• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar tekrardan merhabaa :))
Bu sabah giremedim çok yoğunduk saat 4-5 e kadar sonra sakinleşti ama benim hiç halim kalmamıstı :KK43:
Herkes gidince tatlılar börekler başbaşa kaldık mı?!
Ama çok zorda olsa ağzımın suları midemin çok sesli korosuda olsa her ne kadar karbonhidratı geçsemde :KK43: ucuz atlattım en azından kendimi frenleyebildim.
Bugün yediklerim: sabah -- sucuklu yumurta + 1 salatalık + 1 çay kaşığı doğal kaymak&1 çay kaşığı bal (ekmeksiz)
Ara: 1 minik bitter çikolata :|
Aslında öğle yemeği diye oturup sofra olmadı malum bayram diye ama ikramları öğle katagorisine koyuyorumm :)
Öğle: 3 tane zeytinyağlı yaprak sarma + 1 tane ev baklavası (en zoruyduuuu :mad:)
ara: 1 dilim patlıcan kebabı (1 dilim yuvarlak patlıcan+1 tane köfte)
akşam: 1 porsiyon taze fasulye + salata
Toplam karb: 60 :mad::cry:

ayrıca dünkü moral bozukluğu bugünde devam ediyor o yüzden o tatlılardan börekler çöreklerden 3er 4er yemek istedim ama ancak bu kadar engel olabildim. bu durgunluğumun sebebine gelirsem kimseyi kişisel meselelerimle boğmak istemem :stop: ama yeme düzeninimi başlamadan bitirme riski olduğundan stres seviyesi yüzünden de kilo verememe belki alma yan etkileri olacağından kısaca bahsetmek (tüm hepsi bahane - aslında anlatma ihtiyacı hissediyorumm) 2 gün önce erkek arkadaşımla uzun süredir çatırdayan sebepler nedeniyle ayrıldık... söylemesi hatta yazması bile garip ama kısa bir şekilde böyle anlatabilirim.. biten bir ilişkiyle tüm ruhunda paramparça oluyor hele bayram arifesindeyse direk tatlılara saldırmak kaçınılmaz oluyor.. o yüzden o baklava için hiç pişman değilim tadını çıkara çıkara yedim ( suç bastırıyorum) ruhsal olarakta garip bir hal aldım dün yataktan çıkmamak için direnirken bugün tüm gün koşturdum yarın bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor...
En Büyük TÜRKİYE 10.07 -17.7 En Büyük TÜRKİYE
Bu hafta dereceye giren güzellerimiz

1.___Srgn avc % 2.55 :nazar: :nazar: :nazar: :KK9: :KK9: :KK9:

2.___boomdada % 1.83 :nazar: :nazar: :KK9: :KK9:

3.__canan456 % 1.41 :nazar: :KK9:

Kızlar kocamaaaaan tebrikler :KK74: :KK60: :KK68:
:KK9::KK9::KK9: :KK9: Tebrikler arkadaşlarrr :) benim içinde çok sevindirici oldu ayyy hırslandım mı ne! İsmimi surda gördüm ya simdi tüm negatifliği bırakıp diyetime emin bir şekilde devam ederim ki ben :KK22: Hem aranızda en fazla çalışması gereken kişi olarak dikkat etmeliyim hemdee çooook :)

Son düzenleme:
Arkadaslar selam ben burda yeniyim. Forumun (sizlerin) belki bana yardimi olur diye üye oldum. Benimde kilo sorubum var. Boga burcuyum. Bogalar ztn yemege bir ask besliyorlar ben extradan ask besliyorum:) 5 kilo vermem gerekiyor ama veremiyorum. 1 haftadir diät yapiyorum, daha dogrusu saglikli beslenmeye basladim, ama 0,5kg verdim:KK43: su iscem yariyor. Diät planini uygulicak vaktimde yok. Nasil yapicam bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum. Her yorum bana yardimci ola bilir:KK43:

Günaydın küçük oğlum çok hasta ateşler içinde yanıyor yavrum tartılmıştım ama bildirim yapamadım ve bayramınızı kutlayamadım. Hepinizin bayramı kutlu ve mutlu olsun kilom 73.6 idi dün yine gelmeye çalışacağım öpüyorum hepinizi

ben gunluk 3 litre su içiyorum.
Arkadaslar selam ben burda yeniyim. Forumun (sizlerin) belki bana yardimi olur diye üye oldum. Benimde kilo sorubum var. Boga burcuyum. Bogalar ztn yemege bir ask besliyorlar ben extradan ask besliyorum:) 5 kilo vermem gerekiyor ama veremiyorum. 1 haftadir diät yapiyorum, daha dogrusu saglikli beslenmeye basladim, ama 0,5kg verdim:KK43: su iscem yariyor. Diät planini uygulicak vaktimde yok. Nasil yapicam bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum. Her yorum bana yardimci ola bilir:KK43:
buraya gelmen isabetli olmuş. ilk önce senin gerçekten istemen lazım. saglıklı beslenecegim kaçarı yok deyip şartlandır kendini. burda ki herkes zayıflamak istiyor. ve çok ziyaret ettikleri için hiç vazgecmiyolar. ben bir buçuk ay önce 85.5 kiloydum ve şuan 80.1 kiloyum. su içmeyen tatlıyı çok sewen biriyim.agzıma koydugum da bi çatal alıp bırakbnilenlerden değilim. o yüzden hafta da bi çok küçük bi çilota ısırıgı alıp gerisini yegenime veriyorum. ve uzaklaşıyorum ordan. ben meyveyi koca bi porsiyon yerdim. ama şimdi günde ya bir bilemedin iki tane yiyorum. herşeyin fazlası zarar. herkes kendi vucudunu midesini daha bilir benim. ben su içerek ögünümü azaltarak ve ip atlayıp yürüyerek verdim bu 5 kiloyu. devamı da gelecek inanıyorum kendime güveniyorum. hedefime ulaştıgım da da sporu bırakmayacagım haftanın 7 günü yürüyemesemde mutlaka hafta da 3 veya 4 gün mutlaka yürüyecegim kendi saglıgım için. zaten saglıklı beslendğim için kilo almayıp spor yaptıgım için kilomu koruyacagım

ben geldimmm herkese mutlu huzurlu saglıklı bi gün olur inşallah. ben buraya girdim gireli daha pozitif daha mutlu huzurluyum. gülerek başlıyorum güne :KK68::KK68::KK68::KK68:ipimi 300 atlıyordum ve gerçekten çok faydasını gördüm. vucudum da alıstıgına göre günlük 100,100 arttırayım diyorum ne dersiniz

Bu sabah giremedim çok yoğunduk saat 4-5 e kadar sonra sakinleşti ama benim hiç halim kalmamıstı :KK43:
Ama çok zorda olsa ağzımın suları midemin çok sesli korosuda olsa her ne kadar karbonhidratı geçsemde :KK43: ucuz atlattım en azından kendimi frenleyebildim.
Bugün yediklerim: sabah -- sucuklu yumurta + 1 salatalık + 1 çay kaşığı doğal kaymak&1 çay kaşığı bal (ekmeksiz)
Aslında öğle yemeği diye oturup sofra olmadı malum bayram diye ama ikramları öğle katagorisine koyuyorumm :)
Öğle: 3 tane zeytinyağlı yaprak sarma + 1 tane ev baklavası (en zoruyduuuu :mad:)

ayrıca dünkü moral bozukluğu bugünde devam ediyor o yüzden o tatlılardan börekler çöreklerden 3er 4er yemek istedim ama ancak bu kadar engel olabildim. bu durgunluğumun sebebine gelirsem kimseyi kişisel meselelerimle boğmak istemem :stop: ama yeme düzeninimi başlamadan bitirme riski olduğundan stres seviyesi yüzünden de kilo verememe belki alma yan etkileri olacağından kısaca bahsetmek (tüm hepsi bahane - aslında anlatma ihtiyacı hissediyorumm) 2 gün önce erkek arkadaşımla uzun süredir çatırdayan sebepler nedeniyle ayrıldık... söylemesi hatta yazması bile garip ama kısa bir şekilde böyle anlatabilirim.. biten bir ilişkiyle tüm ruhunda paramparça oluyor hele bayram arifesindeyse direk tatlılara saldırmak kaçınılmaz oluyor.. o yüzden o baklava için hiç pişman değilim tadını çıkara çıkara yedim ( suç bastırıyorum) ruhsal olarakta garip bir hal aldım dün yataktan çıkmamak için direnirken bugün tüm gün koşturdum yarın bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor...

:KK9::KK9::KK9: :KK9: Tebrikler arkadaşlarrr :) benim içinde çok sevindirici oldu ayyy hırslandım mı ne! İsmimi surda gördüm ya simdi tüm negatifliği bırakıp diyetime emin bir şekilde devam ederim ki ben :KK22: Hem aranızda en fazla çalışması gereken kişi olarak dikkat etmeliyim hemdee çooook :)
İremim öncelikle bayram günü öyle bi menü yapabiliyosan bu senin ne kadar iradeli olduğunu gösterir o 1 dilimcik baklavada oluversin artık, sonuçta bizde insanız, her gün yediğin bişey değil

Ne demek tatlım kişisel meselelerle boğmak ,bi daha duymayım .Biz burda sadece Kilo vermek için yokuz aynı zamanda hayatı paylaşıyoruz
Çünkü yeme dürtülerimizin pek çoğu psikolojik .Burda birbirimizin dertlerine ortak olacazki ,sorunların arkasına sığınıp yemeklere saldırmayalım

Benimde çok yakınım nişanlısından ayrıldı o yüzden nasıl sancılı bi süreç olduğunu anlayabiliyorum. Ben yürekten inanıyorumki her şerde bi hayır vardır.Allah'tan her zaman hayırlısını istemeliyiz. Zaten şimdiden yolunda gştmiyorduysa emin ol gelecekte daha kötü olurdu .Demekki senin için böylesi hayırlısıymış.
Bazen olayların içindeyken göremiyoruz, zaman geçtikçe iyiki böyle olmuş diyoruz .
Bizim istediğimiz bişey olmuyorsa ya bizim için Hayırlı değildir ,Allah daha iyisini verecektir yada vakti saati gelmemiş demektir.
Şimdi sen sadece kendine odaklan inan kendin için çaba gösterip Kilo verince kendini çok daha iyi hissedeceksin.
Şunuda unutmaki kimse vazgeçilmez değildir, her satıcının bi alıcısı vardır
Kimse içinde gözyaşı dökmeye değmez

Hoşgeldin cnm
Öncelikle yaşın boyun kilon kaç. 5 Kilo vermem gerekiyor dediğine göre fazla kilon yok
Başarmanın tek yolu istemek. Tabi sadece istemek yetmiyor
Nasılki hayatta çok istediğimiz şeyler için çaba göstermek gerekiyorsa bunun içinde öyle
Ben istediğimi yiyeyim içeyeyim, oturduğum yerden kalkmayım ama Kilo vereyim olmuyor maalesef

Diyet Planını uygulıcak vaktim yok demişsin bunun için ekstra bi zaman gerekmiyor zaten. Sonuçta gün içinde zaten yemeğini yiyorsun, tek yapman gereken sağlıklı besinlerden seçmek
Aslında sihirli kelime motivasyon. Eğer o varsa hiç bişey bizim için bahane olamaz

ben geldimmm herkese mutlu huzurlu saglıklı bi gün olur inşallah. ben buraya girdim gireli daha pozitif daha mutlu huzurluyum. gülerek başlıyorum güne :KK68::KK68::KK68::KK68:ipimi 300 atlıyordum ve gerçekten çok faydasını gördüm. vucudum da alıstıgına göre günlük 100,100 arttırayım diyorum ne dersiniz
Zamanlada daha mutlu olacaksın cnm
Çünkü kendine değer veriyor kendin için bişeyler yapıyorsun
Zararlı şeyleri yemeyerek spor yaparak mutluluk hormonu salgılıyon, Kilo verdikçe kendine güvenin artacak kendini daha çok sevip beğeneceksin

Maşallah çok azimlisin tatlım
Kendini çok fazla zorlamadan kademedeli artırırsan iyi olur
Bu gidişle sen yakında uçucan Kızzz

Günaydın küçük oğlum çok hasta ateşler içinde yanıyor yavrum tartılmıştım ama bildirim yapamadım ve bayramınızı kutlayamadım. Hepinizin bayramı kutlu ve mutlu olsun kilom 73.6 idi dün yine gelmeye çalışacağım öpüyorum hepinizi
Çok geçmiş olsun Özlemcim
Bu sene çocuklar çok hasta oldu ,inşallah bi kaç güne iyileşir oğluşun
Mazaretin olduğu için senide listeye ekliyom cnm

En Büyük TÜRKİYE 10.07--17.07 En Büyük TÜRKİYE

mefkurem 78.8 / 80.1 / -1.3 /% -1.65
Storperde 78.4 / 77.6 / 0.8 / %1.02
Srgn avc 82.2/ 80.1/2.1/ %2.55
Fikirdelisi 71.9
Braveness 85.3/85.8/-0.5/ %-0.58
Balikkiz 74.6/ 73.6/ 1/ % 1.34
Muska77 88.7 kilosu sabit
boomdada 98.6/ 96.8/1.8/%1.83
Lorinem 85.3
Canan456 - 71/70 / 1 / % 1.41
Dunyadamisafir 75 / 74.4 / 0.6 /% 0.79

Maşallah çok azimlisin tatlım
Kendini çok fazla zorlamadan kademedeli artırırsan iyi olur
Bu gidişle sen yakında uçucan Kızzz
inşallah zayıfladıkça daha da hırslanıyorum zuhal abla ve mutlu oluyorum çok güzel bişeymiş hafiflediğini hissetmek 60 oldugum da dediğin gibi hoplaya zıplaya gezerim heralde kilo boy indeksi yaptım dün 51 çıktı ve 1.obez çıktım

Günaydın sevgili fıstıklarım :KK68:

Sabah normal kahvaltımı yaptımki hemen başka şeylere saldırmayım
bende 9 da güzel bi kahvaltı yaptım zuhal abla normalde bu saatlerde acıkıyordum ben elim ayagım titriyordu ama kahvaltıdan sonra bu saate kadar bi buçuk litre su içtim hala içiyorum ondan dolayı acıkmadım ve titremedim diye düşünüyorum. ve diyorum ki ben nerdeyse günde sadece bi bardak su içiyormuşum

Günaydin arkadaslar msjlariniz icin tsk ederim. Burda morivasyonlarini alip kilolari veririm ins. Boyum 164. kilom 60 bundan yaklasik 4 sene önce 73 killydum. Su an 60 im ama en az 55 olmak istiyorum. Masa basinda calisiyorum. Ayagimda ufak bi sorun oldugu icin, ufak bi agir sporda ertesi gün yürümekte zorlaniyorum. Aslinda her gün 1 saat yürüyorum köpegim oldugu icin. Ama yinede gitmiyor

inşallah zayıfladıkça daha da hırslanıyorum zuhal abla ve mutlu oluyorum çok güzel bişeymiş hafiflediğini hissetmek 60 oldugum da dediğin gibi hoplaya zıplaya gezerim heralde kilo boy indeksi yaptım dün 51 çıktı ve 1.obez çıktım
Aslında işin püf noktası biraz verdikten sonra şımarmadan, bıkmadan hedefe ulaşmak.
Ben biraz şımarmıştım dün tekrar kendime geldim anladımki daha çok yolum var

Kilo verdikçe spor yapmak bile daha zevkli oluyor
Zaten sizler o kadar azimlisinizki eminim en kısa zamanda hedefinize ulaşacaksınız

bende 9 da güzel bi kahvaltı yaptım zuhal abla normalde bu saatlerde acıkıyordum ben elim ayagım titriyordu ama kahvaltıdan sonra bu saate kadar bi buçuk litre su içtim hala içiyorum ondan dolayı acıkmadım ve titremedim diye düşünüyorum. ve diyorum ki ben nerdeyse günde sadece bi bardak su içiyormuşum
Uzmanlar hep diyorya öğün atlamamak çok önemli, yoksa açlık krizine girip kh denizinde yüzüyoz
O yüzden doğru zamanda doğru şeyler yemek çok önemli

Günaydin arkadaslar msjlariniz icin tsk ederim. Burda morivasyonlarini alip kilolari veririm ins. Boyum 164. kilom 60 bundan yaklasik 4 sene önce 73 killydum. Su an 60 im ama en az 55 olmak istiyorum. Masa basinda calisiyorum. Ayagimda ufak bi sorun oldugu icin, ufak bi agir sporda ertesi gün yürümekte zorlaniyorum. Aslinda her gün 1 saat yürüyorum köpegim oldugu icin. Ama yinede gitmiyor
Bana göre çok iyi durumdasın kilon fazla yok aslında benim hedef kilomdasın

Öncelikle yeme düzenini oturtman gerekiyor cnm sonrası arkadan gelir
Sende 10 kilodan fazla vermişin. 5 kiloyumu veremicen kızz

Iste sanki tarti inat etti daha az göstermiyor 2 senedir 60 dan düsemiyorum. 1 veya 2 kilo az gösteriyordu bi aralar snra zaten bi kac güne kalmaz 60kg yine sabitliyordum. Bitek aksam isten eve geldikten snra bsyler yiyorum yani en gec 6 da. Iste sadece arada bazen ufak tefek seyler atistiriyorum. Mesela findik ceviz fln.

Bence guzel menu.bayrami ucuz atletmişsın.

Orada insanin b ismi n i gormesi getcekten de motive edici degil mi.cok kom ik ama öyle. ..istahim kapandi sankimmmm.
erkek arkadaşı meselesine gelince. ..
neden tekleyip duran bi araba ile bi omur ugrasasin tatlim.fazla iyimser olma..inan bu sorunlar ilerleyen yillarda hele evlendikten sinra katlanarak devam ediyor.o yuzden dik dur.kaldir basini.ufka bak ve dua et "iyi ki olmamis " dedirtecek biri çıksın karsina.Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

Back