• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeği açık kalp ameliyatı geçiren var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nlgnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba benim bebeğim 10 aylık vsd ve pda acik kalp ameliyatı oldu 1 hafta oldu yani daha yeni çok şükür hiç birşey korktuğum gibi olmadı 1 hafta hastane de kaldık 2 yoğun bakımda kaldı şuan genel durumu çok güzel korkmayın onlar gerçekten çok güçlüler ve çok hızlı iyilesiyorlar

Mrh benim oglumda 11 aylik ve ocakta vsd ve aort darligi ameliyatı olacak cok korkuyorum sizin hangi ilde ve hastanede oldu acaba

Mrh benim oglumda 11 aylik ve ocakta vsd ve aort darligi ameliyatı olacak cok korkuyorum sizin hangi ilde ve hastanede oldu acaba
Bursa uludağ üniversitesinde olduk korkmayın herşey çok güzel olucak ameliyattan sonra güvenebilirsin şuan biz çok iyiyiz iyi ki ameliyat oldu 🤗

Tesekkür ederim cvp verdiginiz icin bebeginiz daha iyi olsun ins bakalim 1 hafta kaldi ins benim bebeğimde bir an once iyilesir

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun hepinizin bebişlerine bende 3 Eylül’de doğum yaptım ve 3 günlükken öğrendim bebeğimin kalbinde delik Asd ve Vsd olduğunu 4 aylık olacak yarın kızım ama son bir aydır kilo alımı yavaşladı ve son 10 gündür de ateşi hep 37 lerde çıkmıyor da düşmüyor da normalde Kocaeli Üniversite Hastanesinde takipliydik fakat pazartesi günü İstanbul’a gideceğiz kontrole çocuk doktorumuz oradaki arkadaşı olan doktorlara yönlendirdi büyük ihtimalle ameliyat olabilir demişler son raporlarına göre başka doktorlara da göstersek mi bilemiyorum Çam ve Sakura Şehir Hastanesine gideceğiz pazartesi günü umarım iyi insanlarla karşılaşırız bende süreci çok merak ediyorum sizlerin kalbindeki delikler ne büyüklükteydi acaba son durumunuz nedir yazarsanız sevinirim

Ins ameliyattan sonra yazarim dualarinizi eksik etmesseniz cok tesekkur ederim bende sizin yavrulariniza dua edecegim Allahim hepsine sifa versin ins

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun hepinizin bebişlerine bende 3 Eylül’de doğum yaptım ve 3 günlükken öğrendim bebeğimin kalbinde delik Asd ve Vsd olduğunu 4 aylık olacak yarın kızım ama son bir aydır kilo alımı yavaşladı ve son 10 gündür de ateşi hep 37 lerde çıkmıyor da düşmüyor da normalde Kocaeli Üniversite Hastanesinde takipliydik fakat pazartesi günü İstanbul’a gideceğiz kontrole çocuk doktorumuz oradaki arkadaşı olan doktorlara yönlendirdi büyük ihtimalle ameliyat olabilir demişler son raporlarına göre başka doktorlara da göstersek mi bilemiyorum Çam ve Sakura Şehir Hastanesine gideceğiz pazartesi günü umarım iyi insanlarla karşılaşırız bende süreci çok merak ediyorum sizlerin kalbindeki delikler ne büyüklükteydi acaba son durumunuz nedir yazarsanız sevinirim
Allahim sifa versin canim oncellikle benim bebegimede dogumdan sonra teshis konulu genis vsd var buyuklugunu raporlardan bakip yazarim ve aortta hafif darlik var kasimda anjio olduk ve ayin 11 nde ameliyat olacagiz Biz ankarada baskent universitesine birgül varan hocamiza muayene oluyorum ameliyati murat özkan ve ekibi yapacak bir arastr derim ins bebeklerim iyilesir

Mrh naptiniz Istanbula doktora gidecektiniz gittiseniz ne dediler ins ameliyata gerek yok demislerdir Haber verirseniz

Allahim sifa versin canim oncellikle benim bebegimede dogumdan sonra teshis konulu genis vsd var buyuklugunu raporlardan bakip yazarim ve aortta hafif darlik var kasimda anjio olduk ve ayin 11 nde ameliyat olacagiz Biz ankarada baskent universitesine birgül varan hocamiza muayene oluyorum ameliyati murat özkan ve ekibi yapacak bir arastr derim ins bebeklerim iyilesir
Merhaba oncelikle cok gecmis olsun. Allah şifa versin yavrunuza. Benim kızım da asd ve delikten dolayı damarların ikisi ters. Baskent üniv de murat hocanin takibindeyiz. Siz ameliyat oldunuz mu?

Evet ocagin 11 nde ameliyat oldu sukur iyi gecti suan durumu iyi sizinde gecmis olsun hic korkmayin murat hoca iyi bir doktor Allahin izniyle bebeginiz sagligina kavussun ins

Merhaba benimde kizim 2 hafta sonra başkent hastanesinde murat hocaya ameliyat olcak 5 mm asd 11 mm vsdsi var 5 aylık 5 kilo sizin bebeginiz kac aylıktı ameliyat olduğunda kilosu ne kadardı ameliyat kaç saat sürdü yoğun bakımda gösterdiler mi
Çok tedirginim beni bilgilendirir mısınız

Merhaba benimde kizim 2 hafta sonra başkent hastanesinde murat hocaya ameliyat olcak 5 mm asd 11 mm vsdsi var 5 aylık 5 kilo sizin bebeginiz kac aylıktı ameliyat olduğunda kilosu ne kadardı ameliyat kaç saat sürdü yoğun bakımda gösterdiler mi
Çok tedirginim beni bilgilendirir mısınız
Merhaba benim kizim 2.5 yasinda 9 mm asd ve pulmoner venlerden ikisinin yonu ters delikten dolayi. 11 mayista ameliyat olacak. Cok gecmis olsun. Allah sifa versin.

Merhaba cok gecmis olsun benim kızımda 5 aylık 5 kilo 2 hafta sonra murat hoca ameliyat yapacak 5mm asd 11mm vsd var sizin bebeginiz kac aylıktı kaç kiloydu yoğun bak8mda kaç gün kaldı ameliyat kaç saat sürdü beni bilgilendirir mısınız çok tedirginim

Merhaba cok gecmis olsun benim kızımda 5 aylık 5 kilo 2 hafta sonra murat hoca ameliyat yapacak 5mm asd 11mm vsd var sizin bebeginiz kac aylıktı kaç kiloydu yoğun bak8mda kaç gün kaldı ameliyat kaç saat sürdü beni bilgilendirir mısınız çok tedirginim
Benim kizim daha ameliyat olmadi acik kalp ameliyati olacak. Yaklasik 3 4 saat surer bir gece yogun bakimda kalir 4 gun de serviste kalabilirsiniz dedi ama benim kizim 2.5 yasinda. Murat hoca sana gore kucuk ama bize gore buyuk cocuk o daha kisa sure yogun bakimda kalir dedi sizin durumunuz degisebilir bence. Bizimle anjiyodan sonra konusmustu muhakkak sizinle de detaylari konusacaktir.

Merhaba bebeginiz ameliyat oldu mu benimde kizim.ayni durumda 2 hafta sonra ameliyat olcak 5 aylik 5 kilo çok tedirginim

Benim kızım 5 aylık 5 kilo 2 tane delik var 5mm asd 11 mm var 2 hafta sonra ameliyat olcak ankara başkent hastanesinde çok tedirginim

Back