Şimdi bişey diyemiyorum cnm menülerini gördükçe nerde hata yapıyosun bulabiliriz belkiIste sanki tarti inat etti daha az göstermiyor 2 senedir 60 dan düsemiyorum. 1 veya 2 kilo az gösteriyordu bi aralar snra zaten bi kac güne kalmaz 60kg yine sabitliyordum. Bitek aksam isten eve geldikten snra bsyler yiyorum yani en gec 6 da. Iste sadece arada bazen ufak tefek seyler atistiriyorum. Mesela findik ceviz fln.
Cok geçmiş olsun ozlemcim.Günaydın küçük oğlum çok hasta ateşler içinde yanıyor yavrum tartılmıştım ama bildirim yapamadım ve bayramınızı kutlayamadım. Hepinizin bayramı kutlu ve mutlu olsun kilom 73.6 idi dün yine gelmeye çalışacağım öpüyorum hepinizi
ben gunluk 3 litre su içiyorum.
buraya gelmen isabetli olmuş. ilk önce senin gerçekten istemen lazım. saglıklı beslenecegim kaçarı yok deyip şartlandır kendini. burda ki herkes zayıflamak istiyor. ve çok ziyaret ettikleri için hiç vazgecmiyolar. ben bir buçuk ay önce 85.5 kiloydum ve şuan 80.1 kiloyum. su içmeyen tatlıyı çok sewen biriyim.agzıma koydugum da bi çatal alıp bırakbnilenlerden değilim. o yüzden hafta da bi çok küçük bi çilota ısırıgı alıp gerisini yegenime veriyorum. ve uzaklaşıyorum ordan. ben meyveyi koca bi porsiyon yerdim. ama şimdi günde ya bir bilemedin iki tane yiyorum. herşeyin fazlası zarar. herkes kendi vucudunu midesini daha bilir benim. ben su içerek ögünümü azaltarak ve ip atlayıp yürüyerek verdim bu 5 kiloyu. devamı da gelecek inanıyorum kendime güveniyorum. hedefime ulaştıgım da da sporu bırakmayacagım haftanın 7 günü yürüyemesemde mutlaka hafta da 3 veya 4 gün mutlaka yürüyecegim kendi saglıgım için. zaten saglıklı beslendğim için kilo almayıp spor yaptıgım için kilomu koruyacagım
Suda önceleri 2 litre icerdim simdi ise 1 litreye düstü gittikce azaliyor. Aklima gelmiyor su icmek.Ne gzl cnm vermissin. Ama ben 2 senedir haftanin 5 günü en az 1 saat yürüyorum. Bacaklarimi görsen sen gercekten yürüyormusun dersin. Hayir bide yürümesem nasil bir fizige sahip olurdum kim bilir:/
benim de aklıma gelmezdi bundan bi ay öncesine bakıyorum ben bi bardk bilemedin iki bardak içermişim suyu. ilk başlarda hiç istemezdim su içmeyi ama şimdi sewerrek içiyorum. ip atlamaya başladığımdan beri 3 litreyi de geçiyo çok terliyorum. dediğim gibi kavanozda ki su itecek diyorurum öylelikle bitiyo 3 kavanoz. sende su şişeni eksik etme yanından bittiği an kalk yoksa hiç kalkmazsn. ilk başlarda çok zorlandım benSuda önceleri 2 litre icerdim simdi ise 1 litreye düstü gittikce azaliyor. Aklima gelmiyor su icmek.
10.07--17.07
mefkurem 78.8 / 80.1 / -1.3 /% -1.65
Storperde 78.4 / 77.6 / 0.8 / %1.02
Srgn avc 82.2/ 80.1/2.1/ %2.55
Fikirdelisi 71.9
Braveness 85.3/85.8/-0.5/ %-0.58
Balikkiz 74.6/ 73.6/ 1/ % 1.34
Muska77 88.7 kilosu sabit
boomdada 98.6/ 96.8/1.8/%1.83
Lorinem 85.3
Canan456 - 71/70 / 1 / % 1.41
Dunyadamisafir 75 / 74.4 / 0.6 /% 0.79
Cok geçmiş olsun ozlemcim.
Bu olmadı ama tatlımSuda önceleri 2 litre icerdim simdi ise 1 litreye düstü gittikce azaliyor. Aklima gelmiyor su icmek.
saglıklı yaşaman için en az 8 bardak su içmen şart zayıflamak için de onun üstüne 3-4 bardak ekleyeceksin1 litre yetmezmiki??? 2 mi olmasi gerek illa? Ya suyla hic alakam yok
Cookkk teşekkürler ablacim.. Dun bir ara gozum dondu saldircaktim ama 2 saniye sonra pisman olmaya degmz diyip uzaklastim hemen :)İremim öncelikle bayram günü öyle bi menü yapabiliyosan bu senin ne kadar iradeli olduğunu gösterir o 1 dilimcik baklavada oluversin artık, sonuçta bizde insanız, her gün yediğin bişey değil
Ne demek tatlım kişisel meselelerle boğmak ,bi daha duymayım .Biz burda sadece Kilo vermek için yokuz aynı zamanda hayatı paylaşıyoruz
Çünkü yeme dürtülerimizin pek çoğu psikolojik .Burda birbirimizin dertlerine ortak olacazki ,sorunların arkasına sığınıp yemeklere saldırmayalım
Benimde çok yakınım nişanlısından ayrıldı o yüzden nasıl sancılı bi süreç olduğunu anlayabiliyorum. Ben yürekten inanıyorumki her şerde bi hayır vardır.Allah'tan her zaman hayırlısını istemeliyiz. Zaten şimdiden yolunda gştmiyorduysa emin ol gelecekte daha kötü olurdu .Demekki senin için böylesi hayırlısıymış.
Bazen olayların içindeyken göremiyoruz, zaman geçtikçe iyiki böyle olmuş diyoruz .
Bizim istediğimiz bişey olmuyorsa ya bizim için Hayırlı değildir ,Allah daha iyisini verecektir yada vakti saati gelmemiş demektir.
Şimdi sen sadece kendine odaklan inan kendin için çaba gösterip Kilo verince kendini çok daha iyi hissedeceksin.
Şunuda unutmaki kimse vazgeçilmez değildir, her satıcının bi alıcısı vardır
Kimse içinde gözyaşı dökmeye değmez
Hatta 3 diyorlar canim,bu arada hosgelcin:))1 litre yetmezmiki??? 2 mi olmasi gerek illa? Ya suyla hic alakam yok
Kilonu 0.33 le çarparsan içmen gereken su miktarını bulursun1 litre yetmezmiki??? 2 mi olmasi gerek illa? Ya suyla hic alakam yok
Slm adaşim ateşe bir formül buldum arkadaşin sayesinde hetkese söylüyorum ogluma artik ates dusurucu pek vermiyorum lahana turşusunun suyu ateşi 20 dakika icinde dusuruyo ama bol sarimsakli ve biberli olcak oglum icin tursu yapiyom bazen valla eskiden yudum yudum veriyodum simdi alisti iciyo allahtanGünaydın küçük oğlum çok hasta ateşler içinde yanıyor yavrum tartılmıştım ama bildirim yapamadım ve bayramınızı kutlayamadım. Hepinizin bayramı kutlu ve mutlu olsun kilom 73.6 idi dün yine gelmeye çalışacağım öpüyorum hepinizi
Slm adaşim ateşe bir formül buldum arkadaşin sayesinde hetkese söylüyorum ogluma artik ates dusurucu pek vermiyorum lahana turşusunun suyu ateşi 20 dakika icinde dusuruyo ama bol sarimsakli ve biberli olcak oglum icin tursu yapiyom bazen valla eskiden yudum yudum veriyodum simdi alisti iciyo allahtan
Öncelikle kac yaşinda yavrun ?teşekkür ederim adasim. Ben de pek ilac kullanmam. Limonlu bal verdim az bisey icti. Senin fikir de cok iyiymis peki ates dusunce geri cikiyor mu sarimsak dogal ilac zaten tursu da cok faydali nasil yapiyorsun bi anlatir misin canim
teşekkür ederim adasim. Ben de pek ilac kullanmam. Limonlu bal verdim az bisey icti. Senin fikir de cok iyiymis peki ates dusunce geri cikiyor mu sarimsak dogal ilac zaten tursu da cok faydali nasil yapiyorsun bi anlatir misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?