Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
internette bir çok bilgi mevcut bununla ilgili. probiyotik açısından zengin fermente bir ürün, 6 aydan itibaren birer kaşık verebilirsiniz süt ürünleri alerjisi yoksa. büyüdükçe miktarı artirirsiniz
Yoğurt nasılsa aynen öyle düşünebilirsiniz. Benim kefir tüketme alışkanlığım yok o yüzden 7-8 aylıktı ilk verdiğimde galiba ve sade hazır kefir vermiştim.
Ben okadar kücük başlamamıştım hazır vermek istemediğim için 2 yaşından sonra başladım çünkü evde kendim kefiri yapıyorum kefir yapcak mayayı ancak o yaşta elime geçtiydi cok iyi bir probiyotik besleyici verebilirsiniz yani
Ben okadar kücük başlamamıştım hazır vermek istemediğim için 2 yaşından sonra başladım çünkü evde kendim kefiri yapıyorum kefir yapcak mayayı ancak o yaşta elime geçtiydi cok iyi bir probiyotik besleyici verebilirsiniz yani
yoğurt nasıl mayalıyorsunuz kefirde aynı onun gbi sütü ısıtın acık sütse kaynatıcaksınız eğer paket sütse hafif ılıtmanız yeterli kefir mayanızda varsa ılıttıgınız süte sütün miktarına göre ben 1 kilo süte bir çay kaşığı mayayı ekleyip karıştırın ağzını kapayın karanlık bir yere koyun üstünüde örtün 24 saat bekletin sonra süzüp buzdolabına koyun plastik süzekle süzmeniz lazım metal kaşık metal süzek vurmayın tahta kaşık yardımıyla mayanızı ekleyip karıştırın o şekilde yani mis gibi oluyor ben sürekli yapıyorum ikizlerime veriyorum