10.07 -17.7
Bu hafta dereceye giren güzellerimiz
1.___Srgn avc % 2.55
2.___boomdada % 1.83
3.__canan456 % 1.41
Kızlar kocamaaaaan tebrikler
buraya gelmen isabetli olmuş. ilk önce senin gerçekten istemen lazım. saglıklı beslenecegim kaçarı yok deyip şartlandır kendini. burda ki herkes zayıflamak istiyor. ve çok ziyaret ettikleri için hiç vazgecmiyolar. ben bir buçuk ay önce 85.5 kiloydum ve şuan 80.1 kiloyum. su içmeyen tatlıyı çok sewen biriyim.agzıma koydugum da bi çatal alıp bırakbnilenlerden değilim. o yüzden hafta da bi çok küçük bi çilota ısırıgı alıp gerisini yegenime veriyorum. ve uzaklaşıyorum ordan. ben meyveyi koca bi porsiyon yerdim. ama şimdi günde ya bir bilemedin iki tane yiyorum. herşeyin fazlası zarar. herkes kendi vucudunu midesini daha bilir benim. ben su içerek ögünümü azaltarak ve ip atlayıp yürüyerek verdim bu 5 kiloyu. devamı da gelecek inanıyorum kendime güveniyorum. hedefime ulaştıgım da da sporu bırakmayacagım haftanın 7 günü yürüyemesemde mutlaka hafta da 3 veya 4 gün mutlaka yürüyecegim kendi saglıgım için. zaten saglıklı beslendğim için kilo almayıp spor yaptıgım için kilomu koruyacagımArkadaslar selam ben burda yeniyim. Forumun (sizlerin) belki bana yardimi olur diye üye oldum. Benimde kilo sorubum var. Boga burcuyum. Bogalar ztn yemege bir ask besliyorlar ben extradan ask besliyorum:) 5 kilo vermem gerekiyor ama veremiyorum. 1 haftadir diät yapiyorum, daha dogrusu saglikli beslenmeye basladim, ama 0,5kg verdimsu iscem yariyor. Diät planini uygulicak vaktimde yok. Nasil yapicam bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum. Her yorum bana yardimci ola bilir
İremim öncelikle bayram günü öyle bi menü yapabiliyosan bu senin ne kadar iradeli olduğunu gösterir o 1 dilimcik baklavada oluversin artık, sonuçta bizde insanız, her gün yediğin bişey değilKızlar tekrardan merhabaa :))
Bu sabah giremedim çok yoğunduk saat 4-5 e kadar sonra sakinleşti ama benim hiç halim kalmamıstı
Herkes gidince tatlılar börekler başbaşa kaldık mı?!
Ama çok zorda olsa ağzımın suları midemin çok sesli korosuda olsa her ne kadar karbonhidratı geçsemdeucuz atlattım en azından kendimi frenleyebildim.
Bugün yediklerim: sabah -- sucuklu yumurta + 1 salatalık + 1 çay kaşığı doğal kaymak&1 çay kaşığı bal (ekmeksiz)
Ara: 1 minik bitter çikolata :|
Aslında öğle yemeği diye oturup sofra olmadı malum bayram diye ama ikramları öğle katagorisine koyuyorumm :)
Öğle: 3 tane zeytinyağlı yaprak sarma + 1 tane ev baklavası (en zoruyduuuu)
ara: 1 dilim patlıcan kebabı (1 dilim yuvarlak patlıcan+1 tane köfte)
akşam: 1 porsiyon taze fasulye + salata
Toplam karb: 60
ayrıca dünkü moral bozukluğu bugünde devam ediyor o yüzden o tatlılardan börekler çöreklerden 3er 4er yemek istedim ama ancak bu kadar engel olabildim. bu durgunluğumun sebebine gelirsem kimseyi kişisel meselelerimle boğmak istememama yeme düzeninimi başlamadan bitirme riski olduğundan stres seviyesi yüzünden de kilo verememe belki alma yan etkileri olacağından kısaca bahsetmek (tüm hepsi bahane - aslında anlatma ihtiyacı hissediyorumm) 2 gün önce erkek arkadaşımla uzun süredir çatırdayan sebepler nedeniyle ayrıldık... söylemesi hatta yazması bile garip ama kısa bir şekilde böyle anlatabilirim.. biten bir ilişkiyle tüm ruhunda paramparça oluyor hele bayram arifesindeyse direk tatlılara saldırmak kaçınılmaz oluyor.. o yüzden o baklava için hiç pişman değilim tadını çıkara çıkara yedim ( suç bastırıyorum) ruhsal olarakta garip bir hal aldım dün yataktan çıkmamak için direnirken bugün tüm gün koşturdum yarın bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor...
Tebrikler arkadaşlarrr :) benim içinde çok sevindirici oldu ayyy hırslandım mı ne! İsmimi surda gördüm ya simdi tüm negatifliği bırakıp diyetime emin bir şekilde devam ederim ki ben Hem aranızda en fazla çalışması gereken kişi olarak dikkat etmeliyim hemdee çooook :)
Hoşgeldin cnmArkadaslar selam ben burda yeniyim. Forumun (sizlerin) belki bana yardimi olur diye üye oldum. Benimde kilo sorubum var. Boga burcuyum. Bogalar ztn yemege bir ask besliyorlar ben extradan ask besliyorum:) 5 kilo vermem gerekiyor ama veremiyorum. 1 haftadir diät yapiyorum, daha dogrusu saglikli beslenmeye basladim, ama 0,5kg verdimsu iscem yariyor. Diät planini uygulicak vaktimde yok. Nasil yapicam bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum. Her yorum bana yardimci ola bilir
Zamanlada daha mutlu olacaksın cnmben geldimmm herkese mutlu huzurlu saglıklı bi gün olur inşallah. ben buraya girdim gireli daha pozitif daha mutlu huzurluyum. gülerek başlıyorum güneipimi 300 atlıyordum ve gerçekten çok faydasını gördüm. vucudum da alıstıgına göre günlük 100,100 arttırayım diyorum ne dersiniz
Maşallah çok azimlisin tatlımben geldimmm herkese mutlu huzurlu saglıklı bi gün olur inşallah. ben buraya girdim gireli daha pozitif daha mutlu huzurluyum. gülerek başlıyorum güneipimi 300 atlıyordum ve gerçekten çok faydasını gördüm. vucudum da alıstıgına göre günlük 100,100 arttırayım diyorum ne dersiniz
Çok geçmiş olsun ÖzlemcimGünaydın küçük oğlum çok hasta ateşler içinde yanıyor yavrum tartılmıştım ama bildirim yapamadım ve bayramınızı kutlayamadım. Hepinizin bayramı kutlu ve mutlu olsun kilom 73.6 idi dün yine gelmeye çalışacağım öpüyorum hepinizi
inşallah zayıfladıkça daha da hırslanıyorum zuhal abla ve mutlu oluyorum çok güzel bişeymiş hafiflediğini hissetmek 60 oldugum da dediğin gibi hoplaya zıplaya gezerim heralde kilo boy indeksi yaptım dün 51 çıktı ve 1.obez çıktımMaşallah çok azimlisin tatlım
Kendini çok fazla zorlamadan kademedeli artırırsan iyi olur
Bu gidişle sen yakında uçucan Kızzz
bende 9 da güzel bi kahvaltı yaptım zuhal abla normalde bu saatlerde acıkıyordum ben elim ayagım titriyordu ama kahvaltıdan sonra bu saate kadar bi buçuk litre su içtim hala içiyorum ondan dolayı acıkmadım ve titremedim diye düşünüyorum. ve diyorum ki ben nerdeyse günde sadece bi bardak su içiyormuşumGünaydın sevgili fıstıklarım
Sabah normal kahvaltımı yaptımki hemen başka şeylere saldırmayım
Aslında işin püf noktası biraz verdikten sonra şımarmadan, bıkmadan hedefe ulaşmak.inşallah zayıfladıkça daha da hırslanıyorum zuhal abla ve mutlu oluyorum çok güzel bişeymiş hafiflediğini hissetmek 60 oldugum da dediğin gibi hoplaya zıplaya gezerim heralde kilo boy indeksi yaptım dün 51 çıktı ve 1.obez çıktım
Uzmanlar hep diyorya öğün atlamamak çok önemli, yoksa açlık krizine girip kh denizinde yüzüyozbende 9 da güzel bi kahvaltı yaptım zuhal abla normalde bu saatlerde acıkıyordum ben elim ayagım titriyordu ama kahvaltıdan sonra bu saate kadar bi buçuk litre su içtim hala içiyorum ondan dolayı acıkmadım ve titremedim diye düşünüyorum. ve diyorum ki ben nerdeyse günde sadece bi bardak su içiyormuşum
Bana göre çok iyi durumdasın kilon fazla yok aslında benim hedef kilomdasınGünaydin arkadaslar msjlariniz icin tsk ederim. Burda morivasyonlarini alip kilolari veririm ins. Boyum 164. kilom 60 bundan yaklasik 4 sene önce 73 killydum. Su an 60 im ama en az 55 olmak istiyorum. Masa basinda calisiyorum. Ayagimda ufak bi sorun oldugu icin, ufak bi agir sporda ertesi gün yürümekte zorlaniyorum. Aslinda her gün 1 saat yürüyorum köpegim oldugu icin. Ama yinede gitmiyor
Orada insanin b ismi n i gormesi getcekten de motive edici degil mi.cok kom ik ama öyle. ..istahim kapandi sankimmmm.Kızlar tekrardan merhabaa :))
Bu sabah giremedim çok yoğunduk saat 4-5 e kadar sonra sakinleşti ama benim hiç halim kalmamıstı
Herkes gidince tatlılar börekler başbaşa kaldık mı?!
Ama çok zorda olsa ağzımın suları midemin çok sesli korosuda olsa her ne kadar karbonhidratı geçsemdeucuz atlattım en azından kendimi frenleyebildim.
Bugün yediklerim: sabah -- sucuklu yumurta + 1 salatalık + 1 çay kaşığı doğal kaymak&1 çay kaşığı bal (ekmeksiz)
Ara: 1 minik bitter çikolata :|
Aslında öğle yemeği diye oturup sofra olmadı malum bayram diye ama ikramları öğle katagorisine koyuyorumm :)
Öğle: 3 tane zeytinyağlı yaprak sarma + 1 tane ev baklavası (en zoruyduuuu)
ara: 1 dilim patlıcan kebabı (1 dilim yuvarlak patlıcan+1 tane köfte)
akşam: 1 porsiyon taze fasulye + salata
Toplam karb: 60
Bence guzel menu.bayrami ucuz atletmişsın.
ayrıca dünkü moral bozukluğu bugünde devam ediyor o yüzden o tatlılardan börekler çöreklerden 3er 4er yemek istedim ama ancak bu kadar engel olabildim. bu durgunluğumun sebebine gelirsem kimseyi kişisel meselelerimle boğmak istememama yeme düzeninimi başlamadan bitirme riski olduğundan stres seviyesi yüzünden de kilo verememe belki alma yan etkileri olacağından kısaca bahsetmek (tüm hepsi bahane - aslında anlatma ihtiyacı hissediyorumm) 2 gün önce erkek arkadaşımla uzun süredir çatırdayan sebepler nedeniyle ayrıldık... söylemesi hatta yazması bile garip ama kısa bir şekilde böyle anlatabilirim.. biten bir ilişkiyle tüm ruhunda paramparça oluyor hele bayram arifesindeyse direk tatlılara saldırmak kaçınılmaz oluyor.. o yüzden o baklava için hiç pişman değilim tadını çıkara çıkara yedim ( suç bastırıyorum) ruhsal olarakta garip bir hal aldım dün yataktan çıkmamak için direnirken bugün tüm gün koşturdum yarın bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor...
Tebrikler arkadaşlarrr :) benim içinde çok sevindirici oldu ayyy hırslandım mı ne! İsmimi surda gördüm ya simdi tüm negatifliği bırakıp diyetime emin bir şekilde devam ederim ki ben Hem aranızda en fazla çalışması gereken kişi olarak dikkat etmeliyim hemdee çooook :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?