Merhabalar,
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bebeğimize eşim bakmak istiyor. 2 aylık bir bebeğimiz var, doğumu başka bir şehirde ailemin yanında yaptım ve eşimde 40 gün burada kaldı. Sonra işler sebebiyle yaşadığımız yere geri döndü ve ben daha ailemin yanındayım kısmet olursa bir ay sonra dönmeyi düşünüyorum. Hamilelik ve doğumum süper ötesi geçti hiçbir rahatsızlık, sorun yaşamadım. Ama doğumdan sonra lohusa depresyonuna girdim. Bu süreçte emzirme hariç bebeğin tüm bakımlarını eşim ve ailem yaptı. Henüz yeni yeni bende yapmaya başladım.
Şu an ilk dönemlere göre depresyonu baya atlattım sayılır ama tam değil, zamanla geçecek inşallah

Bizim kendi iş yerimiz var ve evle iş yerimiz yakın. Döndüğüm zaman eşim diyor ki bebeğe ben bakayım sen iş yerini idare et, emzirme zamanları getiririm emzirirsin. Eminim çoğunuz bebeğe annesi bakmalı diyeceksiniz ama bebeğimle yine vakit geçireceğim geceleri tamamen ben ilgileneceğim yada gün içinde de yine bikaç saatte olsa vakit geçiririm. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Eşiniz size deseydi ben bebeğe bakayım kabul eder miydiniz?