısınız şimdiden teşekkür ederim
Oncelikle gecmis olsun ayni sıkınti vardi çocuğumda bizde birgül hocanin hastasıyiz ameliyatı yaklasik 4 saat sürdü ameliyattan sonra yoğun bakima alinirken gorduk 2 gün yogun bakimda kaldi ilk gun yoğun bakimda girip gostermediler sadece ikinci günü belli saati vardi girip 5 dk falan gorduk 3.gun servise cikardilar yaninda kaldim soyle soyleyim pazartesi ameliyat oldu cumartesi oglen taburcu olduk eve geldik ve 2 gun sonra yavas yavas kalkti oynadi bizimki yuruyordu bir sıkınti olmadi Hemen iyilesiyorlar sasirdik kisa sürede korkmayin bir sıkınti olmuyor sukur atlattik sizde Allahin izniyle atlatirsiniz sormak istediğiniz birsey olursa yardımcı olmaya calisirim

Ameliyat izi belli suan ama zamanla iyilsecek ozelden isterseniz fotosunu atabilrim

Merhabalar, öncelikle bebeklerinize çok geçmiş olsun. Benim 3 aylık kızımın da 9mm VSDsi var ayriyeten pulmoner hipertansiyon da vardı ama şu an geçti çok şükür fakat delik yüzünden kalbin sol tarafı olması gerekenden 2 kat daha büyük. İstanbul'da bir kaç özel hastaneye gittik hemen ameliyat olması gerek dendi ayrıca Siyami Ersekte de takipli hastayız orada bekletiyorlar daha ameliyat demiyorlar. Biz çok ikilemde kaldık. Bebeğim daha çok küçük burdan gördüğüm kadarıyla sizin bebekleriniz daha büyük yaşlarda ameliyat olmuş. Bebeğim hiç kilo da almaz oldu, kilo alsa herşey çok daha olumlu ilerleyecek. Çok çaresiz hissediyorum. Siz tecrübeli anneler bebeklerinizin kilo alımı nasıldı? Kilo aldırmak için ne yapmam gerek sizce? Ya da kilo alması hızlanır mi ameliyattan sonra? Sizlerin tavsiyeleri benim için çok kıymetli zira doktorlar tek düze tavsiyeler veriyor emzir ya da mama ver deyip geçiyor ama kızım çok iştahsız. Benim halimden sadece benim durumumda olan anneler anlar dedim ve buraya yazdım. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba benimde kizim 2 hafta sonra başkent hastanesinde murat hocaya ameliyat olcak 5 mm asd 11 mm vsdsi var 5 aylık 5 kilo sizin bebeginiz kac aylıktı ameliyat olduğunda kilosu ne kadardı ameliyat kaç saat sürdü yoğun bakımda gösterdiler mi
Çok tedirginim beni bilgilendirir mısınız
Merhaba geçmiş olsun ameliyat oldunuz mu acaba?

Gecmis olsun ortalama 1 hafta hastanede kaliniyor Hemen de iyilesiyorlar bir sıkınti olmuyor kesik cok oluyor ama onemli olan ameliyatın iyi geçip iyilesme leri soru sormak isterseniz cevaplarim iyi geceler
Nuray hanım merhabalar ben Ela, Nisan ayında mesajlaşmıştık sizinle,o hesabıma giremedim yeni hesap açtım. Ameliyatımız geldi çattı 13 ünde anjio 16 sında ameliyat var İnşallah güzel haberler yazacağım buraya, sizin gibi her sorana moral vereceğim kaygısını alacağım💜

Nuray hanım merhabalar ben Ela, Nisan ayında mesajlaşmıştık sizinle,o hesabıma giremedim yeni hesap açtım. Ameliyatımız geldi çattı 13 ünde anjio 16 sında ameliyat var İnşallah güzel haberler yazacağım buraya, sizin gibi her sorana moral vereceğim kaygısını alacağım💜
Dualarim sizinle olacak. Benim bebeğim de ameliyat oldu. Nuray hanimdan Allah razı olsun. Benim icimi o ferahlattı her konuda yardımcı oldu.

Dualarim sizinle olacak. Benim bebeğim de ameliyat oldu. Nuray hanimdan Allah razı olsun. Benim icimi o ferahlattı her konuda yardımcı oldu.
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun oğlumun ismi Mehmet Han ona ismen dua ederseniz çok sevinirim💙 siz de mi başkentte oldunuz? bir de sanırım sonrasında 1 ay falan iletişimi kestik dışarıyla demişti Nuray hanım siz ne yaptınız ne kadar görüşmediniz

Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun oğlumun ismi Mehmet Han ona ismen dua ederseniz çok sevinirim💙 siz de mi başkentte oldunuz? bir de sanırım sonrasında 1 ay falan iletişimi kestik dışarıyla demişti Nuray hanım siz ne yaptınız ne kadar görüşmediniz
Evet baskent univ oldu amaliyatı. 1 aydan da fazla görüşmedik. Hem enfeksiyon hem de salgından dolayi misafir kabul etmedik biz de çıkmadık kontrole kadar

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun benımde 4 bucuk aylık kızım var 16 sında anjıo olacak ankara başkentte…

Cok gecmis olsun bayadir giremiyordum ameliyat olmustur kiziniz durumu nasil suan Allah cumlemizin evlatlarina sifa saglik versin ins

Back