💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Şimdi bişey diyemiyorum cnm menülerini gördükçe nerde hata yapıyosun bulabiliriz belki
Belli bi diyet uyguladınmı kilonu verirken

Cok geçmiş olsun ozlemcim.

Ne gzl cnm vermissin. Ama ben 2 senedir haftanin 5 günü en az 1 saat yürüyorum. Bacaklarimi görsen sen gercekten yürüyormusun dersin. Hayir bide yürümesem nasil bir fizige sahip olurdum kim bilir:/

Ne gzl cnm vermissin. Ama ben 2 senedir haftanin 5 günü en az 1 saat yürüyorum. Bacaklarimi görsen sen gercekten yürüyormusun dersin. Hayir bide yürümesem nasil bir fizige sahip olurdum kim bilir:/
Suda önceleri 2 litre icerdim simdi ise 1 litreye düstü gittikce azaliyor. Aklima gelmiyor su icmek.

Suda önceleri 2 litre icerdim simdi ise 1 litreye düstü gittikce azaliyor. Aklima gelmiyor su icmek.
benim de aklıma gelmezdi bundan bi ay öncesine bakıyorum ben bi bardk bilemedin iki bardak içermişim suyu. ilk başlarda hiç istemezdim su içmeyi ama şimdi sewerrek içiyorum. ip atlamaya başladığımdan beri 3 litreyi de geçiyo çok terliyorum. dediğim gibi kavanozda ki su itecek diyorurum öylelikle bitiyo 3 kavanoz. sende su şişeni eksik etme yanından bittiği an kalk yoksa hiç kalkmazsn. ilk başlarda çok zorlandım ben

maşallah çok güzel başlangıç yaptık Allah devamını getirsin muradımıza erdirsin inşallah

Cok geçmiş olsun ozlemcim.

Sağol canancım kuzum 3 gündür çok hasta yemiyor içmiyor sürekli uyukluyor ama ya ayağımda ya kucağımda ben de çok yoruldum tek iyileşsin de razıyım pek geçmişi okuyamadı mazur görün nolur
Güzel kilolar veren yoldaşlarımı tebrik ediyorum

Cookkk teşekkürler ablacim.. Dun bir ara gozum dondu saldircaktim ama 2 saniye sonra pisman olmaya degmz diyip uzaklastim hemen :)
Kesinlikle yeme isteği psikolojik belki suan ters etki yapar daha istekli zayiflamaya baslarim :)
Kesinlikle ablacim herseyde hayirlisi olsun her zaman bunu isterim bende ama yaklasik 2 bucuk yillik bir iliski bitince ne yapicagimi bilmiyorum her zaman destegim olarak gordugum benim kendime inancim olmadiginda bile inanan bir insan artik yanimda olmayacak ama en zoru da ikimizde ayni siniftayiz okullar acildiginda hergün birbirimizi gorucez, tuhaf bakislar esliginde bir yil geciricez... Ahhhh neysee dusunmuyorum hicbisi!!
Bende sabah 11 e dogru kahvalti yaptim bugun evde rahatim :) simdi de sade kahve icince iki saat daha birsey yemem diyr dusunuyorum :)
Kahvaltida: peynirli omlet (1 yumurta) + 1 buyuk salatalik +2 bardak sekersiz cay :))

1 litre yetmezmiki??? 2 mi olmasi gerek illa? Ya suyla hic alakam yok
Hatta 3 diyorlar canim,bu arada hosgelcin:))
Trlefonuna su hatirlaticisi ekle istersen daha rahat olur senin icin icmek istenilenofani. Ayarlayip sabah kalkma ve yatis saatini ayarlayip ona gore suyu boluyor gayet ise yarar bir yontem :)))

Slm adaşim ateşe bir formül buldum arkadaşin sayesinde hetkese söylüyorum ogluma artik ates dusurucu pek vermiyorum lahana turşusunun suyu ateşi 20 dakika icinde dusuruyo ama bol sarimsakli ve biberli olcak oglum icin tursu yapiyom bazen valla eskiden yudum yudum veriyodum simdi alisti iciyo allahtan

teşekkür ederim adasim. Ben de pek ilac kullanmam. Limonlu bal verdim az bisey icti. Senin fikir de cok iyiymis peki ates dusunce geri cikiyor mu sarimsak dogal ilac zaten tursu da cok faydali nasil yapiyorsun bi anlatir misin canim

teşekkür ederim adasim. Ben de pek ilac kullanmam. Limonlu bal verdim az bisey icti. Senin fikir de cok iyiymis peki ates dusunce geri cikiyor mu sarimsak dogal ilac zaten tursu da cok faydali nasil yapiyorsun bi anlatir misin canim
Öncelikle kac yaşinda yavrun ?
Beyaz lahana tuz sarimsak biber( pul biber tercih ediyorum deger kucuk acıda olur heralde ) nohut koyyorum,sirke kullanmam hic sevmiyorum ama koyarsan daha etkili olur sanirim bide su

yine ben menümü yazıyorum
sabah:biberli yumurta (bi tane haşlama degil) domates salatalık 8-9 tane zeytin.
akşam:bi kase cacık, sebzeli bulgur plavı orta boy tabak ama çok dolu deil.(şimdi yedim çünkü dışarı çıkacagım çarşıda acıkıp abur cubur yadda ewe geç gelip yemek istemediğim için.)

ateşi cikinca yarim çay bardaği içiriyorum şurupla ayne saatlerde düsüruyo ortalama bende inanmamistim ilk ama surubu vermeyince 2 gun hep oyle dusurdum hemde surubun etkisi en fazla 4 saatte geciyo lahanayla sanki daha gec tekrarliyo ateş.ben artik oturup ağlamak isterdim ates ateş bitmiyo bir turlu 6 yasinda oglum anaokuluna gitti ama 2 haftada 1 boğaz enfeksiyonu 1 ayda 3 antibyotik üzüle üzule mecbur veriyodum.
ama cok sukur 2 seferdir bogazi kizariyo ateslendi ertesi gun gecti hemen cok sevindim ve sasirdim ins seninkininde son ateşlenmesi olur rabbim şifa versin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…