• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebe time gebelik testiyle ilgili?

esrbhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
877
1.028
113
37
Merhaba kızlar. Kafamda deli sorularla buradayım 😔 Reglim 5 gün gecikti. Dün test aldım, bebe time vardı. Akşam 8'de yaptım, negatif çıktı. Ama testi paketten çıkarttığımda resmen bir kısmı açıktı! Eşime test açık dedim, sıkıntı yoktur bir taraf kalkmış sadece dedi ve negatif. Üstelik ben adet öncesi kesinlikle lekelenme yaşarım (rahmimde polip var) ama bu sefer sadece beyaz çok sulu akıntım var. Gün içinde sancı giriyor ama en fazla beş on dk. Bebe time sıkıntılı olabilir mi sizce?

Merhaba kızlar. Kafamda deli sorularla buradayım 😔 Reglim 5 gün gecikti. Dün test aldım, bebe time vardı. Akşam 8'de yaptım, negatif çıktı. Ama testi paketten çıkarttığımda resmen bir kısmı açıktı! Eşime test açık dedim, sıkıntı yoktur bir taraf kalkmış sadece dedi ve negatif. Üstelik ben adet öncesi kesinlikle lekelenme yaşarım (rahmimde polip var) ama bu sefer sadece beyaz çok sulu akıntım var. Gün içinde sancı giriyor ama en fazla beş on dk. Bebe time sıkıntılı olabilir mi sizce?
Kaset tipi testlerin bozuk olma olasılığı çok yüksek. Bence en net sonuç yarın kanda baktırın hem gebemiyim değilmiyim stresinden kurtulmuş olursunuz. Rabbim gönlünüze göre versin 🙏

Kaset tipi testlerin bozuk olma olasılığı çok yüksek. Bence en net sonuç yarın kanda baktırın hem gebemiyim değilmiyim stresinden kurtulmuş olursunuz. Rabbim gönlünüze göre versin 🙏
Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için ❤️ Testin açık olması kafamı karıştırmıştı, yarın gidemem salı izinliyim. İnş hatalı sonuç vermiştir 😔

Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için ❤ Testin açık olması kafamı karıştırmıştı, yarın gidemem salı izinliyim. İnş hatalı sonuç vermiştir 😔
İnşallah canım bu stresleri bende çok yaşadım inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine 🙏😊

O testle negatifi görüp gebe olduğunu ogrendim;)

Gerçekten mi? 😳 Nasıl oldu, yani senin de mi bozukmus, anlatabilir misiniz acaba ☺️
Valla bacim ben tam bat günü test yaptım birden çift çizgi cıktı hamileyim diye sevinip foto çekecektim aniden tek çizgi cıktı çok üzüldüm gecikmenin 3 günü octamed diye bir test aldım 1 dk da cıktı yani o test bozuktu

Valla bacim ben tam bat günü test yaptım birden çift çizgi cıktı hamileyim diye sevinip foto çekecektim aniden tek çizgi cıktı çok üzüldüm gecikmenin 3 günü octamed diye bir test aldım 1 dk da cıktı yani o test bozuktu
Anladım canım ☺️ Valla ben de kapağın açık olmasını bozuk diye değerlendirdim ama nasip tabi 🙏🏻 İnş aynı şeyi yaşamış oluruz ☺️

Merhabalar ben ilk defa yazıyorum. Adetim üç gün gecikti bugün Bebe Time marka gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi var mı yok mu anlayamadım. Lütfen teste göre gebelik olup olmadığını benim için yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkürler...

Eklentiler

• EE4EE906-9089-427D-B326-58ED2ED2077E.webp
    EE4EE906-9089-427D-B326-58ED2ED2077E.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 1.261
Benim aldigim son bebetime tesste t cizgisi resmen paketi actigmda silikti kullanmadigim halde bazen de cok iyi cikiyor varsa cikar diye dusunuyorum bnm 6.98ken bile cikmsti baya

Merhabalar ben ilk defa yazıyorum. Adetim üç gün gecikti bugün Bebe Time marka gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi var mı yok mu anlayamadım. Lütfen teste göre gebelik olup olmadığını benim için yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkürler...
Var gbme geldi belli ama banada oyle olmstu en iyisi kan verin

Gonderdiginiz resimde sonuc pozitif

Test sonucum bu çıktı. Gebelik var değil mi?

Eklentiler

• 131B27FB-D6F7-4EF2-BD4B-8BC3EB176981.webp
    131B27FB-D6F7-4EF2-BD4B-8BC3EB176981.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 381
Back
X