- 19 Ekim 2024
- 6
- 1
- 45
-
- Konu Sahibi Smyrnasmyrna
Ben bir tanesinde belli belirsiz bir çizgi gördüm ama fotoğrafların da çok bulanıkAyın 12 si kanamam oldu. Tutunma kanamasıyla birebir aynı. Regli olmadım. Bugün test yaptım. Bebe time ile. Eczacı normal vermiş erken gebelik vermemiş. Sola çok yakın kalın silik bir çizgi ve ortada yatay bir çizgi daha oldu. Netten baktıklarımda buna benzer negatif olan test göremedim. Tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum bir haftadır psikolojik mi bilemedim. Kan testinden önce burda sormak istedim. Bilgisi olan var mı?
Son durum nedir acaba yeniden test yaptınız miKapak varken net anlaşılmıyor. Yatay çizgi ilk çıktığında bu. Sonra netleşti.
Aaa çok geçmiş olsun. Yarın haberdar edersiniz inşallah sizin için hayırlısı olur hepimiz için hayırlısı olurYarın kan testine gidicem. Dün gece mutfakta bayılmışım. Hatırlamıyorum bile düştüğümü. Başım döndü ordan sonrası yok. Gece boyu midem bulandı. Evde yapmak istemedim tekrar test.
İlginiz için teşekkür ederim.
Aynen öyle canımAsla önermediğim saçma sapan bir test paranızı çöpe atmayın
Bebetime yalancı pozitif çıkarıyor canım onu baz alma başka marka ile yapEki Görüntüle 3501033 kızlar testin birini geçen hafta yaptım silik çizgi çıktı. Geçtiğimiz cuma regil oldum. Perşembe günü tekrar yaptığım tesise elimin üzerindeki test varmı birazdahamı beklemeliyim.
Gülüm 2 ked yaptım ayrı ayrı markalar ile ikisindede aynı sıkıntı çıktı bekliycez bakalım hayırlısı belirtiler çok.Bebetime yalancı pozitif çıkarıyor canım onu baz alma başka marka ile yap
İnşallah vardır canım hakkında hayırlısı olsun inşallahGülüm 2 ked yaptım ayrı ayrı markalar ile ikisindede aynı sıkıntı çıktı bekliycez bakalım hayırlısı belirtiler çok.
Bozuk test canım çizgiler dağılmış ekranda pembelik var sen testi tekrarla üstünde yazdığı kadar çok idrar damlatmaKızlar benim testim bebe time değil markayı panikten hatırlamıyorum şuan pozitif mi sizce