Hamile kalmak için bebek aspirini kullanilmaz. Sadece kanda pıhtılaşma sorununuz varsa hamile kaldıktan sonra doktor önerisiyle bebek aspirini kullanılır ki kanı sulandirsin ve bebekle aranızdaki kan akışı ıyi olsun
canim bende duymustum gunde bir tane bebe asprini kullanmak gebelik sansini arttiriyor diye. hatta internette baya bi makale ve bilimsel arastirma var bu konuda. bende bir ay kullanmistim inofolic sase ve bebe aspirini. ama benim esimde problem ciktigi icin ilac kullanmayi biraktim. eczacinda onerdiyse kullanabilirsin bence
canim bende duymustum gunde bir tane bebe asprini kullanmak gebelik sansini arttiriyor diye. hatta internette baya bi makale ve bilimsel arastirma var bu konuda. bende bir ay kullanmistim inofolic sase ve bebe aspirini. ama benim esimde problem ciktigi icin ilac kullanmayi biraktim. eczacinda onerdiyse kullanabilirsin bence
bizimde hareket ptoblemimiz var canim esim varikosel ameliyati oldu. ne yapalim canim ya allah gonlumuze gore versin. ne duysak arastiriyoruz ne uapacaksin