• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğe ilaç vermenin kolay yolunu bilen var mı? Sizler nasıl veriyorsunuz damlaların?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
demir süt ürünleriyle temas etmemesi lazım.d vitamınını damlatırken oglum agzını acıyor ama demiri pek sevmedi.doktor başka bir demir ilacı verdi onu da sebze yemeğine her kaşıga 2 damla katarak veriyorum bir sorun olmadı

arkadaşlar benimki hemen tükürüyor önceden ağzını açıp dökünce mecbur yutuyordu ama artık bir damlasını bile yutmuyor hemen hop dışarı atıyor. bende kendimce yöntem geliştirdim ellerimi güzelce yıkadıktan sonra parmağımı tam ortadan değilde(ısırmasın die) yandan ağzına sokup dilinin üstüne bastırıyorum kıpırdatmasın diye sonra ilacı döküyorum yutana kadar elimi çekmiyorum işkence çektirir gibi vicdanım sızlıyor ama napıyım onun iyiliği için dilini kıpırdatamayınca tüküremiyoda

ben şırıngayla veriyorum ama yanakalrına doğru yavaş yavaş sıkıyorum yoksa direk sıkınca boğazın akaçıyor ve kusuyor bazen de çok az mayve suyuna karıştırıyorum bazend eantibiyorikse ayran kızım diyorum ayran bardağıda elimde dalgınlığına geliyor içiyor ama demiri ben de veremedim ayrıca 7 aylık bebğe balık yağı uygun mu ben 2 yaşından sonra diye duydum

Back