Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
öncelikle geçmiş olsun.benim kızım da dün geceden beri ateşli ve ishali var,doktor ne verdi acaba,ben diş olabilir diye düşünmüştüm.doktora götürmedim daha
canım öncelikle geçmiş olsun. doktorada götürdüğüne göre zaten gerekeni vermiştir. bebeğin kaç aylık canım bu önemli bir arkadaşımız daha sormuş rotavirüsleri vuruldumu. ayrıca ishal pek çok bebekte görülebiliyor endişe etme. ancak sık sık kontrol etmen gerekenler hoş zaten doktorunda söylemiştir ama.
1- bol sıvı almalı 6 ayın altındaysa sık sık emzirerek bu ihtiyacını gidermelisin
2- kakası yeşilimsi sümüksü yada kanlı olmadığı sürece endişe edilecek bir durum yaratmaz.(bu durumlarda beklemeden tekrar doktorunla irtabata geç )
3- ateşini sık sık kontrol et
4- ishalin yanında kusmada varmı normal kusmalar önemli değildir ama fışkırır tarzdaki kusmalar aşırı kilo kaybına sebebiyet verdiğinden tehlike unsuru olabilir
5- bebeğin 6 aın üerindeyse muz ve haşlamış patates bağırsaklarını rahatlatır ve ishali kontrol altına alır.
6- kilo takibini muhakkak yap.
7- eğer su veriyorsan hazır suları bile bir yaşına kadar kaynatıp soğutarak vermelisin canım onada dikkat et.
arkadaşlar bebegim 6 aylık doktora götürdüm kakasında mikrop buldular.antiyobiyotik ve ishal için bir karışım verdi onu içiriyorum.ama ilaçları düzenli vermedim kendiliginden geçti gibi.