• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBE TİME GEBELİK TESTİ

Eyila23

❤Rabbim ol de olsun❤
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.317
937
73
Esim dun 2 adet bu marka testten almis ve nette arastirayim dedim olumsuz yorum yogunluktaydi bilsem aldirmazdim. Kimisine pozitifken negatif gostermis tam tersi negatifken pozitifi göstermis ve bende yapip bos yere umutlanmak istemiyorum. Gebelik yokken var gosterirse kan testinde gercek ortaya cikarsa yikilirim yani yada varken yok cikarirsa gibi gibi o yuzden lutfen olumlu olumsuz yorumlarinizi yazar misiniz ????

Canim dun 2 tane bebetime mrka test pozitif gosterdi. Erken gebelik testi yaptim bugun. İkiside negatifti. Bazen dogru bazen yanlis sonuc gosteriyor. Bana yanlisi denk geldi

Canim dun 2 tane bebetime mrka test pozitif gosterdi. Erken gebelik testi yaptim bugun. İkiside negatifti. Bazen dogru bazen yanlis sonuc gosteriyor. Bana yanlisi denk geldi
Cogu bayana yanlış denk geliyor ya bu marka skintili galiba :( bende yapicam da bos yere umutlanmak istemiyorum yoksa ve pozitif gosterirse diye

Cogu bayana yanlış denk geliyor ya bu marka skintili galiba :KK43: bende yapicam da bos yere umutlanmak istemiyorum yoksa ve pozitif gosterirse diye
Yap ama silikse güvenme genelde silik çıktığında yanlış oluyor çünkü çoğu yorumdan anladığım kadarıyla buharlaşma çizgisi oluşuyor bu marka testte ve onu herkes 2. Çizgi sanıyor ama koyu çıkarsa sorun yok tatlım yap sen yine de

Yap ama silikse güvenme genelde silik çıktığında yanlış oluyor çünkü çoğu yorumdan anladığım kadarıyla buharlaşma çizgisi oluşuyor bu marka testte ve onu herkes 2. Çizgi sanıyor ama koyu çıkarsa sorun yok tatlım yap sen yine de
Yarin adet olmam gerekiyor sabah ilk idrarimla yapicam insallah olumlu sonuc alirim ya :)

bebetime marka test yaptim yarim saat oluo testin c cizgisi 15 dk sonra cikti ve rengi soluk ote yandan da her yer pembe kaldi beyazlik yok acayip sinir oldum hala pembelik kaldi her yerde bozuk sanki bu markadan nefret ediorum

Aynisi gecen ay banada oldu silik cikti 3 testte ya sonra baska test yaptim negatifti nefret ediorm bebetimeden ama malesef bu ayda aldm 3 tane adetime 9 gun var 2 gun once yapcm birini baska secenegim yok burda sadece o var

Back