• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeği açık kalp ameliyatı geçiren var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nlgnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun inşallah iyilesmissinizdir. Benim oğlumda da vsd var 3 aylıkken amaliyat diyorlar siz hangi hastanede amaliyat oldunuz bilgi verirseniz çok sevinirim.
Geçmiş olsun, şu an durumunuz nedir? yardımcı olabileceğim bir konu varsa sorabilirsiniz

Geçmişler olsun🙏 bizi takip eden bir doktorumuz var o hep ne zaman geleceğimizi söylüyor. Ameliyattan sonra biraz sık gittik 1 ay sonra, 2 ay sonra, 3 ay sonra diye diye son kontrolde bir sıkıntı kalmadığını öğrendik çok şükür. Bir dahaki kontrol 9 ay sonra dedi en son. Ama bizim doktorumuz biraz işini sıkı tutmayı seviyor bize göre. Çünkü hastalık teşhis edildiğinde diğer hastaneler ayda bir çağırırken doktorumuz 15 günde bir çağırıyordu. 1 sene sonra sizin de kontrole gitmenizi tavsiye ederim, bazı doktorlar 2 senede bir kontrol ediyormuş tabi bunu da gittiğinizde sormanızda yarar var 🙂
Merhaba bugün kızımı kontrole götüreceğim inşallah bişey çıkmaz her gittiğimizde kötü hissediyorum kendini her sene götürüyorum başlarda ayda 1 di sonra senede 1 şimdi gittiğimde soracağım ne zaman getireceğimi

Merhaba benim bebeğim 10 aylık vsd ve pda acik kalp ameliyatı oldu 1 hafta oldu yani daha yeni çok şükür hiç birşey korktuğum gibi olmadı 1 hafta hastane de kaldık 2 yoğun bakımda kaldı şuan genel durumu çok güzel korkmayın onlar gerçekten çok güçlüler ve çok hızlı iyilesiyorlar
Merhaba benim kızım şu an 4 aylık pda ve vsd miz var. Uludağ üniversitesinde hangi doktor ameliyat etti ve süreç nasıldı? Kızımın kilo alımı çok yavaşladı. Gelişimi çok geride kaldı. 5 kiloyu geçince anjiyo ile pda sı kapatılacak. Düşündükçe çok üzülüyorum.

Back